Günlük Aşk Burç Yorumları 15 Haziran 2021

15 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 15 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Haziran 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, kalbin ve zihnin bugün uyum içinde ve bu her zaman bir artı. Ve güneş, entelektüel olarak yönlendirilen üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yerel ağlardan geçerken, konuşmalarınızı ve anında alışverişlerinizi çevreleyen temalar vurgulanıyor. Unutmayın, güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizdeki ay ile uyum içinde olacak ve şu anki ruh haliniz ile kalbinizin arzuları arasında tatlı bir sinerji yaratacaktır. Yakalayış? Ciddi Satürn, hala asi Uranüs ile çatışıyor ve sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya zorlarken temellerinizi bozuyor. Bugün şansını denediğin gün mü?


Boğa Burcu
15 Haziran 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Sana evdeymiş gibi geliyorlar mı, Boğa? Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, iletişim, dedikodu ve anlık değiş tokuşlardan oluşan üçüncü evinizde göz kamaştırmaya devam ediyor, sözlerinizden ve iletişim tarzınızdan yerel ortamınıza kadar her şeye büyüleyici bir uyum ve cilveli enerji katmanı ekliyor. Bu arada, Venüs’ün muadili Mars, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızla cızırdayacak. Bu, ayın yanında oluyor ve güvenlik ve aşinalık ihtiyacını tetikliyor. Daha parlak bir notta, bu, en çok arzu ettiğiniz şeye doğru hareket etmeniz için size ilham verebilir (özellikle de gizlice bir süre geri kalanlarınız).


İkizler Burcu
15 Haziran 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Hissedebiliyor musun, İkizler? Güneş, değişken bölgenizdeki yolculuğunun ortasında size enerji veriyor ve canlandırıyor. İletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan üçüncü meraklı evinizde aya tatlı bir altmışlık açı yapıyor ve egonuzla duygusal dünyanız arasında uyumlu bir sinerji yaratıyor. Merkür retrosu drama bir yana, iletişim tarzınızı yansıtmanız, özellikle de gerçeğinizi söylemekten çekinenleriniz için önemlidir. Cephede ne var? İyi haber şu ki, sıcak Mars aynı zamanda iletişim sektörünüzü de ateşliyor ve bu inanılmaz derecede yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu
15 Haziran 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Sürekli değişen gezegen hükümdarınız ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizi ateşlerken, para kazanma yeteneklerinizden güvenlik duygunuza kadar her şeyle duygusal olarak meşgulsünüz. Ancak bu, arzuladığınız aşk hikayesini tezahür ettirmekten sizi alıkoymayacak. Aksine, bugünün Aslan ayı, on ikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla güneşle – görkemli hükümdarı – uyum içinde olacak. Tam olarak ne planlıyorsun, Kanser? Aklınızda bulundurun, Venüs, ikna gücünüzü ve baştan çıkarıcı cazibenizi vurgulayarak ana sularınızda yüzmeye devam ediyor.


Aslan Burcu
15 Haziran 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kendine ve sevgiline karşı sabırlı ol Leo. Unutmayın, ciddi Satürn, kararlı ilişki sektörünüzde gerilemeye devam ediyor, sizi hayatınızdaki önemli ortaklıkları çevreleyen önemli temaları gözden geçirmeye, tekrar gözden geçirmeye ve yeniden gözden geçirmeye teşvik ediyor. Zaman Baba, geleneksel onuncu otorite evinizdeki özgürlüğü seven Uranüs ile hala çelişiyor ve başka birinin kontrolüne karşı isyan etme arzunuz ile uzlaşma yeteneğiniz arasında bir miktar sürtüşme yaratıyor. Neyse ki, bugünün ayı burcunuza değecek ve sosyal olarak bilinçli onbirinci bireysel özgürlük evinizdeki güneşle uyum içinde olacak. Bunu söyledikten sonra, destek için en iyi arkadaşlarınıza yaslanmaktan çekinmeyin.


Başak Burcu
15 Haziran 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, o özel birine neredeyse aşık mısın? Kimi kandırıyoruz? Cilveli Venüs, sosyal açıdan bilinçli onbirinci eviniz, sosyal ağlar, arkadaşlık grupları, bireysel özgürlük ve dünyaya ait olma duygusu aracılığıyla eşyalarını çalarak, sadece sosyal hayatınıza yatırım yapma arzusunu hissetmiyorsunuz… aşk ve romantizm söz konusu olduğunda kutunun dışında düşünmek. Aslında, ne kadar sıradışı olursa o kadar iyi. Bu nedenle, denemekten geri kalmayın. Boğucu sekizinci mahremiyet evinizin hükümdarı olan Mars, aynı zamanda perde arkasındaki her şeyin karmik onikinci evini ateşliyor. Öyleyse yapman gerekeni yap.


Terazi Burcu
15 Haziran 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Bildiğiniz gibi, Satürn romantizm, özgünlük ve zevkten oluşan tutkulu beşinci evinizden gerilemeye devam ediyor. Ama borç, birleşme, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizde hala isyankar Uranüs ile çatışıyor. Bu ne anlama geliyor, Terazi? Yeni başlayanlar için, önceki taahhütler veya karışıklıklar aşk hayatınızın önüne geçiyor olabilir (veya tam tersi). Bununla birlikte, başka bir notta, bu, artık ruh düzeyinde rezonansa girmediğiniz finans veya ortak girişim etrafında dönebilir. Bu yüzden kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olduğunuzdan emin olun.


Akrep Burcu
15 Haziran 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ruh eşleriniz her zaman beklentilerinizi karşılamayacaktır, Akrep. Aksine, her zamanki tipinizden bile farklı olabilirler, bu yüzden anahtar, aşkı ararken açık fikirli olmaktır. Bu süre boyunca bunu göz önünde bulundurmanız oldukça önemlidir – özellikle de tatlı Venüs, macera, inanç, bilgelik ve felsefeden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla kız kardeşiniz Yengeç burcunda yüzerken. Sezgisel olarak bilinmeyene girmeye ve belki de aşktaki seçenekleri keşfetmeye yönlendirilebilirsiniz. Hatta sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurabilir veya farklı inanç sistemlerine sahip birine aşık olabilirsiniz. Yine, carpe diem için daha fazla neden.


Yay Burcu
15 Haziran 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Her gün yeni bir şey öğreniyorsun, Yay. Ay, samimi sekizinci borç, birleşme, seks ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetiyor ve şu anda heyecan arayan dokuzuncu macera, genişleme, deneyim ve bilgelik evinizi sallıyor. Bu, yüksek öğrenimi çevreleyen temalara ve bilinmeyene girme arzunuza duygusal bir vurgu getiriyor. Luna aynı zamanda bire bir ilişkiler ve diğer önemli kişilerden oluşan yedinci evinizde güneşle uyum içindedir; bu, sevgilinizin bakış açısını görmeyi kolaylaştırıyor. Beşinci aşk evinizin yöneticisi Mars’ın da haritanızın bu alanını ateşlediğini unutmayın. Yani işler kızışıyor.


Oğlak Burcu
15 Haziran 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Derinlik ve duygusal yoğunluk için can atıyorsun, Oğlak. Soru şu: Peşinden gitmeye cesaretin var mı? Ay, bire bir ilişkilerden ve diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci evinizi yönetiyor ve biz konuşurken, borç, samimiyet, seks, enerji alışverişi ve ruh bağlarından oluşan boğucu sekizinci evinizden geçiyor. Başka bir deyişle, yakınlık arzunuz söz konusu olduğunda ya hep ya hiçtir… ya alın ya da bırakın. Unutmayın, Luna aynı zamanda sorumlu altıncı ev titizliğinizde güneşle uyum içindedir, bu da sevgilinizle el ele tutuşmaktan korkmadığınız anlamına gelir.


Kova Burcu
15 Haziran 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Isı açık, Kova. Anlaşmalar, müzakereler ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz, görkemli güneş tarafından yönetiliyor ve güneş, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden ışıldıyor. Yakalayış? Gezegen yöneticilerinizin ikisi de – Satürn ve Uranüs – hala birbiriyle çelişiyor, ancak siz de hayatınızda meydana gelen değişikliklere yabancı değilsiniz. Bu arada Luna, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinize inecek ve aşkla ilgili beşinci evinizde güneşe altmışlık yapacak. Kendinizi ifade edin ve kalbinizi sevgiye açmaktan korkmayın.


Balık Burcu
15 Haziran 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Şehvetli ve inanılmaz derecede çekicisin, Balık. Cilveli Venüs, tutkulu beşinci aşk, romantizm ve kendini ifade etme evinizde yüzmeye devam ediyor – sizi kalbinizi açmaya ve iç ateşinizi yeniden alevlendirmeye teşvik ediyor. Tabii ki, güneş, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden, ailenizden ve en içteki duygularınızdan geçerken, içe dönme ve geri çekilme ihtiyacını hissedebilirsiniz; Bu, özellikle harekete geçen Mars’ın haritanızın bu bölgesini tutuşturduğu durumlarda geçerlidir; bu nedenle içgüdülerinizi takip ettiğinizden emin olun. Unutmayın, Satürn hala Uranüs ile çatışıyor, bu yüzden işler sarsılırsa. Cesaretiniz kırılmasın. Her şey yakında yerine oturacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.