Günlük Aşk Burç Yorumları 10 Haziran 2021

10 Haziran Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 10 Haziran Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Bugün kozmosta büyük bir gün ve senin tabağında çok şey var Koç. Bakın, bugünün İkizler burcundaki yeni ay güneş tutulması, entelektüel olarak yönlendirilen üçüncü evinizi, düşünce sürecini ve ani değişimleri sarsmasına ek olarak, hem güneş hem de ay aynı burçta geri giden Merkür’ü birleştirecek. O özel birini her zamankinden daha fazla mı düşündün? Yeni bir şeye başlamak, genellikle bir tutulma sırasında önerilmez, ancak karışımda Merkür gerilemesi ile, muhtemelen beklemede olan bir şeyi, belki de sonunda gerçek duygularınızı itiraf ettiğiniz bir konuşmayı tekrar ziyaret ediyorsunuz? Seçim senin.


Boğa Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Romantik bir durumun zamanına ve enerjine değip değmediğini yeniden düşünüyorsun, Boğa. Unutmayın: Güçlü bir yeni ay güneş tutulması, bugün istikrar arayan ikinci konfor, gelir ve değer sistemleri evinize dokunacak ve bu, şehvetli zevklerinizden para kazanma yeteneklerinize kadar her şeyi vurgulayacaktır. Romantik duygular bir yana, bu aynı zamanda yeteneklerinizden potansiyel olarak nasıl para kazanabileceğinizi düşünmek için bir fırsattır. Güneş ve ay da geri giden Merkür ile kavuşum yapacak, bu yüzden bir zamanlar arka yakıcıya koyduğunuz bir şeyi kesinlikle tekrar ziyaret ediyor veya gözden geçiriyorsunuz. İşler belirsiz hissediyorsa, cesaretiniz kırılmasın. Yakında ortaya çıkacak daha fazlası var.


İkizler Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bugün yeni bir günün başlangıcı ve bunu hissedebiliyorsunuz, İkizler. Unutmayın: bugünün merakla beklenen yeni ay güneş tutulması için burcunuzda hem güneş hem de ay güçlerini birleştiriyor. Gezegensel yöneticiniz Merkür ile kafa karıştırıcı bir birliktelikte otururken, size yeniden başlama ve belki de düşündüğünüz bir şeyi tekrar gözden geçirme fırsatı sunuluyor. Bekar veya alıngan, geri çekilmek ve düşünmek için biraz zaman ayırmayı iki kez düşünmeyin, çünkü size hem netlik hem de tutkularınıza doğru hareket etme dürtüsü verilir. Öyleyse niyetlerinizi belirleyin ve gelecek için plan yapmaya başlayın.


Yengeç Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendine karşı nazik ol, Kanser. Bugünün İkizler’deki yeni ay güneş tutulması, karmik onikinci kapanış evinizi, hayallerinizi, gizli gündemlerinizi ve sahne arkasındaki her şeyi sallayacak, böylece bir adım geri atıp biraz gözünüzü kapatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Elbette, haritanızın bu alanı sizin daha yüksek bir güce teslim olma yeteneğinizin yanı sıra bitişler ve başlangıçlarla ilgili her şeye sahiptir – bu da muhtemelen ruh seviyesinde artık sizinle rezonansa girmeyen bir şeyi salıvermenin ortasında olduğunuz anlamına gelir. . Yepyeni bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz ve aşk kesinlikle kartlarınızda.


Aslan Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Sürekli parlayan gezegen yöneticiniz güneş, İkizler’deki bugünkü yeni ay güneş tutulması için ay ile güçlerini birleştirecek ve bu kozmik oluşum, deneysel onbirinci evinizi, arkadaşlıkları, bireysel özgürlüğü ve dünyaya ait olma duygunuzu harekete geçirecek. . Aslan, aşk hayatında can attığın yeni başlangıçlar, etrafını sardığın insanlarla çok ilgili ama iyi haber şu ki, bugünün yeni ay güneş tutulması izlemen gereken yol konusunda yol gösterici bir ışık olacak. Merkür’ün de geri harekette olduğunu unutmayın; bu nedenle, inceleme için geri gelen insanları veya durumları göz ardı etmeyin.


Başak Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, güçlü bir yeni başlangıç seni bekliyor. Ve meraklı gezegen yöneticiniz Merkür’ün yadsınamaz retrograd etkilerine ek olarak, bugünün yeni ay güneş tutulması, dünyadaki geleneksel onuncu otorite, kariyer ve miras evinize dokunacak. Tek veya bağlı, bu göksel oluşum sizi kaderinize doğru itiyor. Bu nedenle, sizin ve balınızın aynı sayfada olması önemlidir. Tutulma, ilişki sektörünüzde sınırsız Neptün ile de ters düşeceğinden, bu süre boyunca özellikle dikkate alınması önemlidir. Kendinize ve hak ettiğiniz ilişkiye sınırlar koymanın zamanı geldi.


Terazi Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Doğru zihniyetle her şey mümkün, Terazi. Bugünün İkizler burcundaki yeni ay güneş tutulması, macera, eğitim, inanç ve bilgelikten oluşan geniş dokuzuncu evinizi aydınlatacak – yapılacaklar listenizde bekleyenlerden bilinmeyene girme olasılığına kadar her şeyi vurgulayacak. Bekar da olsanız da, bu gök olayı sizi kaderinize doğru itiyor ve büyük resme odaklanmanız için sizi cesaretlendiriyor. Kendin için aynısını yapmadıysan, sevgilinle nasıl yarı yolda buluşabilirsin? Sonra tekrar, Merkür gerilemesi ile birlikte, kapanmayan “durumlar” üzerine geri dönmeye karar verebilirsiniz.


Akrep Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Akrep, yasak aşk hakkında bir iki şey biliyorsun ama romantizm her zaman zehirli olmak zorunda değil, biliyorsun. Bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bugünün İkizler burcundaki yeni ay güneş tutulması size samimi birlikteliklerinizden belirli bir durumun “alışverişine” kadar her şeyi yansıtmaktan başka seçenek bırakmıyor. Elbette yeni başlangıçlar yaklaşıyor, ama aynı zamanda evi temizlemeniz ve kendinizi en yüksek iyiliğinizi boğan karışıklıklardan kurtarmanız için sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz. Unutmayın, bu yeni ay güneş tutulması, bu göksel olayın hükümdarı olan Merkür retrosu ile kavuşum yapacak, bu nedenle, inceleme için gelenleri göz ardı etmeyin.


Yay Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Birisi ikinci bir şans için geri dönerse, ayırt etme yeteneğinizi kullanmanız sizin için önemlidir, Yay. Bugünün yeni ay güneş tutulması, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma, müzakereler ve diğer önemli evlere dokunacağından, bu süre boyunca bunu göz önünde bulundurmanız özellikle önemlidir. Bu, hayatınızın bu alanına güçlü yeni başlangıçlar getiriyor. Unutmayın: Bugünkü güneş tutulması, işlerin zorlaşabileceği Merkür gerilemesi ile kavuşum yapacak. Yine, belirli bir miktarda kapanış elde etmekle uğraşıyorsanız veya belki de sonunda bir hamle yapma düşüncesi sizi eğlendiriyorsa, sezginizi dinlediğinizden emin olun.


Oğlak Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya zaten bağlı, resmi bir hamle yapmadan önce önceliklerinizi sıralıyorsunuz, Oğlak. Bu özellikle, bugünün İkizler’deki yeni ay güneş tutulması için geçerlidir, çünkü sorumlu altıncı sağlıklı yaşam, günlük ritüeller ve durum tespiti evinize dokunacaktır – bırakın Merkür gerilemesi ile bir bağlantı yapmayı. Aklınızda bulundurun, Merkür aynı zamanda geniş maceralı dokuzuncu evinizi de yönetir, bu nedenle sadece ayırt etme gücünüz için gerçekleri elde etmekle kalmaz, aynı zamanda bu aşk hikayesinin bir inanç sıçramasına değip değmeyeceğine karar verirsiniz. Tutulma, iletişim sektörünüzde puslu Neptün ile çelişecek, bu nedenle süreçte hem mantıklı hem de sezgisel zihninizi kabul etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Kova Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, yeni aşk ilginiz benzer değerleri paylaşıyor mu? Kişisel sınırlarınıza saygı duyuyor musunuz? Bugünün yeni ay güneş tutulması mutluluk, romantizm, zevk ve kendini ifade etme tutkulu beşinci evinizi harekete geçirecek ve hayatınızın bu alanına bir dizi yeni başlangıç getirecek. Ancak bu, Merkür retrosunun kötü şöhretli etkilerinden etkileniyor. Eski bir alevle potansiyel bir karşılaşma veya en kötü senaryoda, kalbinizi kıran toksik bir eski sevgili kesinlikle mümkündür. Bu enerjiye kapılmayın. Aksine, size içinizdeki çocukla olan ilişkinizi iyileştirme ve yeniden alevlendirme fırsatı sunuluyor.


Balık Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Her şeye yeniden başlamak anlamına gelse bile, temelinizi sıfırdan yeniden inşa ediyorsunuz, Balık. Her şey devam eden bir çalışma ve bugünün yeni ay güneş tutulması, ay tarafından yönetilen dördüncü eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal istikrarınıza dokunacak. Siz ve tatlınız aynı sayfada mısınız? Yetiştirilme tarzınızla veya belki de yaşam tarzınızla ilgili olsun, bu göksel olay sizi sezgisel olarak arzu ettiğiniz ve hak ettiğiniz yaşam tarzına yönlendiriyor. Unutmayın, tutulma gezegen yöneticiniz Neptün ile ters düşecek, bu yüzden şu anki realitenizi gözden kaçırmayın. Sınırlarınızı onurlandırın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.