Günlük Aşk Burç Yorumları 27 Haziran 2021

27 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 27 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, olaylara farklı bir açıdan bakıyorsun ve bu konuda sesini duyurmaya da hazırsın. Gerçeğinizi söylemenin yanı sıra, bir zamanlar bastırmış olabileceğiniz bazı köklü duygularla yüzleşmenin ortasındasınız. Bekar ve yaz kaçamağınızı mı arıyorsunuz? Bireysel özgürlüğünüz ve finansal bağımsızlığınız etrafında dönen temalar da bu süre zarfında gözden geçirilmek üzere gündeme gelebilir, bu nedenle bir dizi önemli sohbete katılabilirsiniz veya katılmayabilirsiniz. Kızgın gezegen yöneticiniz Mars’ın da iletişim sektörünüzde Kuzey Düğüm ile uyum içinde olacağını unutmayın – bu nedenle, temize çıkma zamanı.


Boğa Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Kişisel sınırlarınıza ve öz değerinize ne kadar saygı duyarsanız, aşk hayatınızda inisiyatif almak o kadar kolay olacaktır, Boğa. Ve ister bekar, ister sevgilinize aşık olun, bugünün patron hareketleri ile ilgili onuncu evinizdeki ay ile istikrar arayan ikinci değerler evinizdeki Merkür arasındaki tatlı üçgen, kalbiniz ve iradeniz arasında uyumlu bir sinerji yaratacaktır. . Ancak daha zorlu bir notta, Luna’nın Satürn ile kavuşumu omuzlarınızda ağır bir yük gibi hissedebilir. Ama aynı şekilde, daha fazla öz disiplin geliştirmeniz için bir fırsat.


İkizler Burcu
27 Haziran 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, ufka normalden çok daha net bakıyorsunuz ama aynı zamanda bu süreçte kendinizi ikinci kez tahmin ediyorsunuz. Tek veya zaten bağlı, bugünün ay-Satürn kavuşumu, bazı sert gerçeklerle karşı karşıya olduğunuz için, bir süredir halının altına kaymış olabileceğiniz için, kalbin zayıflığı için değildir. O özel birine aşık olmak? Yakın zamanda sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurabilir ve belki de ilişkide bazı sınırlar koymaya karar vermiş olabilirsiniz. Başka bir notta, Venüs iletişim sektörünüzde ışıltılı ilk çıkışını yapacak – karışıma parıltı, çekicilik ve drama katacak. Egonuzun fazla kapılmasına izin vermeyin.


Yengeç Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Mevcut ilişkinizde sahip olduğunuz özgürlüğü kucaklamak ile diğer ufukları genişletme ve keşfetme fırsatı arasında kalırsınız. Ne olacak, Kanser mi? Bekar veya zaten bağlı, bugünün astro hava durumu, bilinçli olarak kabul etmiş olsanız da olmasanız da, hayatınızdaki önemli bir ilişkinin “alışverişini” çevreleyen temalara ışık tutacaktır. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlık, sırayla, otorite duygunuzla veya belki de otorite figürlerinizle ilgili geçmiş yaralarla konuşabilir. Ay aynı zamanda Satürn ile kavuşum yapacak, bu yüzden durumun gerçekliğinden dolayı cesaretiniz kırılmasın. Bunun yerine onunla yüzleşmenin zamanı geldi.


Aslan Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bugünün gökyüzü ironik görünebilir ve size nedenini söyleyeceğim. Yeni başlayanlar için, aşk tanrıçası, bolluğu ve potansiyel talipleri çekmek için her zaman bir artı olan Venüs’ün coşkusu ve büyüleyici karizmasıyla auranızı süsleyerek burcunuzda hayat dolu ilk çıkışını yapacak. Bununla birlikte, bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizde Luna’nın Satürn ile kavuşumu, ilişkiler alanınıza geldiğinde bir şekilde bir Debbie Downer anı gibi hissedebilir. Yine de bu, romantik arzularınızdan aşk bölümündeki değerlerinize kadar her şeyi yeniden değerlendirmeniz ve yeniden değerlendirmeniz için bir fırsat. Bugünün sert gerçekleri kılık değiştirmiş bir nimet, Leo.


Başak Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya bağlı, şu an için bilinçli olarak dikkat çekmeyi bir noktaya getiriyorsunuz, Başak. Örneğin, sorumlu altıncı sağlık evinizde gerçekleşen astrolojik aktiviteye, günlük ritüellere ve durum tespitinin yanı sıra, gelecekteki çabalarınızı çevreleyen diğer seçenekleri keşfetmenin ortasındasınız. Yine de bu, aşk, uyum ve romantizmin gezegeni Aslan’ın gösterişli burcuna girerken, bir yandan da gizli kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeyden oluşan onikinci evinize kayarken oluyor. Yani, ya sevginizi düşük tutmaya ya da daha mistik bir notta, sevgilinizi 5D’de baştan çıkarmaya karar veriyorsunuz.


Terazi Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızda her şey netlik kazanıyor. Ancak belirli bir durum hakkında elde ettiğiniz netlik, yutulması zor bir hap olabilir veya olmayabilir, Terazi. Ve gerçeği asla yanlış gidemezsiniz, ancak muhtemelen bir şeyler üzerinde çalışma fırsatı ile bir ilişkiden kurtulma arzusu arasında parçalanmış hissediyorsunuz. Başka bir notta, Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve hayatınızın bu alanındaki bazı duygusal yaralar ve geçmiş travmalar üzerinde çalışma fırsatını ortaya çıkaracak. Belki ikisi de bir şekilde iç içedir.


Akrep Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Tanrıça Venüs’ün size bahşettiği çok sayıda tılsımla kendinizi şımartmanın ortasında – özellikle de halka açık onuncu prestij, miras ve itibar eviniz aracılığıyla ilk çıkışını yaparken – bugünün astro havası sizi içe dönmeye ve düşünmeye teşvik ediyor dikkatinize sunulan birkaç şey. Örneğin, bugünün ayı, ilişki sektörünüzde özgürlüğü seven Uranüs ile karşı karşıya gelecek ve duygusal güvenlik arzusu ile artık sizinle uyuşmayan bir ilişkiden kurtulma ihtiyacınız arasında sürtüşme yaratacak. Başından beri bildiğin şeyleri vurgulama, Akrep.


Yay Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Sohbetler akıyor, ancak aynı şekilde, süreçte bazı sert gerçekleri iletmek konusunda tereddütlü hissedebilirsiniz, Yay. Tek? Bu süre zarfında, ilişkinize veya durumunuza farklı bir gözle bakmanıza izin veren önemli miktarda netlik kazanıyor olabilirsiniz. Bunların hepsi, bugünün ay-Satürn kavuşumu ve aynı zamanda bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizdeki Merkür ile üçgen açı sayesindedir. Venüs ayrıca, genişlemenin maceralı dokuzuncu evi aracılığıyla Aslan’da ışıltılı ilk çıkışını yapacak ve sizi bu süreçte ufkunuzu keşfetmeye davet edecek.


Oğlak Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, önceliklerinizi sıralıyor ve değer sistemlerinizi yansıtıyorsunuz. Bununla birlikte, daha zorlu bir notta, istikrar arayan ikinci öz-değer evinizdeki ay ile romantik aşk beşinci evinizdeki özgürlüğü seven Uranüs arasındaki bugünkü kare, şefkat arzularınız ve istikrar duygunuz arasında sürtüşme yaratır. İkisi arasında sağlıklı bir dengeyi nasıl bulabilirsiniz? Ayın ilişki sektörünüzü yönettiğini unutmayın, bu nedenle gezegensel yöneticiniz Satürn ile kavuşumu, özellikle sevgilinizin duygusal ihtiyaçları söz konusu olduğunda, ayıltıcı bir gerçeği yüzeye çıkarabilir. Duygularınızı ifade etmekte rahat mısınız? Aradığınız yakınlığın anahtarıdır.


Kova Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ve bununla yüzleşelim: Duygularınızı kolunuzda taşımaktan pek hoşlanmıyorsunuz, Kova. İyi haber şu ki, cilveli Venüs, romantizm için her zaman güzel olan ve potansiyel talipleri çeken ilişki sektörünüzde ışıltılı bir başlangıç yapacak. Kötü haber şu ki, kozmosun bu armağanına çok fazla dikkat edebilir veya etmeyebilirsiniz, çünkü bu süreçte Ay, burcunuzda Satürn ile kavuşum yapacaktır. “Alexa, Simon ve Garfunkel’in ‘Sessizliğin Sesi’ni çal.” Kulağa dramatik geliyor ama yine de görmezden gelemeyeceğin bazı şeylerle uğraşıyorsun. Kendine iyi bak.


Balık Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, gönülsüz ya da birine sırılsıklam aşık olma fikrine karşı değilsin, şu anda perde arkasında çok fazla şey oluyor. Üstüne üstlük, Venüs’ün Aslan’a geçişi ve sizin sorumlu altıncı durum tespiti eviniz, bu süreçte ilham almış hissedeceğiniz istisna dışında, sıkıcı yapılacaklar listenize madde işaretleri eklemeye devam edecek. Tek? Aşk ve romantizm tanrıçası her gün haritanızdaki en işlek evde dolaşmaz… en sıradan evden bahsetmiyorum bile. Yani, beklenmeyeni bekleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.