Günlük Aşk Burç Yorumları 25 Haziran 2021

25 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 25 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Bir tavır alıyorsun, Aries. Ayrıca, kızgın gezegen yöneticiniz Mars, yaratıcı beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme evinizde cızırdamaya devam ederken, yalnızca arzularınızla daha uyumlu değilsiniz, aynı zamanda yayıyorsunuz. çok ateşli bir güç, baştan çıkarıcı. Zamanınızı ve enerjinizi neye adadınız? Bunun için harekete geçiyor musunuz? Bugünün otoriter onuncu evinizdeki ay ile istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki özgürlüğü seven Uranüs arasındaki uyumlu üçgen, kendinizi savunmaya ve gücünüzü geri almaya teşvik ediyor. Bu, özellikle size hizmet etmeyen bir romantizme yatırım yapanlarınız için geçerlidir.


Boğa Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Neptün, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, dostluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu yönetiyor ve bugün haritanızın bu alanı üzerinden geri harekette duracak. Umutların, dileklerin ve hayallerinle yeniden iletişime geçmeye hazır mısın Boğa? Gezegen yöneticiniz Venüs, meraklı üçüncü iletişim evinizden geçerken, istediğinizi elde etmek için göz kamaştırıcı karizmanıza ve ikna gücünüze güvenebilirsiniz. Ama tatlınız bu yeni girişime katılıyor mu? Geniş maceralı dokuzuncu evinizdeki ay ile burcunuzdaki asi Uranüs arasındaki bugünkü tatlı üçgen açı sizi ileriye taşıyacak ve sizin için doğru olan yolda sezgisel olarak size rehberlik edecek.


İkizler Burcu
25 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Merkür birkaç gün önce doğrudan konuşlandırıldı, bu da resmen mazeretlerin tükendiği anlamına geliyor İkizler. Önemli bir aşk ilgisine yaklaşmanızı engelleyen bir şey mi var? Düşüncenin tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok; bunun yerine seçeneklerinizi keşfetmek için bir saniye ayırın. Bu arada, bugünün ayı, yakınlık, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize dokunacak ve sizi duygusal olarak önemli bir birliğin istikrarına bağlayacak… ama dahası var. Luna, Uranüs ile uyum içinde olacak ve bu da sizi sezgisel içgörü ile aydınlatabilecek – özellikle de mevcut durum söz konusu olduğunda.


Yengeç Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Rüya gibi Neptün’ün maceralı dokuzuncu genişleme evinizden geri dönüşünü başlatmasına ek olarak, bugünün Oğlak burcu, bire bir ilişkilerden oluşan uyum arayan yedinci evinizi ve diğer önemli evlerinizi aydınlatacak. Yengeç, bilinmeyene girmeye cesaretin var mı? Doğru kişi için yapar mısın? Luna ayrıca özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dostluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olacaktır. Bu nedenle, ister bir flört uygulamasına katılmaya ister en yakın arkadaşlarınızla bir araya gelmeye karar verin, belirli bir bağlantının potansiyeli sizi şaşırtabilir. Kendinizi sınırlamayın.


Aslan Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kırmızı bayraklara dikkat et Leo. Bugün, rüya gibi Neptün, sekizinci seks eviniz, enerjik değiş tokuşlar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yöneticilik burcu Balık ile retro yolculuğuna başlayacak. Bekar da olsanız da, bu geri dönüş sisi kaldıracak ve her şeyi net bir şekilde görmenize yardımcı olacaktır – özellikle de bir şeyi gerçekte olduğu gibi görmekte sorun yaşıyorsanız. Bu arada, bugünün Oğlak ayı, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinize dokunacak ve otoriter onuncu evinizdeki Uranüs ile hizalanacak. Kanıtlar sizi şok edebilir ama artık gerçeği biliyorsunuz.


Başak Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Hem Jüpiter hem de Neptün, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla konjugasyon yaparken, şansınız ya kendinizi aşırı genişletiyorsunuz ya da belki de olayları gerçekte oldukları gibi görmüyorsunuz, Başak. Neyse ki, Neptün bugün ilişki sektörünüzden geriye doğru yolculuğuna başlayacak ve bu da sizi gerçeklikten alıkoyan belirsiz sisi çözecek. Ayrıca, tutkuyla ilgili romantik beşinci evinizdeki ay ile macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki asi Uranüs arasındaki bugünkü üçgen açı sizi potansiyel olarak ezici bir çekim duygusuyla şaşırtabilir. Bu, elbette mantıklıdır – artık bilinçli zihninizden nelerin gizlendiğini görebilirsiniz.


Terazi Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Nerelerde fedakarlık yaptın? Bu kişi ve/veya durum, zamanınıza ve enerjinize değer mi? Bugün, sorumluluk sahibi altıncı eviniz aracılığıyla geriye doğru hareket eden rüya gibi Neptün’e ek olarak, artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen bir şeyden kendinizi kurtarmanız için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Örneğin, ay, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygularınızı ateşleyecek ve eş zamanlı olarak seks, borç ve enerji alışverişlerinden oluşan sekizinci evinizde isyankar Uranüs’ü üçgen yapacak. Bekar ya da alınmış, kesin olan bir şey var: Sezginiz bugün kelimelerden daha yüksek. Kırmızı bayraklara dikkat et Terazi.


Akrep Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

İhtiyacın olan kapanışı alıyorsun, ama sadece buna açıksan, Akrep. Örneğin, sınırsız Neptün bugün aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geriye doğru yolculuğuna başlayacak – sizi içinizdeki çocuğa yaklaştırırken kalbin meselelerini vurgulayacak. Tek? Bu süre zarfında, romantik durumları farklı bir çift mercekle görmeye başlayabilirsiniz – özellikle geçmişte bazı şeyler belirsiz hissediyorsa. Ayrıca, bugünün Oğlak burcu meraklı iletişim sektörünüzü aydınlatacak ve aynı zamanda Uranüs’ü kararlı yedinci ilişki evinizde üçgen yapacak. Evreka anı mı? Aslında. Şu anda neyin aydınlatıldığına dikkat edin.


Yay Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Venüs, seks hayatınızdan işbirliklerinize kadar her şeye uyum getirerek, perili sekizinci yakınlık, ortak girişimler ve ruh eşi bağlantılarınızda yüzmeye devam ediyor, ancak burada bitmiyor. Birine karşı şehvetin var mı, Yay? Kimi kandırıyoruz? Aşk tanrıçası, güzellik ve cilveli tılsımlar doğum haritanızdaki en esrarengiz evlerden birini göz kamaştırırken, ince ama inanılmaz derecede endişe verici cinsel çekiciliğinize direnmek imkansız. Bu arada, bugünün ayı, istikrar arayan ikinci evinize dokunacak ve bu süreçte asi Uranüs ile bağlantı kuracak. Çok dikkat; önemli bir içgörü ile ödüllendiriliyorsunuz.


Oğlak Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Birebir ilişkilerden oluşan yedinci evinizde göz kamaştıran aşk tanrıçasına ek olarak, seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve enerjik değişimlerle cızırdayan cüretkar Mars’ınız da var. Manyetik çok mu? İnansan iyi olur, Oğlak. Dahası, bugünün burcunuzdaki ayı, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizde özgürlüğü seven Uranüs ile bağlantı kuracak. Sizi arzuladığınız mutluluğa sezgisel olarak yönlendirirken, sizi modası geçmiş sevgi dillerinden ve değerlerinden kurtulmaya teşvik ediyor. Unutmayın, Neptün de bugün iletişim sektörünüzde retro yolculuğuna başlayacak ve bu kesinlikle yepyeni bir bakış açısı getirecek.


Kova Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Mevcut durumlarınızın değeri, kendinize nasıl değer verdiğinizle ilgiliydi, Kova. Bu, bu süre boyunca sizin için potansiyel olarak öne çıkan bir tema olabilir – özellikle Neptün, istikrar arayan ikinci konfor, tatmin ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla geri hareketteyken. Ancak daha da önemlisi, bugünün Oğlak ayı, yalnızlığı seven on ikinci kapanış evinizi, hayallerinizi, karmanızı ve perde arkasındaki her şeyi aydınlatacak. Yani, geri çekilme ve enerjinizi yeniden doldurma havasında olma ihtimaliniz çok daha yüksek. Luna, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizde asi Uranüs ile uyum içinde olacak ve bu da, şimdiye kadar dökülen geçmiş yaraları aydınlatabilecek.


Balık Burcu
25 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Mistik gezegen yöneticiniz Balık, Neptün, bugün burcunuzdan geriye doğru yolculuğuna başlayacak ve önümüzdeki beş ay boyunca size hak ettiğiniz bir mola verecek. Ve bekar veya aldatılmış olmanıza rağmen, bu, bilinçli zihninizden gizlenmiş bir şeyi nihayet görmeniz için bir fırsattır, bu yüzden niyetinizi belirlediğinizden emin olun. Bu arada, bugünün ayı, özgürlüğü seven onbirinci evinizi ekipler, topluluklar, arkadaşlık grupları ve dünyadaki aidiyet duygunuzu aydınlatacak. Aynı zamanda Uranüs’ü iletişim sektörünüzde aynı anda üçgen yapacak. Bu nedenle, potansiyel bir potansiyel ile sanal bir randevu ya da bazı arkadaşlarla dışarıda bir gece olsun, dış kaynaklara yaslanmaktan çekinmeyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.