Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Haziran 2021

29 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 29 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
29 Haziran 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Bugünün ayı, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyden oluşan gizli on ikinci evinizi aydınlatacak ve bu da sizi içe dönmeye ve günlük rutinden geri çekilmeye teşvik edecek, ancak dahası var. Luna, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizde güneşle uyum içinde ve karşılıklı kabulde olacak ve siz de hak ettiğiniz bir ara için hazırsınız. Tatlınız size yer açmakta zorlanıyor mu, Koç? İletişim sektörünüz aracılığıyla ay ve Merkür arasında bir kare, en içteki duygularınızı ifade etme ihtiyacı ile gerçekte ilettiğiniz şey arasında sürtüşme yaratabilir. Açıkça konuşmak.


Boğa Burcu
29 Haziran 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa burcu, aradığınız romantik başarıyı elde etmek için önce çevrenizi beslemelisiniz. Ve güneş, iletişim, düşünce süreci ve yakın ağlardan oluşan meraklı üçüncü evinize enerji verip canlandırırken, özgürlüğü seven onbirinci dernekler eviniz, gelecek vizyonlarınız ve bireysel özgürlük yoluyla ay ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Önünüzde doğru olanı reddediyorsanız, benzer düşünen kişilerle ve potansiyel potansiyel müşterilerle nasıl bağlantı kurmayı umuyorsunuz? Luna’nın Merkür karesi, ufkunuzu keşfetmenizi ve diğer seçenekleri düşünmenizi hatırlattığı için dik kafalı zihninize meydan okuyor. Hareketsiz kalmayın.


İkizler Burcu
29 Haziran 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kontrol ihtiyacını teslim et, İkizler. Güneş, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değerler evinize enerji vermeye ve canlandırmaya devam ederken, bugün otoriter onuncu evinizdeki ayı üçgen yapacak. Elbette, ne istediğinizi biliyorsunuz ve daha azına razı olmayacaksınız, ama bazı şeyleri fazla düşündüğünüzü düşünmüyor musunuz? Ay ve gezegen yöneticiniz Merkür arasındaki bugünün zorlu karesi, yanılsamalar yaratmaya mahkumdur – kalbiniz ve zihniniz arasındaki sürtünmeden bahsetmeye gerek yok. Onların “bir” olduklarına ikna olduysanız, o zaman sizi adım atmaktan alıkoyan ne? Bir mesafeden sabitlenmek sizi ancak bir yere kadar götürebilir.


Yengeç Burcu
29 Haziran 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Denizde bol balık var, Yengeç. Ve bekar ya da zaten bağlı olmanıza rağmen, geniş maceralı dokuzuncu evinizdeki burcunuzdaki güneş ile gezegen yöneticiniz olan ay arasındaki tatlı üçgen açı sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya ve yürüyüşe çıkmaya teşvik eder. vahşi tarafta. Anahtar, en iyi yaptığınız şeyi yapmaktır: sezginizi takip etmek. Ayrıca, gizli on ikinci sırlar evinizdeki Merkür ile heyecan arayan dokuzuncu fırsat evinizdeki ay arasındaki zorlu bir kare potansiyel olarak bir huzursuzluk hissini tetikleyebilir. Ama korkacak bir şey yok. Kalbinin sesini dinle.


Aslan Burcu
29 Haziran 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, sevgilinin zihni, bedeni ve ruhuyla tam olarak birleşmek için egoyu eve geri bırakman gerekecek. Özellikle hem Mars hem de Venüs sizi heyecanlandırırken ve sabit ateşlerinizi tutuştururken kulağa rahatsız edici geliyor, ancak teslim olma yeteneğinde güç var. Tek? Toplulukla ilgili on birinci evinizdeki Merkür, birleşmelerle ilgili sekizinci evinizde ay ile çatıştığından, belki de bir durum gemisi bugün rahatlık için biraz fazla yakınlaşıyor. Neyse ki, ay ve görkemli gezegen yöneticiniz güneş arasındaki uyumlu bir üçgen, yin ve yang’ın özünü somutlaştırmanıza yardımcı olacaktır. Bugün gücünüzün yettiği yerdesiniz.


Başak Burcu
29 Haziran 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Açık fikirli ol, Başak. Asıl sıkıntınız ve/veya potansiyel talipleriniz, onlara kredi verdiğinizden daha ilham verici olabilir. Sonuçta, hayatınıza giren herkesin sizin bir yansımanız olduğunu söylüyorlar – öyleyse neden ona bir şans vermiyorsunuz? Bu, özellikle önemli kişilerden oluşan yedinci evinizdeki ay ile macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki özgürlüğü seven Uranüs arasındaki günümüzün tatlı sekstili için geçerlidir. Hayatınızdaki özel birine gelince, size muazzam bir içgörü veriliyor. Güneş de ay ile uyum içinde olacak, bu yüzden sezginiz yerinde.


Terazi Burcu
29 Haziran 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

İlham alıyorsun ve ilişkiniz üzerinde çalışmaya hazırsın, Terazi. Ayın, sağlık, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizden geçişine ek olarak – ayrıntılara dikkat çekerek – aynı anda, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e seksen yapacak. Kendinizi özgür bırakmaya hazır mısınız? İster cinselliğiniz, ister mevcut ilişkinizde var olan zehirli enerji açısından olsun, bugünün astrolojisi sizi birden fazla şekilde özgürleştirmek için burada. Yakalayış? Luna, Merkür ile çatışacak, bu nedenle duygularınız düşüncelerinizle senkronize olabilir veya olmayabilir. Yerde kalın.


Akrep Burcu
29 Haziran 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, sana sunulan fırsatlara kalbini aç. Bu arada ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizde gezinmeye devam ederek, sevgi arzularınızı, yaratıcı derin düşüncelerinizi ve daha da önemlisi kalp çakranızı çevreleyen temalara duygusal ve sezgisel netlik getirir. Luna daha sonra ilişki sektörünüzde özgürlüğü seven Uranüs’ü seksen yapacak ve önemli bir diğer söz konusu olduğunda potansiyel bir tezahür ve/veya fikir değişikliği önerecek veya tam tersi. Bununla birlikte, zorluk, samimi sekizinci ruh bağlarınız aracılığıyla ayın karesinden Merkür’e kaynaklanmaktadır. Bu, anında tatmin olma arzusu ile önceki taahhütleriniz arasında sürtüşme yaratıyor.


Yay Burcu
29 Haziran 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Yaşam alanınızı düzenleyin, Yay. Bahçenize ne kadar çok yönelirseniz, kelimenin tam anlamıyla o kadar bol olur. Ve güneş, seks, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinizi tutuştururken, bu süre zarfında muhtemelen ilişkilerinizin temelini daha samimi bir ışıkta görüyorsunuz. Sözü açılmışken, ister eski sevgilinizin eski bir fotoğrafı olsun, ister bir ayrılıktan sonra yaptığınız mixtape olsun, yaşam alanınızda kalan ve potansiyel olarak bir “Kule anına” neden olabilecek kalıntı enerjilerdir, bu yüzden etrafınızdaki duygusal frekanslara dikkat edin. sen. Luna’nın Merkür’e karesi önemli bir konuşmayı tetikleyebilir; aklını Yeni fikirlere açık tut.


Oğlak Burcu
29 Haziran 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinizin duygularına yer açmayı unutmayın, Oğlak. Anlaşmalardan, müzakerelerden ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinize enerji veren güneşe ek olarak, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizdeki ay ile uyum içinde olacaktır. Bu konuşmayı yapmaya hazır mısın? Unutmayın, Luna aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde özgürlüğü seven Uranüs’e tatlı bir altmışlık açı yapacak. Bu, aşk söz konusu olduğunda sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya teşvik ediyor. Ve hem Mars hem de Venüs, erotik sekizinci yakınlık evinizi göz kamaştırırken, gerçekte ne kadar ileri gideceğinizi kestirmek mümkün değil.


Kova Burcu
29 Haziran 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Ay, istikrar, finans ve değer sistemlerinden oluşan ikinci evinizin üzerinde gezinmeye devam edecek ve aynı anda güneşle uyumlu bir üçgen oluşturacak – taahhüt ettiğiniz yedinci evinizin yöneticisi, anlaşmalar, müzakereler ve diğer önemli. Bunların hepsi altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla oluyor. Birini mikroskop altına mı alıyorsun, Kova? Belki de ilişkiye yeterince zaman ayırmadıklarını fark ediyorsunuz. Siz veya sevgiliniz olsun, kesin olan bir şey var: Bir şey bilinçli farkındalığınıza getiriliyor. Luna’nın Merkür’e karesi, mantıksal zihniniz ve sezgisel zihniniz arasında sürtüşme yaratır. Ama saatin kaç olduğunu zaten biliyorsun.


Balık Burcu
29 Haziran 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinize enerji verip yeniden canlandırırken, burcunuzdaki yolculuğunun ortasında ayla uyumlu bir şekilde hizalanacak. Kalbini koluna çok mu takıyorsun Balık? Neden başka türlü olacakmış gibi davranıyorsun? Luna ayrıca iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizde özgürlüğü seven Uranüs’ü seksen yapacak. Bu da romantik bir duruma farklı bakmanızı sağlar. Her ne kadar bazılarınız için bu, özellikle çevrimiçi biriyle iletişim kuruyorsanız, işleri sanal alana götürebilir. Eğlenin ve daha da önemlisi kendinize karşı dürüst olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.