Günlük Burç Yorumları 26 Haziran 2021

26 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 26 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

İşler aydınlanmaya başlıyor, Koç. Romantizm uzmanı Venüs, bugün 21 Temmuz’a kadar mutlu bir şekilde kalacağı eğlenceli Aslan burcunda dans ediyor. Bu geçiş, seks ve flört hayatınıza güçlü bir destek getirerek, kendinizi dışarı atmak için ideal bir zaman haline getiriyor. Venüs’ün buradaki varlığı aynı zamanda yaratıcı güçlerinizi önemli ölçüde artırır ve kendi sahnenizde kaçırmanızı zorlaştırır.


Boğa Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa olarak, rehberlik için kozmik aşk tanrıçası Venüs’e bakıyorsunuz. Cumartesi günü gökyüzü, Yengeç’in ürkütücü sularından ayrılıp Leo’nun ateşli ovalarına doğru ilerlerken Venüs’ü hareket halinde bulur. Bu geçiş, şimdi 21 Temmuz’a kadar, eviniz ve ayaklarınızın altındaki ocak etrafında odaklanıyor. Dünyadan çekilmek ve aile bağlarını iyileştirmek için çalışmak için ideal bir zaman.


İkizler Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler genellikle karizmatik bir çekicilik ile donanmış olarak gelir. Manyetik Venüs, gösterişli Aslan’a doğru ilerlerken, evren bu doğal yeteneği bugün sonuna kadar çeviriyor. Bu geçiş, şu andan 21 Temmuz’a kadar, olumlu koşulları zihinsel sağlığınıza ve sözel yeteneklerinize çekmek için çalışır. Enerjinizi bir yazı projesine ayırmak, ders almak veya kardeşlerle zayıf bağları iyileştirmek için ideal bir zamandır.


Yengeç Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bir şeyleri gerçekleştirmek için gerekenlere sahipsin, Yengeç. Sizi tekrar yoluna koymak için önemli bir güven artışına ihtiyacınız var. Evren bugün bunun gerçekleşmesi için çalışıyor, fırsat-çekici Venüs, kendini ifade eden Aslan’a ilerliyor. Bu geçiş, yeteneklerinizi kullanmanız için yeni satış noktalarını harekete geçirir ve bugünden 21 Temmuz’a kadar gelirinizi artırmak için çalışır.


Aslan Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Evren sana büyük bir kozmik avantaj getiriyor Leo. Manyetik Venüs bugün 21 Temmuz’a kadar kalacağı burcunuza doğru sinsice ilerliyor. Bu hoşgeldin geçişi, başkalarının gözünde imajınızı ve çekiciliğinizi artırmak için çalışır, bu da onu flört sahnesine yeniden girmek veya kendinizi sergilemek için ideal bir zaman haline getirir. – Orada halka açık bir ifade. Görünümünüzü de güncellemek için yılın en iyi zamanı!


Başak Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün geri çekilmek için içinizde bir şeyler var, Başak. Sevgili Venüs, bağlantı merkezli Yengeç’ten ayrılıyor ve bugün 21 Temmuz’a kadar kalacağı ilk ben Aslan’a ilerliyor. Daha fazla büyümeyi engelleyen kendi kendini sabote eden ilişki kalıplarını bırakmanız istendiğinden, bu geçiş, gezinmeniz için en kolay yol değildir. Tahviller söz konusu olduğunda serbest bırakma ve yenilemeye öncelik vermek için bu süreyi kullanın.


Terazi Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, göklerin mücevheri Venüs tarafından kozmik olarak yönlendirilirsiniz. Cumartesi günü gökyüzü, Venüs’ü hareket halindeyken buluyor, çünkü inisiyatif aç Yengeç’teki görevini bırakıp oyuncu Aslan’a doğru ilerliyor. Bu geçiş, 21 Temmuz’a kadar toplumla ve sosyal ağınızla olan bağlantılarınızı canlandırmak için çalışır. Arkadaşlarınız arasındaki kopmuş bağları yeniden inşa etmek ve alanınızdaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için ideal bir zaman.


Akrep Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

İlgi odağı olma fırsatını kaçırmayın, Akrep. Manyetik Venüs, bugün kariyer avantajlarının tadını çıkarmanız için yılın en iyi zamanını müjdeleyen, şovu durduran Aslan’a ilerliyor. Venüs’ün burada kalması, insanları amacınıza çekmek ve itibarınızı artırmak için çalışıyor. Kişisel bir tutku projesini paylaşmak veya iş cephesindeki yetkililerden ne istediğinizi sormak için ideal bir zaman.


Yay Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Evren, cesurca gezindiğiniz yoğunlukla hafifliyor, Yay. Sevgili Venüs, Yengeç’in aşırı hassas sularından ayrılır ve Aslan’ın kendini ifade eden ovalarına doğru ilerler. Bu geçiş, olumlu koşulları seyahat planlarına, eğitim girişimlerine veya sizi konfor alanınızın dışına iten diğer fırsatlara çekmek için çalışır.


Oğlak Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Samimi ortaklıklarınız sizi daha yakından bakmanız için çağırıyor, Oğlak. Romantizme aç Venüs bugün 21 Temmuz’a kadar kalacağı kalp merkezli Aslan’a ilerliyor. Bu geçiş sizden ilişkilere yaklaşımınızın bazı unsurlarını dönüştürmenizi ve yolunuzdaki tıkanıklıkları kaldırmanızı istiyor. Bu duygusal açıdan zengin dönemi, bağları derinleştirmek ve taahhütleri yenilemek için kullanın.


Kova Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Romantizm bölümünde, Kova’da işler çok daha tatlı bir hal almak üzere. Manyetik Venüs, 21 Temmuz’a kadar kalacağı, göz alıcı Aslan burcunuza doğru ilerliyor. kolaylaştırmak. Tomurcuklanan bağlantıları derinleştirmek veya tarih atmak için bu zaman dilimini kullanın.


Balık Burcu
26 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

İş hayatınız bugün bir karşılama mesajı alıyor, Balık. Manyetik Venüs, bugün 21 Temmuz’a kadar kalacağı, etkileyici Aslan burcuna ilerliyor. Venüs’ün buradaki zamanı, iş hayatınıza, organizasyonel akışınıza ve iş arkadaşı bağlantılarınıza olumlu koşulları çekmek için çalışıyor. Bunun da ötesinde, sağlığınızı iyileştirmek ve daha destekleyici bir iş/yaşam dengesi kurmanıza yardımcı olmak için çalışır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.