Günlük Burç Yorumları 4 Haziran 2021

4 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 4 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Aklınız ve iletişim tarzınız bugün muhtemelen biraz sisli olacak, Koç. Etkileyici Merkür, bugün kafa karıştıran Neptün ile bir kareye kilitleniyor ve zihinsel olarak bir fantezi dünyasına kaymayı kolaylaştırıyor. Karışıklığı veya karışık mesajları azaltmak için metinlerinizi ve e-postalarınızı üç kez kontrol edin! Başka yerlerde, burcunuzdaki ayın besleyici varlığı, bedeninize geri dönmenize ve kendi ihtiyaçlarınızı yeniden değerlendirmenize yardımcı olur.


Boğa Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün yaptığınız alışverişlere özellikle dikkat edin Boğa. Kaynaklarınızı, tam olarak hayal ettiğiniz gibi olmayabilecek bir şeye genişletmekle yükümlüsünüz. Merkür’ün baş döndürücü Neptün’le meydanı suçlanacak. Bu yön aynı zamanda potansiyeliniz etrafında kafa karışıklığına neden olabilir. Neyse ki, ilk Koç ayı, düşük profilinizi koruduğunuz ve barışa öncelik verdiğiniz sürece, her şeyin içinden geçmenize yardımcı olabilir.


İkizler Burcu
4 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bugün denizde kaybolmuş gibi hissetmek çok kolay, İkizler. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, bugün illüzyonist Neptün ile gerçeği büken bir kareye kilitleniyor. Bu eşleştirme, kariyer meseleleri hakkında kendi kendini aldatıcı düşünmeye yol açabilir. Kendinizi potansiyelinizin üzerine atmak yerine, sizi destekleyen insanlarla yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin – heyecanlı Koç ayı arkadaşlarınızla bağlantı kurmayı teşvik ederken.


Yengeç Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Bugünün derinliklerinden ortaya çıkan güçlü rüyalarla oturmanıza izin verin, Yengeç. İçgörü getiren Mercury, bugün zor Neptün’le karşı karşıya geliyor ve kendi kendini sabote etme ve kaçma kalıplarınız etrafında duygusal ifşalara yol açıyor. Bu, terapi ve günlük tutma için ideal bir gün çünkü muhtemelen kariyer kaygılarıyla güreşiyor olacaksın. Ateşli Koç ayı, yapıcı enerjiyi olumlu bir çıkış yolu olarak tutkularınıza yönlendirmenize yardımcı olur.


Aslan Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Hedeflerin özellikle Cuma gününün gökyüzünün altında sana zor gelebilir Leo. Bu aldatıcı zihinsel seraba kanmayın! Merkür bugün yanıltıcı Neptün’le kafa tutuyor ve uzun vadeli özlemleriniz etrafında aldatıcı düşünceler yaratıyor. Bu yön aynı zamanda yakın arkadaşlıklarınızla ilgili bazı karışık duygular da yaratabilir. Neyse ki, go-getter Aries ayı sizi yeni bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olabilecek macera arayışına davet ediyor.


Başak Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün gerçeklik senden uzaklaşıyor gibi görünüyor, Başak. Onun peşinden gitmek yerine, arkanıza yaslanın ve aşağıdan sezgisel olarak köpüren şeyi gözlemleyin. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, baş döndürücü Neptün ile gerçekliğin eriyen meydanına kilitleniyor. Bu eşleştirme, düşük enerji seviyelerine ve tutkularınız etrafında aldatıcı düşünmeye neden olabilir. Şu anda her şeyi net bir şekilde görmek zor olduğundan, geçim kaynağınız konusunda büyük seçimler yapmaya devam edin.


Terazi Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün herhangi bir büyük rota düzeltmesine başlamadan önce biraz durun. Messenger Mercury, bugün hayali Neptün’le baş döndürücü bir meydana kilitleniyor ve görülmesi zor bir zihinsel sis yaratıyor. Eğitim ve seyahat planları, günümüzde özellikle değişikliklere ve kalp değişikliklerine karşı savunmasızdır. Başka yerlerde, hevesli Koç ayı, kalbinizde dönen, söylenmemiş ortaklık hikayelerine dikkat çekiyor.


Akrep Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bugün mevcut ilişki hikayenizi net bir şekilde görmeniz pek olası değil, Scorpio. Messenger Mercury, bugün rüya gibi Neptün ile gerçeği büken bir meydana kilitleniyor ve kalbinizi ve zihninizi denize çekiyor. İhtiyaçlarınız etrafında ortaya çıkan içgörüleri dinleyin, ancak dürtüsel kararlar vermeyi bırakın. Harekete geçirici Aries ayı, egzersiz ve iş akışınıza adanmışlık ile herhangi bir kalan stresi aşmanıza yardımcı olur.


Yay Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Ortaklık meseleleri bugün giderek daha bulanık hale geliyor, Yay. Haberci Merkür gerçeği eriten Neptün ile dans ederken, en yakın bire birinizle ilgili önemli kararlar vermekten kaçının. Herhangi bir ciddi taahhüt veya ortak işbirliğine girmekten vazgeçmek de önemlidir. Neyse ki, tüm bu mistik bulanıklık yapıcı bir şekilde yaratıcı bir çıkışa aktarılabilir, çünkü hevesli Koç ayı sizi eğlenceye işlevselliğe göre öncelik vermeye teşvik eder.


Oğlak Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Bugün iş gündemini ileriye taşımaya devam et Oğlak burcu. Messenger Mercury, mevcut iş akışınıza kafa karıştırıcı koşullar ve plan değişiklikleri getirerek, aldatıcı Neptün ile meydan okuyor. Başvuruları göndermekten kaçının ve bunun yerine düşük bir profil tutmayı hedefleyin, çünkü bu açıdan karışıklık yaratması kolaydır. Başka yerlerde, yalnız Koç ayı, evde yaşayanların davranışlarını teşvik eder.


Kova Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Kova burcu, Cuma günkü gökyüzünün altındaki şeyleri net bir şekilde görmeniz olası değil. Zihinsel Merkür, bugün yanıltıcı Neptün’le zihin eriten bir meydanda dolaşır ve yaratıcı kendini ifade etme ve romantik ilişkiler etrafında bazı kafa karıştırıcı durumlara yol açar. Potansiyelinizden şüphe duymaktan veya aşkla ilgili yanlış fantezilere kapılmak yerine, ihtiyaçlarınızı olabildiğince savunmasız ve açık bir şekilde ifade etmeyi hedefleyin.


Balık Burcu
4 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Ayaklarınızın altında hiç şüphesiz işler değişiyor, Balık. Haberci Merkür gerçeği büken Neptün’le başa çıkarken, ev ve aile bağlantılarınız bugün değişmeye başlıyor. Bu baş döndürücü gezegen çifti, gün ışığını görmeye ihtiyaç duyan eski duyguları harekete geçirebilir. Neyse ki, bu yoğun duyguları yaratıcı eyleme kanalize edebilirsiniz, çünkü go-getter Aries ayı size yeteneklerinizle ve becerilerinizle yeniden bağlantı kurmanızı hatırlatır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.