Günlük Aşk Burç Yorumları 17 Haziran 2021

17 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 17 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Hak edilmiş bir ara vermenin zamanı geldi, Koç. Bekar veya tek başına, günümüzün astrolojisi, tatlı arkadaşınızdan bir yağmur çeki istemek anlamına gelse bile, refahınıza öncelik vermeniz için sizi teşvik ediyor. Ayın, sağlık, çalışma rutini ve durum tespiti ile ilgili alışılmış altıncı evinizi sarsmasına ek olarak, uykulu on ikinci mahremiyet, dinlenme ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Neptün ile doğrudan bir muhalefet yapacaktır. Yakalayış? Alışkın olduğunuzdan çok daha duygusal olarak hassas olabilirsiniz, bu yüzden çok ihtiyaç duyduğunuz zamanı yalnız geçirmekten çekinmeyin. Luna’nın Venüs’e altmışlığı, tatlı yalnızlığınızı şımartmanızı hatırlatır.


Boğa Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, ay beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçerken, duygularınızı kalp çakranızın yanı sıra sevgi arzularınızı çevreleyen temalara sezgisel olarak yatırım yapmaya yönlendiriliyorsunuz. Luna aynı zamanda cilveli gezegen hükümdarınız Venüs ile de iletişimin meraklı üçüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında uyum içinde olacak. Sözlerin bal damlıyor. Bugünkü meydan okuma? Luna, sosyetenin deneysel onbirinci evindeki sınırsız Neptün’e doğrudan bir muhalefet yapacak ve muhtemelen konu aşk olduğunda karar verme sürecinizi etkileyecek. Ve arkadaşlarınızın biraz desteğiyle yanlış bir şey olmamasına rağmen, kendinizi kolayca sallamanıza izin vermemelisiniz.


İkizler Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bugünün Başak ayı, rahat dördüncü evinizi, ailenizi ve duygusal temellerinizi aydınlatıyor, içe dönmenizi ve aile meselelerinden istikrar duygunuza kadar her şeye öncelik vermenizi hatırlatıyor. Bu arada, Luna, konfor arayan ikinci eviniz, şehvetli zevkleriniz ve değer sistemleriniz aracılığıyla tatlı Venüs ile de uyum içinde olacak. Bu, duygusal dünyanız ve romantik arzularınız arasında tatlı bir sinerji yaratıyor. Değerini biliyorsun ve daha azına razı olmamalısın İkizler. Ancak karanlık tarafta ay, gezegen yöneticiniz Merkür ile çatışacak, bu yüzden işleri çarpıtmayın. Açıkça konuşun ve herhangi bir varsayımda bulunmayın.


Yengeç Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, sözlerin akıyor ve hayranların üzerinde oldukça etki bırakıyorsun. Bildiğiniz gibi, sezgisel gezegen yöneticiniz ay sadece iletişim sektörünüzü sallamakla kalmayacak, aynı zamanda burcunuzda Venüs’ü cilveli bir altmışlık yapacak. Çekici olduğunu söylemek ciddi bir yetersizlik olur. Bu yüzden, birine bir iyilik yapın ve bu süre zarfında bir şeyleri süslememeye çalışın. Bu özellikle, ay arasındaki bugünkü kare ve gizli gündemlerden oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla geri giden Merkür için geçerlidir. Birisi için güzel bir resim çizmek her zaman güzeldir, ancak söz verdiğiniz şeyi gerçekleştirebilir misiniz?


Aslan Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Paylaşmak önemsemektir ama pahasına değil Leo. Bugünün ayı, istikrar arayan ikinci konfor, gelir ve değer sistemleri evinizi aydınlatacak – şehvetli zevklerinizden duygusal güvenlik özleminize kadar her şeyi vurgulayacak. Luna, ortak girişimler ve enerji alışverişlerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Neptün ile tam bir karşıtlık kuracak ve siz ve sevgilinizin arzuları arasında biraz sürtüşme yaratacaktır. Ve aşık olduğunuz yerde oldukça muhteşem olsanız da, Neptün’ün etkisi bu süreçte önemli sınırları ortadan kaldırabilir. Ayın Venüs’e altmışlık konumu, sizi bir veya iki kartı kolunuzda tutmaya teşvik eder.


Başak Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Hafifçe yürü. Ay, değişken dünyanızı harekete geçirmeye devam ediyor, sizi içe doğru gitmeye ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermeye teşvik ediyor. Bununla birlikte, belirli bir “durum” söz konusu olduğunda, Başak için belirlemeniz gereken bazı temel kurallar vardır. Ve bugünün burcunuzdaki ay ile kararlı yedinci evinizdeki her şeyi kapsayan Neptün arasındaki karşıtlık muhtemelen her şeyi yükseltecek. Bu, duygusal duyarlılığınızı ve şefkat duygunuzu içerir. Ancak, işlerin zorlaştığı yer burasıdır, bu yüzden topraklanmış olduğunuzdan emin olun. Ay ayrıca için için yanan Plüton ile uyum içinde olacak, bu nedenle duyguların yoğunlaşması kaçınılmaz.


Terazi Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aşırıya kaçma, Terazi. Ay, kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli onikinci evinizde gezinmeye devam ediyor; aynı zamanda bu süreçte sınırsız Neptün’e karşı bir muhalefet yapacak. Aşk hayatınızda yaptığınız fedakarlıkları düşünmek için bir dakikanızı ayırın; buna değerler mi? Luna’nın dekoratif gezegen cetveliniz Venüs’e 60’lık konumu, bir konuda inisiyatif almanız için size çok iyi ilham verebilir – özellikle bu süreçte iyi görünmenizi sağlıyorsa. Ancak bu, genel olarak enerjiyi otomatik olarak değiştiren bir durumu potansiyel olarak zorlayabilir. Daha sonra pişman olabileceğiniz bir şeyi taahhüt etmeden önce kendinizle görüşün.


Akrep Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Dengeni kaybetme, Akrep. Ay, özgürlüğü seven onbirinci çağrışımlar, dostluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzda gezinmeye devam ediyor, ancak aynı zamanda romantik beşinci ev aşk, tutku ve zevkinizde Neptün ile bir karşıtlık oluşturacak. Tatlınla çok fazla zaman geçirip ruh kabileni ihmal mi ediyorsun? Bu tam tersi olabilir, bu yüzden bunu düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Elbette, Luna’nın Venüs’e altmışlığı durumu oldukça şeftali gibi gösterebilir. Ama eğer bir şey sana doğru gelmiyorsa, onu hissedeceksin. Kendine karşı dürüst ol.


Yay Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Özünde doğal bir iyimsersin, ama bu, işi zevkle karıştırman gerektiği anlamına gelmez, Yay. Ay, kariyer, miras ve otoritenin hırslı onuncu evinde gezinmeye devam ediyor – sizi duygusal olarak dünyadaki itibarınız etrafında dönen temalara bağlıyor. Bununla birlikte, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygularda Luna’nın Neptün’e muhalefeti, iç dünyanız ve dış realiteniz arasındaki sınırları ortadan kaldırır. Kulağa derin geliyor, ama yine de zor. Bu arada, Luna’nın geri giden Merkür karesi, ilişkinizde bir karışıklık hissi yaratabilir, bu yüzden işler yolunda gitmiyorsa, yavaşlayın. Yarın başka bir gün.


Oğlak Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay, ilişki sektörünüzü yönetiyor ve şu anda macera, bilgelik ve felsefeden oluşan geniş dokuzuncu evinizi aydınlatıyor. Luna ayrıca, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizde, tatlı Venüs’e uyumlu bir altmışlık açı yapıyor, bu nedenle, siz ve sevgiliniz arasında titreşimler aktığını söylemek güvenlidir. Birbirinizin inanç sistemleri ve bakış açıları konusunda daha açık fikirlisiniz ve bu bir ilerlemedir, Oğlak. Ve aşk hayatınızda yeni ve heyecan verici bir şeyin özlemini çekerken, Luna’nın her şeyi kapsayan Neptün’e karşıtlığı size başkalarına yer tutmanızı ve bu süreçte daha fazla şefkat göstermenizi hatırlatır. Denge senin en iyi arkadaşın.


Kova Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, romantizm söz konusu olduğunda genellikle akışa gidersiniz, ancak sevgilinize hizmet etme ihtiyacı hissedersiniz – bu ister cinsel ister romantik olsun. Tüm bunlar, ayın seks ve samimi birlikteliklerin erotik sekizinci evinden geçmesi sayesinde olabilir, ancak Luna’nın Venüs’e olan tatlı altmışlığı, daha fazla el ele olma arzunuzu doğrular. Şerefe aşk ve daha fazla cinsel deney. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür gerilemesi karesi, özellikle birden fazla taliple ilgileniyorsanız, karışıklık duygularını tetikleyebilir. İçgüdülerinizi takip edin ama her şeyi fazla düşünmeyin. İyi eğlenceler.


Balık Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Sonunda kalbinizi romantik bir duruma açma çağrısını hissediyorsunuz. Ama şansın, hala bazı şeyleri ikinci kez tahmin ediyorsun. Bildiğiniz gibi, ay romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönetiyor, ancak yine de, uyum arayan, kararlı ilişkilere sahip yedinci evinizde dolaşıyor. Bu, elbette, sevgilinizin ihtiyaçlarına ışık tutuyor. Ama Luna’nın Venüs’e altmışlığı, güven seviyenizden sevgi arzularınıza kadar her şeyi yükseltir. Yakalayış? Ay, Merkür gerilemesi ile ters düşecek ve gerçek duygularınız söz konusu olduğunda bir karışıklık ve belirsizlik hissi yaratacaktır. Kendinizi topraklayın ve her şeyi fazla düşünmeyin, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.