Günlük Aşk Burç Yorumları 22 Haziran 2021

22 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 22 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
22 Haziran 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, aniden huzursuz hissediyorsan, enerjini topraklamak için bir saniye ayır. Tek ya da bağlı, tam tersini yapmanız gerektiğinde kendinizin önüne geçiyor olabilirsiniz. Üstüne üstlük, Merkür artık iletişim sektörünüzde doğrudandır, bu nedenle muhtemelen bir dizi fikir bombardımanına maruz kalıyorsunuz. Romantik kaçamağınızı henüz planlamayın. Beni yanlış anlamayın, heyecan arayan dokuzuncu macera evinizde dolaşan ay ile, duygularınız yeni bir şey arzusuna yatırım yapar ve aynı zamanda yapılacaklar listenizdeki eksik öğeleri kontrol eder. Ancak Luna’nın Jüpiter’e olan huzursuz karesi size akışa devam etmenizi hatırlatıyor.


Boğa Burcu
22 Haziran 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, işler er ya da geç yerine oturmaya başlamalı. Örneğin, akıllı Merkür, hem istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizi hem de romantik aşk beşinci evinizi yönetir. Ve dün itibariyle, haberci gezegen resmen doğrudan hareket ediyor. Evet, sonunda mojo’nu geri alıyorsun ve aynı zamanda zamanı geldi. Mojo’dan bahsetmişken, bugünün ayı seksi sekizinci evinize, samimi birlikteliklere ve enerjik değişimlere dokunacak ve sizi ortak işbirliklerinizden ruh eşi bağlantılarınıza kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal olarak bağlayacak. Yakalayış? Luna’nın Jüpiter’e karesi, mevcut durumunuzdaki “ver ve al” (veya bunların eksikliğini) vurgulayacaktır. Çok dikkat.


İkizler Burcu
22 Haziran 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kim olduğunu hatırla İkizler. Ruh düzeyinde sizinle gerçekten rezonansa giren enerjilere kalbinizi açın; orta karar vermeyin. Güneş, güvenlik arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizden parlıyor – banka hesabınızdan güven seviyelerinize kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Buna ek olarak, bugünün ayı, bire bir ortaklıklar ve diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci evinize dokunacak. Bu, sevgilinizin ihtiyaçlarının yanı sıra romantik ilişkilerinize de duygusal bir vurgu getiriyor. Bunu akılda tutarak, bunun duygusal olarak sizi tatmin edip etmediğini veya sizi sadece konfor bölgenizde tutup tutmadığını düşünmek önemlidir.


Yengeç Burcu
22 Haziran 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Tüm ilişkiler devam eden bir çalışmadır, Yengeç. İster ilişkileriniz ister aşk hayatınız açısından olsun, bugünün astro-havası size işinize başlama fırsatı sunuyor. Burcunuzda parıldayan güneşe ek olarak, bugünün ayı ayrıntılar, günlük ritüeller, durum tespiti ve pratik uğraşlardan oluşan sorumlu altıncı evinizi aydınlatacak ve mevcut ortamınızda neyin düzeltilmesi gerektiğine dikkatinizi çekecektir. Luna ayrıca, arzularınız ve duygusal dünya arasında tatlı bir sinerji yaratan Mars ile uyum içinde olacaktır. Bu aşk hikayesi hakkında tutkuluysanız, yatırımınıza değer.


Aslan Burcu
22 Haziran 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Ateşlisin ve ateş bulaşıcı, Leo. Cesur Mars, ateşli bölgenizde cızırdayarak, ateşli tutkularınızdan cinsel libidonuza kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Bu arada, bugünün ayı romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle ateşleyecek ve duygusal dikkatinizi cinsel içgüdülerinizi ve şefkat arzularınızı çevreleyen temalara getirecek. Luna sadece burcunuzda Mars ile hizalanmakla kalmayacak, aynı zamanda seksi sekizinci evinizde Jüpiter ile yüzleşecek. Şehvet üzerinde aşırıya kaçmayın; işler biraz sarpa sarabilir. Ayrıca, aşk söz konusu olduğunda önceliklerinizi sıraladığınızdan emin olun. Dürüst ol.


Başak Burcu
22 Haziran 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, bugün enerji yoğun. Belki de kalbin meselelerine odaklanmak çok bunaltıcı. Yani, olaylara farklı bir perspektiften bakmadığınız sürece. Ama aynı şekilde, etrafınızdaki enerji vampirlerinden hak ettiğiniz bir mola vermekten de zarar gelmez. Ve bekar ya da alıngan olmanıza rağmen, bugünün ayı duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hislerinize dokunacak. Buna karşılık, bu, iç sığınağınızda geri çekilme ve rahatlık bulma ihtiyacına ilham verir. Luna, ilişki sektörünüzde Jüpiter ile de çelişecek, bu yüzden ihtiyacınız olduğu kadar yer ayırın.


Terazi Burcu
22 Haziran 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Güneş, dünyadaki kariyer, otorite ve itibarla ilgili hırslı onuncu evinizde parlıyor ve tüm dikkatler sizin üzerinizde, Terazi. Tek? İletişimin meraklı üçüncü evinizdeki ay ile geniş ağlardan oluşan özgürlüğü seven onbirinci evinizdeki cüretkar Mars arasındaki bugünün uyumlu üçgeni, kalbiniz ve ateşli tutkularınız arasında tatlı bir sinerji yaratır. Daha da önemlisi, bu yıldız üçlüsü, benzer umutları ve hayalleri paylaşan benzer düşünen bireylerle bağlantı kurma olasılığını da artıracaktır. Belki işler daha platonik başlayabilir, ancak bu gelecekte romantik bir şeye dönüşmeyecekleri anlamına gelmez.


Akrep Burcu
22 Haziran 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Güneş, macera dolu geniş dokuzuncu evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen her zamanki gibi cesur hissediyorsunuz ve belki de daha fazla risk almaya yönlendiriliyorsunuz. Sonuçtan yüzde iki yüz emin değilseniz, aşk için adım atacak biri değilsiniz. Ama tüm bunların heyecanı seni çok etkiliyor, Akrep. Bu doyumsuz seyahat tutkusuna ek olarak, bugünün ayı, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değerler sistemleri evinizi aydınlatacak ve dikkatinizi güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara getirecektir. Çelişkili geliyor, değil mi? Bir inanç sıçraması yapmak, ancak istikrar yaratma ihtiyacını hissetmek. Durumu yeniden değerlendirmek için bir dakikanızı ayırın.


Yay Burcu
22 Haziran 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Merkür artık doğrudandır – bu, hayatınızın bu alanında çok daha fazla çekiş olacağı anlamına gelir, ne demek istediğimi anlıyorsan, Yay. Dahası, bugünün ayı burcunuza değecek ve sırayla aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin yöneticisi olan cesur Mars ile uyumlu bir hizalama oluşturacak. Tutkularınız hayatın kendisinden daha büyük ama yine de yeni ne var? Karanlık tarafta, burcunuzdaki ay ile gezegen yöneticiniz Jüpiter arasındaki bugünkü kare, özellikle ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını düşünüyorsanız, biraz huzursuzluğu tetikleyebilir. Şimdilik yavaştan al.


Oğlak Burcu
22 Haziran 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Biraz gölge işi yapıyorsun ve bu senin ilişkine yansıyor, Oğlak. Bildiğiniz gibi, güneş, seks, yakınlık ve ruh bağlarından oluşan şüpheli sekizinci evinizi yönetiyor ve şu anda önemli kişilerden oluşan yedinci evinizden geçiş yapıyor. Bu nedenle, bekar veya zaten aşık olmanıza rağmen, aşk hayatınızda çok fazla derin yansıma olma ihtimali vardır. Bu arada, bugünün ayı rüyalarla ilgili on ikinci evinize ve perde arkasındaki her şeye dokunacak ve aynı anda erotik sekizinci evinizde Mars’ı üçgen açı yapacak. Arzularınıza ve bunların nereden kaynaklandığına daha yakından bakın.


Kova Burcu
22 Haziran 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, güneş, sorumluluk sahibi altıncı evinizi sallıyor, günlük rutininizden kişisel yaşamınızda öncelik verilmesi gereken şeylere kadar her şeyi vurguluyor. Ve bekar ya da alıngan olmanıza rağmen, bugünün ayı özgürlüğü seven onbirinci topluluk evinize dokunacak ve sırayla, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizde Mars ile uyumlu bir hizalama yapacak. Belirli bir bağlantı konusunda tutkulusunuz veya belki de tutkuyla akraba bir ruha yöneliyorsunuz. Yakalayış? Ay, istikrar arayan ikinci değerler evinizde Jüpiter ile karşı karşıya gelecek, biraz arzulu-su enerjisi yaratacak… ama eğer yardım edemezseniz değil.


Balık Burcu
22 Haziran 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Kalbinizi takip etmek her zaman herkesle iyi geçinmeyecek – ve sorun değil, Balık. Bekar veya bağlı, güneş kız kardeşiniz Yengeç burcunda yüzdüğünde en iyi hayatınızı yaşarsınız, çünkü aynı zamanda aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizi harekete geçirir. Bugünün ayı, dünyadaki kariyer, miras ve itibarla ilgili hırslı onuncu evinizi vurguluyor olsa da, muhtemelen otorite duygunuz ve daha da önemlisi kamusal kişiliğiniz gibi daha ciddi konularla daha fazla meşgul oluyorsunuz. Spotlar şu anda üzerinizde olabilir veya olmayabilir, ancak canınız çektiği aşk hayatını aktif olarak sürdürmekten sizi alıkoyan şey bu mu?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.