Günlük Aşk Burç Yorumları 21 Haziran 2021

21 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 21 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Güneşin sezgisel Yengeç yoluyla yıllık yolculuğu için tam zamanında, bugünün için için yanan Akrep ayı, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve enerji alışverişleriyle ilgili boğucu sekizinci evinizde dolaşmaya devam edecek, sizi duygusal olarak ruh eşi bağlantılarınızı çevreleyen temalara ve “ver ve al” konusuna bağlayacak. ” (veya eksikliği) önemli bir birlik içinde. Koç, Luna, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir uyum içinde olacak – siz ve sevgiliniz arasındaki tüm sınırları ortadan kaldıracak. Bu nedenle, bu kişiye bağlı değilseniz enerjinizi koruduğunuzdan emin olun. Luna’nın Venüs’le üçgen açı yapması duygusal rahatlık sağlar, ancak yalnızca içeri girmeye istekliyseniz.


Boğa Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bu konuşmayı konuş, Boğa. Birini uzaktan izliyorsanız, işler er ya da geç ısınmaya başlayabilir, ancak dalmak size kalmış. Örneğin, güneşin bugün üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yerel çevreniz aracılığıyla Yengeç burcuna kaymasına ek olarak, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma, müzakereler ve bire bir ilişkiler ateşlemeye devam edecek. , önemli diğerlerinizi çevreleyen temalara dikkat çekmek. Özellikle Luna’nın cilveli gezegen hükümdarınız Venüs’le olan üçgen açısıyla işler biraz baharatlı olabilir. Öyleyse devam et ve flört et. Titreşimler sıcak.


İkizler Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Sağlıklı bir iş/yaşam dengesi geliştirin, İkizler. Bugünün ayı, atalarınız, aileniz ve en içteki duygulardan oluşan rahat dördüncü evinizi aydınlatmaya devam edecek, bu da aile meseleleri ve evinizin güzel evi etrafında dönen temalara duygusal ve sezgisel netlik getiriyor. Unutmayın, ay sınırsız Neptün ile karşıtlık kuracak, hayalleriniz ve mevcut realiteniz arasındaki sınırları ortadan kaldıracak. Buna ek olarak, aşk hayatınızın önüne geçen bir duruma da veriyor olabilirsiniz – bu yüzden buna dikkat edin. Daha parlak bir notta, Luna, Venüs ile uyum içinde olacak, bu yüzden kişisel bakımınıza öncelik verdiğinizden emin olun.


Yengeç Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kozmos kesinlikle sizin lehinize çalışıyor, Yengeç. Bakın, güneşin görkemli ışınlarının burcunuzdan geçmesine ek olarak, mistik gezegen hükümdarınız ay, yaratıcınızın aşk, tutku, zevk ve derin düşüncelerle dolu beşinci evinde yüzmeye devam edecek. Kendinden emin ve ilhamlı hissediyorsunuz ve bu süreçte flört edebileceğiniz birkaç hayranınız olduğu bir sır değil. Üstüne üstlük, Luna ayrıca şanslı dokuzuncu genişleme evinizdeki rüya gibi Neptün ve burcunuzdaki Venüs ile uyum içinde olacak. Bu, gelecekteki aşk vizyonlarınıza büyüleyici bir umut ve fantezi katmanı ekliyor.


Aslan Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, aşık olmak gerçekten güvenebileceğin birini bulmak kadar zor değil ama her şey tam da olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu arada, bugünün ayı, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz arasında gezinmeye devam edecek ve bu da sizi geçmişinizden bastırılmış duyguları yeniden ziyaret etmeye zorlayabilir. Bu, özellikle sekizinci yakınlık evinizde Luna’nın Neptün’e olan zor üçgen üçgenini göz önünde bulundurduğunuzda doğrudur, çünkü süreçte ayarlanması gereken bazı sınırlar vardır. Ay ayrıca karmik onikinci sırlar ve teslimiyet evinizde Venüs ile bağlantı kuracak. Öyleyse geçmişi ait olduğu yerde bırak.


Başak Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

İlişkilere yaklaşımınızı yeniden düşünüyorsunuz ve bu süreçte önemli bir şey keşfediyorsunuz, Başak. Örneğin, Akrep burcundaki günümüzün için için yanan ayı, iletişim, düşünce süreci ve ani değişimlerle ilgili meraklı üçüncü evinizde dolaşmaya devam ederken, size daha önce bilinçli zihninizden gizlenmiş olan bir şeye daha yakından bakma şansı veriliyor. Bu, özellikle ilişki sektörünüzde ayın sınırsız Neptün ile üçgen açı yaptığı durumda geçerlidir, çünkü büyük olasılıkla bir sevgiliye karşı daha şefkatli olma ihtiyacı hissediyorsunuz. Yine de, bu, kendinize daha fazla şefkat göstermeniz gerektiğini anladığınız yer olabilir.


Terazi Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya bağlı, profesyonel yaşamınızla ilgili konularla çok meşgulsünüz ve hiçbir şey sizi patronunuzun hamlelerini yapmaktan alıkoyamayacak, Terazi. Bakın, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla ayın geçişine ek olarak, Luna, hırslı onuncu eviniz olan otorite, prestij ve itibar ile büyüleyici gezegensel hükümdarınız Venüs ile uyum içinde olacak. Dünya. Sen de oldukça etki bırakıyorsun, bu yüzden ivmeyi kaybetme. Ay, ayrıca romantizmle ilgili eğlenceli beşinci evinizde Satürn ile çatışıyor, bu nedenle hayranlarınız ve potansiyel müşterileriniz bir sonraki duyuruya kadar beklemek zorunda kalacaklar.


Akrep Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sadece bir kez yaşarsın, Akrep. Güneş, macera, fırsat ve risklerden oluşan dokuzuncu evinize ışık saçıyor. Bilinmeyene girme arzunuzdan, arzu ettiğiniz geleceğe giden yolunuza kadar her şeyi aydınlatıyor. Ay, sabit sularınızı tutuşturmaya devam ederken, kilitli tuttuğunuz bir dizi duyguyla yeniden bir araya geliyorsunuz. Tek? Kulağa sevimsiz geliyor, ama Luna’nın aşkla ilgili beşinci evinizdeki büyüleyici Neptün’le olan üçgeni, sihirli bir aşk halısı yolculuğuna eşdeğerdir – ama önce kalbinizi açmanız gerekir. Korkacak bir şey yok. Bunu tezahür ettirdin.


Yay Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Kendine karşı nazik ol, Yay. Aşk hayatında birkaç şeyle uzlaşmaya geliyorsun ve bu en kolay süreç değil. Örneğin, ayın gizli onikinci kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeyi harekete geçirmesine ek olarak, duygusal olarak yönlendirilen en içteki dördüncü eviniz aracılığıyla Neptün ile uyum içinde olacaktır. Sonuç olarak? Bekar ya da alınmış, kendi hislerindesin. Ama yine de, bunların hepsi iyileşme sürecinizin bir parçası. Luna ayrıca samimi sekizinci evinizde uyum arayan Venüs ile bağlantı kuracak, bu yüzden savunmasız olmaktan korkmayın.


Oğlak Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Tango için iki kişi gerekir, Oğlak. Güneş, seks, enerji alışverişleri ve samimi birlikteliklerle ilgili boğucu sekizinci evinizi yönetiyor ve şu anda bire bir ilişkiler ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin üzerine ışık saçıyor. Ayrıca, ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı olan ay, deneysel onbirinci çağrışımlar, dostluk çevreleri ve geniş ağlar evinize temas edecek. Bu, potansiyel olarak sizi akraba bir ruha bağlayabilir. Ayın aynı zamanda kararlı ortaklıklarla ilgili yedinci eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile uyum içinde olacağını unutmayın. Size özel birinin desteğine güvenme fırsatı sunuyor. Seni tutan ne? Güvenmek güvenlidir.


Kova Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Çok çalışmak mı, çok çalışmak mı, Kova? Kimi kandırıyoruz? Hem güneş hem de Venüs, sorumlu altıncı durum tespiti evinizi harekete geçiriyor, ancak burada bitmiyor. Ay, kariyer, otorite duygusu ve dünyadaki itibarla ilgili otoriter onuncu evinizin üzerinde geziniyor – bu nedenle, profesyonel meselelerle daha fazla meşgulsünüz. Bununla birlikte, bae ile kancayı oynamaya karar verirseniz, günlük yetişkinlik altıncı evinizde ayın Venüs ile üçgen açı yapması sizi pratik şeylere odaklanmaya teşvik ediyor. Ördeklerinizi sırayla alın. Elbette, ikiniz de bunu birlikte yapabilirsiniz ya da en azından deneyin.


Balık Burcu
21 Haziran 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, aşkın güneş gibi geliyor – bu yüzden ışığını kısmana gerek yok. Bu, özellikle bu süre boyunca sizin için geçerlidir, çünkü bu sürekli parlayan ışık, tutkulu beşinci sevgi, tutku ve zevk evinizde yüzmektedir. Ve bekar ya da çoktan alınmış olsanız da, uyum arayan Venüs’ün yanında güneşin varlığı büyüleyici bir romantizm sinerjisi getiriyor, bu yüzden bu sihrin boşa gitmesine izin vermeyin. Üstelik bugünün için için yanan Akrep ayı, macera ve bilinmeyenle dolu egzotik dokuzuncu evinizi ateşleyecek, bu süreçte size bir inanç sıçraması yapmanız ve romantik ufkunuzu keşfetmeniz için ilham verecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.