Günlük Aşk Burç Yorumları 3 Haziran 2021

3 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 3 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Sonunda, gerçekten ihtiyacın olan tek şey kalbindeki sevgi Koç. Ve bekar ya da zaten bağlı olsanız da, bugünün astrolojisi sizi çevreleyen sonsuz olasılıkları hatırlatmak için burada. Ancak, kendinizi fazla kaptırmayın, yoksa en çok ihtiyacınız olduğunda bakiyenizi kaybedersiniz. Örneğin, Ay rüya gibi Balıklar boyunca yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik Venüs, rahat dördüncü eviniz ve ailenizde göz kamaştıracak ve aynı zamanda bu süreçte şanslı Jüpiter’i üçgenleyecektir. Gül renkli gözlük fikrine karşı isteksiz olsanız da, aşkı farklı bir mercekten görme zamanınız geldi.


Boğa Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Romantik gezegen hükümdarınız Leydi Venüs artık entelektüel olarak yönlendirilen üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreci ve yakın çevrenizde dolanarak, hayallerinizden cilveli alışverişlerinize kadar her şeyi karamelize ediyor ve siz en iyi yaptığınız şeyi yapıyorsunuz: Sen Sana zevk veren şeyin tadını çıkar, Boğa. Unutmayın, Venüs şanslı Jüpiter ile – erotik sekizinci samimiyet evinizin göksel hükümdarı, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve enerjik alışverişler ile uyum içinde olacaktır. Bu, sizi sevgi ve bolluk ile kutsayan, sosyal olarak bilinçli on birinci geniş ağlar eviniz aracılığıyladır. İpucu: Bir arkadaşınızın arkadaşı sizi vurabilir.


İkizler Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Gezegensel yöneticiniz Merkür, burcunuz aracılığıyla geriye doğru gitmeye devam ediyor, size adımlarınızı yansıtmak, gözden geçirmek ve geri çekmekten başka seçenek bırakmıyor, İkizler. Tek? Kabul, Merkür gerilemesi sırasında yeni bir şeye başlamak tipik olarak hoş karşılanmaz, ancak bu, aşk hayatınızın bu süreçte test edilmeyeceği anlamına gelmez. Bu, özellikle istikrar arayan ikinci eviniz aracılığıyla Venüs ile halka açık onuncu itibar eviniz aracılığıyla ilişki sektörünüzün hükümdarı olan Jüpiter arasında bugünün üçlüsünü düşündüğümüzde doğrudur, ancak anahtar gerekli sınırları belirlemektir. Yakalayış? Merkür gerilemesi Neptün ile çatışacak, bu yüzden her şey göründüğü gibi değil.


Yengeç Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir şey tezahür ettiriyorsun ve sonunda gerçek oluyor, Yengeç. On ikinci teslimiyet evinizdeki güneş ve erotik sekizinci samimiyet eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn arasındaki büyüleyici üçgen üçgen, özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda, perde arkasında üzerinde çalıştığınız bir şeyi sağlamlaştırma fırsatını ortaya çıkarıyor. Üstelik, Venüs, dokuzuncu macera eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile büyüleyici bir üçgen oluştururken, kardinal sularınızda göz kamaştırıyor. Sezginiz size ne söylüyor? Uyarı: Merkür gerilemesi Neptün ile ters düşecektir. Bu yüzden durumu fazla düşünmeyin.


Aslan Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Görkemli gezegensel hükümdarınız güneş, görev yöneticisi Satürn ile, bağlı olduğunuz yedinci ilişkiler eviniz aracılığıyla, özgürlüğü seven on birinci umut eviniz, dernekler, topluluk ve genişletilmiş ağlardan geçerken uyum içinde olacak. Ve ilk hareketi yapmaktan pek hoşlanmasanız da, sonuçtan oldukça memnun olabilirsiniz, özellikle de kendinizi oraya koymaya istekliyseniz. Bu arada, Venüs’ün karmik on ikinci sır evinizdeki mistik yolculuğunun ortasında, aşk tanrıçası, bugün ateşli sekizinci samimiyet, birleşmeler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla, beşinci aşk evinizin yöneticisi olan şanslı Jüpiter ile aynı hizaya gelecektir. Bu aşk olabilir, Leo.


Başak Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

T’lerini geçiyorsun ve ben’lerini işaret ediyorsun, Başak. Bu, özellikle kariyerinizin hırslı onuncu evinde ve Satürn’ü sorumlu altıncı durum tespiti eviniz aracılığıyla yapılandırdığınız güneş arasındaki uyumlu üçgen açı ile özellikle doğrudur. Ama dahası var. Leydi Venüs, sosyal olarak bilinçli on birinci topluluk evinizdeki yolculuğunun ortasında, ilişki sektörünüzde şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu nedenle bu süreçte geçmiş yaşam ruh eşinizle bağlantı kurabilir veya olmayabilirsiniz. İster metin yoluyla, ister kendi isteğinizle DM’lerine girdikten sonra, kesin olan bir şey var: İşte romantizm için bir fırsat. Günü yakala.


Terazi Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs, prestijli onuncu otorite, kariyer ve miras evinizde dolaşmaya devam ediyor, kamusal kişiliğinizden finansal promosyonlarınıza kadar her şeyi karamelize ediyor ve gerçek şu ki, başka hiçbir şekilde sahip olamazsınız, Terazi. Her ne kadar profesyonel hedeflerinizi beslemenin ve ağır emeğinizin faydalarını elde etmenin ortasında, bugün tanrıça hükümdarınız Venüs ve şanslı Jüpiter arasındaki tatlı üçlü sizi birden fazla şekilde kutsayabilir. Bazılarınız için bu, günlük sektörünüzde veya yakın çevrenizde canlanabilir, bu yüzden gözlerinizi dört açın.


Akrep Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç şey var, Akrep. Örneğin, sekizinci samimiyet evinizdeki güneş ile evinizdeki duygusal temellerin dördüncü eviniz aracılığıyla ciddi Satürn arasındaki bugünkü üçgen, içsel istikrarınızdan romantik ortaklıklarınızın temeline kadar her şeye meydan okuyacaktır. Leydi Venüs aynı zamanda geniş dokuzuncu macera evinizi sallıyor – bu süreçteki çapkın beşinci aşk, tutku ve zevk evinizde şanslı Jüpiter ile üçgen açı yapıyor. Bu aşkta sizin için şanslı bir mola olabilir ama aynı zamanda değişiklik getirecektir.


Yay Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Venüs, seks, enerjik alışverişler, ruhsal ilişkiler ve ruh eşi bağlantılardan oluşan samimi sekizinci evinizde göz kamaştırıyor – sizi sonsuz sevgi akımında yüzmeye ve sevgili bağlantılarınız Yay burcunda var olan yakınlığa kendinizi şımartmaya teşvik ediyor. Unutmayın, Venüs ayrıca şanslı gezegen hükümdarınız Jüpiter ile evinizin dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla sizi birden fazla şekilde kutsayarak uyum içinde olacaktır. Çiftler Yaylılar aileyi genişletme fırsatını kutlarken, bekar olanlarınız sevdiğiniz birinin yanına taşınmaya karar verebilir.


Oğlak Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Sevginizi ifade etmekten geri durmayın. Ve sizin için umutsuz romantikler, devam edin ve o tatlı şeyleri fısıldayın Oğlak. Bildiğiniz gibi, aşk tanrıçası, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinize ve önemli diğerlerine geri döndü, kararlı ilişkilerinizden romantizmdeki yaklaşımınıza kadar her şeyi karamelize ediyor. Venüs ayrıca, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreci ve yakın çevreniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile tatlı bir üçlü oluşturacak ve hayallerinize ve değişimlerinize bir çekicilik katmanı ekleyecektir. Unutmayın, güneş sekizinci samimiyet evinize hükmeder ve aynı zamanda göksel yöneticiniz Satürn ile uyum içinde olacaktır.


Kova Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Romantik beşinci aşk eviniz ve geleneksel hükümdarınız Satürn aracılığıyla güneş arasındaki bugünkü büyüleyici üçgen, uzun vadeli hedeflerinizden hem arzuladığınız hem de hak ettiğiniz aşk hayatına kadar her şeye bir odak ve yapı katmanı ekler. . Unutmayın, önemli başkalarının yedinci evini güneş yönetir, bu nedenle bu kaçınılmaz olarak size aşk hayatınızda önemli bir şeyi sağlamlaştırma fırsatı sunacaktır, ancak hepsi yaklaşımınıza bağlıdır. Leydi Venüs, ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Jüpiter ile uyum içinde olacak ve size şanslı bir mola ve / veya inanç sahibi olma fırsatı verecek, Kova burcu.


Balık Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

İyileşme sürecindesiniz. Balık, her şey devam eden bir iş. Acele etmeyin, özellikle aşk hayatınızdaki biri dikkatinizi çekmeye çalışıyorsa. Venüs, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde dans ederken, bu süre zarfında alacağınız dikkatten kaçamaz. Sonra tekrar, sizi geçmişten gelen bir patlama ile karşılaması için geri giden Merkür’e bırakın, bu yüzden topraklanmış kaldığınızdan emin olun. İyi haber şu ki, Venüs şanslı gezegen yöneticiniz Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu yüzden sihirden daha azına razı olmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.