Günlük Aşk Burç Yorumları 23 Haziran 2021

23 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 23 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, ruh eşin her zaman beklentilerine uymayabilir, biliyorsun. Beklentilere sahip olmak başlangıçta iyi bir fikir değildir, ancak bu, şimdi düşünmeniz için özellikle önemlidir. Ay, inanç sistemlerinizden genel bakış açınıza kadar her şeyi vurgulayarak macera, kişisel felsefe ve bilinmeyenden oluşan geniş dokuzuncu evinizi ateşleyecek. Meydan okuma? Luna, merak uyandıran üçüncü iletişim evinizde Merkür’e karşı çıkacak ve sıçrama yapma içgüdüsü ile en mantıklı yaklaşım arasında bir çekişme yaratacak. Bununla birlikte, ayın Jüpiter ile üçgen açı yapması, mantıklı olup olmamasına rağmen, içsel bilginize güvenmenizi hatırlatır.


Boğa Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ne istediğini biliyorsun ama sana neye mal olacağından korkuyorsun, Boğa. Ay, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinize musallat olmaya devam ediyor – duygusal dikkatinizi önemli bir ortaklığın “alıp verme”sini çevreleyen temalara getiriyor. Ancak aynı şekilde, mevcut dinamiğinizde her zaman daha fazla yoğunluğa özlem duyarsınız. Bununla birlikte, istikrar arayan ikinci evinizde Luna’nın meraklı Merkür’e muhalefeti, konfor arzunuz ile sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tam olarak birleşme fırsatı arasında sürtüşme yaratır. Açgözlü olmayın ve istediğiniz şeyin peşinden gidin.


İkizler Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bu önemli su mevsimi size öz değerinizi hatırlatır ve sizi temel değerleriniz olan İkizler’e yaklaştırır. Hem arzuladığınız hem de hak ettiğiniz aşk hayatı için inisiyatif almanın tam zamanı. Bugünün maceracı Yay burcundaki ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci uzlaşma evinize, önemli diğerlerine ve bire bir bağlantılara dokunacak… ama bir yakalama var. Luna, sizin için önemli olan diğer kişinin duygusal ihtiyaçları ile sizin en “mantıklı” olduğunu düşündüğünüz sonuç arasında sürtüşme yaratarak, sizin meraklı gezegen hükümdarınız Merkür’e zorlu bir muhalefet yapacak. Özel biriyle yarı yolda tanışma şansın var mı?


Yengeç Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Güneş, macera, fırsat ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Jüpiter ile güçlerini birleştireceği için size enerji vermeye ve canlandırmaya devam ediyor. Bu, sizi bir inanç sıçraması yapmaya ve ilahi zamanlamanın gücüne güvenmeye teşvik ediyor. Tek? Acele etmeyin; süreçte kutsal bir şey var, sevgili Yengeç. Bugünün ayı, gerçekler, ayrıntılar, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinirken, gelecek söz konusu olduğunda aniden bir huzursuzluk hissedebileceğinizi unutmayın – özellikle de neyin olduğundan emin değilseniz. gelmek. Biz konuşurken kaderiniz size doğru geliyor.


Aslan Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya bağlı, büyük bir parıltı yaşıyorsunuz ve doğum gününüz bile değil, Leo. Cesur Mars, burcunuzda cızırdayarak hareket ediyor ve siz kalbinizin sesini korkusuzca ve özür dilemeden takip ediyorsunuz. Bu arada, bugünün ayı romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinize dokunacak ve cinsel içgüdülerinizi ve şefkat arzularınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirecek. Meydan okuma? Luna, sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Jüpiter (haritanızın bu bölgesinin yöneticisi) ile çatışacak. Daha basit bir ifadeyle, tek gecelik bir ilişki mi, gerçek anlaşma mı yoksa belki ikisi birden mi? Devam edecek.


Başak Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Açık fikirli ol, Başak. Güneş, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve geniş ağlar evinizden ışıldamaya devam ederken, muhtemelen meslektaşlarınız ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kuruyorsunuz ve bu da sizi potansiyel beklentilerle birleştiriyor. Bununla birlikte, bunun çevrimiçi veya sosyal medya aracılığıyla çok iyi gerçekleşebileceğini unutmayın. Daha zorlu bir notta, evinizin rahat dördüncü evinizdeki ay ile gezegensel yöneticiniz Merkür arasındaki, iddialı onuncu eviniz aracılığıyla bugünün zorlu karşıtlığı, duygusal özlemleriniz ve korumaya çalıştığınız itibar arasında sürtüşme yaratır. Bu kişiyle mi çıkıyorsun yoksa tüm dünya onlarla mı çıkıyor?


Terazi Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Şu anda çok şey oluyor ve birkaç ayrıntıyı çözüyorsun, Terazi. Bu arada, bugünün ayı, meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrelerinizi aydınlatacak – zihniyetiniz ve iletişim tarzınızdan genel alışverişlerinize ve yerel ortamınıza kadar her şeyi vurgulayacak. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür’e muhalefeti, bu kişi hakkındaki ilk izleniminize ve geleceğin sonsuz olasılıklarına gelince biraz sürtünme yaratır. Ayrıca, uyum arayan gezegen hükümdarınız Venüs, için için yanan Plüton’a karşı bir muhalefete yaklaşıyor ve bu da ilişkilerinize bir yoğunluk katmanı ekliyor. Öyleyse, topraklanın.


Akrep Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ne verirsen onu alırsın Akrep. Unutmayın… Bir enerji değişimi olmadan birinin sizden almasına izin verdiğinizde, esasen evrene bu tür bir sevgiden memnun olduğunuzu bildirmiş olursunuz (ve bunun gerçeklerden daha fazla olamayacağını bilirsiniz) . Kendi kendine değerin istikrar arayan ikinci evindeki ay ile samimi sekizinci evindeki Merkür arasındaki bugünkü karşıtlık, duygusal olarak özlemini çektiğin rahatlık ile sevgilinin zihni, bedeni ve ruhuyla tam olarak birleşme kararı arasında sürtüşme yaratır. . Ayrıca bazı şeyleri fazla düşünüyor olabilirsiniz, ancak güneşin Jüpiter ile üçgen açısı size inancınızı hatırlatır.


Yay Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Her zaman senin yolun ya da otoyol olamaz, Yay. Elbette, ay burcunuzda gezinmeye devam ediyor, kişisel felsefenize ve geleceğin fırsatlarına duygusal ve sezgisel netlik getiriyor, ancak karışımda hileli bir enerji var. Örneğin, kararlı ilişki sektörünüzün hükümdarı Merkür ile burcunuzda aya karşı bir muhalefet yaparak, bireysel duygularınız ve diğer önemli kişinin benzersiz bakış açısı söz konusu olduğunda bir halat çekme deneyimi yaşayabilirsiniz. . Değişken ateşiniz inatçılığıyla ünlüdür, bu yüzden gardınızı düşürmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ne de olsa tango için iki kişi gerekiyor, biliyorsun.


Oğlak Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay, önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizi yönetir ve kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinizi aydınlatmanın ortasındadır. Başka bir deyişle, bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, siz veya sevgiliniz bu süre zarfında geri çekilme veya enerjinizi geri alma ihtiyacı hissediyor olabilirsiniz. Luna’nın meraklı Merkür’e muhalefeti, duygusal arzularınız ile en pratik karar gibi görünen arasında sürtüşme yaratır. Neyse ki, ilişki sektörünüzdeki güneş ile iletişim sektörünüzdeki şanslı Jüpiter arasındaki bugünkü üçgen, konuşmanın akmasına izin veriyor. Yürekten konuş, Oğlak.


Kova Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, eylemlerinizin arkasındaki niyet kelimelerden daha yüksek sesle konuşur. Gerçekten ne istediğine karar verdiğin an, her şey peşinden gelecek. Bu, özellikle bugünün, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla güneş (bağlı ilişki sektörünüzün hükümdarı) ve istikrar arayan ikinci değerler evinizdeki durum tespiti ve şanslı Jüpiter arasındaki üçgen ile bu süre boyunca dikkate alınması önemlidir. Bununla birlikte, en sevdiğiniz eğlence ile duygusal olarak tatmin edici olduğunu düşündüğünüz şey arasında ayrım yapmanın zamanı geldi. Tek ya da tek, Luna’nın Merkür’e karşıtlığı, her iki şekilde de karar vermeniz için sizi zorlayacaktır. O yüzden oyalamayı bırak.


Balık Burcu
23 Haziran 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, eğer onu hayal edebiliyorsan ve hayal edebiliyorsan, o zaman büyük ihtimalle onu kendi gerçeğin de yapabilirsin. Güneş, tutku, romantizm ve kendini ifade etmeyle dolu beşinci evinizin üzerinde parlıyor – size gerçekten neşe getiren şeylerden, hayal kurmayı bırakamayacağınız bir aşk hikayesine kadar her şeyi vurguluyor. Tek? Güneş ve geleneksel yöneticiniz Jüpiter (burcunuzdaki) arasındaki bugünkü üçgen açı, kalp çakranızdaki ateşi genişletmek ve romantik bir durumun büyük resmini görmenize yardımcı olmak için burada. Meydan okuma? Luna’nın Merkür’e muhalefeti, mantıksal zihniniz ile sezgisel zihniniz arasında sürtüşme yaratır. Ama kimi kandırıyoruz? Tam olarak ne yapman gerektiğini biliyorsun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.