Günlük Burç Yorumları 22 Haziran 2021

22 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 22 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Haziran 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Salı gününün ufkunu çok ihtiyaç duyulan netlik bekliyor, Koç. Mental Mercury, retrograd hareketini durdurur ve bugün doğrudan döner, eğitim veya kendini ifade etme projelerini tüm hızıyla geri iter. Bu aynı zamanda ortaya çıkan zihinsel tıkanıklıkları da ortadan kaldıracaktır. Başka bir yerde, ay keskin Akrep’ten ayrılır ve oyuncu Yay’a geçiş yapar, odağınızı kendini genişletmeye ve rutini kırmaya yönlendirir.


Boğa Burcu
22 Haziran 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Mali hikayen bugün düzelmeye başlıyor Boğa. Merkür’ün gerileme evresi bugün sona eriyor ve gelirinizin istikrarını ilgilendiren geç dönemdeki tüm karışık konulara açıklık getirmenize yardımcı oluyor. Bu arada, ay, şehvetli Akrep’ten felsefi Yay’a geçerek sizi ilişki konularında oldukça hassas ve derin psikolojik bir zihniyete sokar.


İkizler Burcu
22 Haziran 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Dünyanız bugün yeniden odaklanıyor, İkizler. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, haftalardır gerileme evresinde geriye doğru dans ediyor. Salı günkü gökyüzü, Merkür ileriye doğru hareket ederken hoş bir hız değişikliği getiriyor. Bu geçiş, bir miktar netlik getiriyor ve kimlik, bireysellik ve bağımsızlık etrafında kurcaladığınız tüm sorunları takip ediyor.


Yengeç Burcu
22 Haziran 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Son haftalarda bilinçaltınızın çöplüğünü karıştırıyorsunuz, Yengeç. Söylemeye gerek yok, dışarı çıkıp kendinizi temizlemeye hazırsınız! Salı günkü gökyüzü, Merkür geri hareketini durdurup doğrudan döndüğü için bu hız değişikliğine izin veriyor. Bu geçiş, boğuştuğunuz rahatsız edici zihinsel sorunların herhangi birine açıklık getiriyor. Başka bir yerde, Luna’nın büyük vizyon Yay burcuna girişi, dikkatinizi çalışma koşullarınıza yönlendirir.


Aslan Burcu
22 Haziran 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Neyi hedefliyorsun, Leo? Messenger Mercury’nin retrograd aşaması, neyin peşinden koşmaya değer olduğunu bulmak için hırslarınızla mücadele etmenize yardımcı oluyor. Salı günü gökyüzü, Merkür’ün yön değiştirdiğini ve doğrudan döndüğünü görüyor, bu da grup bazlı projeleri tekrar rayına oturtuyor ve isteklerinize netlik getiriyor. Başka yerlerde, ayın koca yürekli Yay burcuna girişi, eğlenceli eğlence ihtiyacınızı ortaya çıkarır.


Başak Burcu
22 Haziran 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, karışıklığın üzerindeki netliği onurlandırıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz, hızlı düşünen Merkür gerileme dönemini tamamlarken Salı günü gökyüzü bu cepheden hoş geldiniz haberleri ile geliyor. Haftalarca kariyer kaygıları üzerinde kafa yorduktan ve geri adım atmanız gerektiğini hissettikten sonra, hedeflerinizle hassasiyetle ilerlemeye hazırsınız. Başka bir yerde, ay düşünceli Yay burcuna dalar ve odağınızı aile meselelerine çevirir.


Terazi Burcu
22 Haziran 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Terazi, hayattaki yönünü tamamen yeniden değerlendiriyorsun. Merkür’ün gerileme evresi, derinlere inmenizi ve mevcut eğitim planlarınızı ve kendinizi geliştirmek için kullandığınız araçları yeniden gözden geçirmenizi istedi. Salı günkü gökyüzü, Merkür doğrudan dönerken bu aşamanın durma noktasına geldiğini görüyor. Bu hareket değişikliği, hoş bir netlik duygusu ve bir sonraki adımı atmaya yönelik bir enerji akışı getiriyor.


Akrep Burcu
22 Haziran 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Bir Akrep olarak, samimi ilişkilerde ortaya çıkan gölgeleri keşfetmeye yabancı değilsiniz. Merkür’ün gerileme evresi odak noktanızı sevgi etrafında daha fazla düşünmeye yönelttiğinden, son haftalarda bu güçlü ilişkilerin anlamını araştırıyorsunuz. Merkür bugün doğrudan dönüyor, samimi ortaklıklarınıza hoş bir açıklık dozu getiriyor ve bir sonraki adıma ışık tutuyor.


Yay Burcu
22 Haziran 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Evren, en yakın ilişkilerinizi nasıl idare ettiğinize daha yakından bakmanız için sizi teşvik ediyor, Yay. Merkür’ün gerileme evresi, sizi ihtiyaçlarınızı nasıl karşıladığınıza karşı nasıl bir uzlaşmaya varacağınız konusunda düşünmeye itti. Merkür nihayet ayarını değiştiriyor ve bugün doğrudan dönüyor, haftalarca süren iç gözlemden sonra bu bölüme çok ihtiyaç duyulan netliği getirmeye yardımcı oluyor.


Oğlak Burcu
22 Haziran 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, çalışma koşulların son haftalarda süregelen bir kafa karışıklığı noktası oldu. Merkür’ün gerileme evresi sizden derinlere inmenizi ve yolunuza çıkan kendi kendinize yarattığınız tıkanıklıkları yeniden değerlendirmenizi istedi. Merkür doğruca dönerken Salı günü gökyüzü iş hikayenizin etrafındaki sisleri temizlemeye başlıyor. Bu geçiş, bir sonraki adımı bulmaya yönelik yön, enerji ve amaç getirir.


Kova Burcu
22 Haziran 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Kozmos, son haftalarda sizi hayatınızdan eksik olanı keşfetmeye zorluyor, Kova. Cevap büyük olasılıkla neşe, eğlence ve zevk etrafında toplanmıştır. Merkür’ün yansıtıcı retrograd aşaması, neyin değişmesi gerektiğini araştırmanız için sizi derinlere getirdi. Salı günü gökyüzü, yaratıcı projelere ve romantik ilişkilere güç ve netlik getiren Merkür’ün yönünü değiştiriyor.


Balık Burcu
22 Haziran 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Temellerin ayaklarının altından kayıyor Balık. Haftalarca süren iç gözlem ve yeniden düzenlemelerden sonra, geçmişinizden şimdiki zamana geçmeye hazırsınız. Merkür’ün retro evresi nihayet bugün sona eriyor ve ev ve aile hayatınıza çok ihtiyaç duyulan netliği getiriyor. Başka yerlerde, ateşli Yay, dikkatinizi kariyer ve itibar konularına yönlendirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.