Günlük Aşk Burç Yorumları 1 Temmuz 2021

1 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 1 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, aniden senin yoluna girmesi, gerçek olamayacak kadar iyi olduğu anlamına gelmez. Kabul etmeyi seçerseniz, meydan okumanız muhtemelen bugünün ay-Chiron birleşiminden kaynaklanacaktır. Ama o zaman bile, stres için bir neden yok. Chiron bir süredir burcunuzda ve iyileşiyorsun, bu yüzden acele etme. Daha parlak bir notta, Luna, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki yolculuklarının ortasında, hem gezegensel yöneticiniz Mars hem de cilveli Venüs ile uyum içinde olacaktır. Tek? Eskiden olduğun kişi ile dönüştüğün kişi arasındaki fark, sonunda tam olarak ne istediğini bilmendir.


Boğa Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, boşluk almak her zaman iyi bir fikirdir. Bu özellikle, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla kızgın Mars’ın yanında oturan cilveli gezegen hükümdarınız Venüs için geçerlidir. Zen’inizde kalmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ve siz de kımıldamıyorsunuz. Tek? Ayın uykulu onikinci evinizden geçişine ek olarak, her zaman büyüleyici olan Mars ve Venüs ile uyum içinde olacak. Bununla birlikte, yuva kurma ve evim güzel evimin keyfini çıkarma arzusu göz önüne alındığında, bugün gerçekten sosyalleşme havasında değilsiniz. Bunun yerine biraz güzellik uykusu çekin.


İkizler Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Aşk Yorumları

Aşk varsa, o zaman bu bir popülerlik yarışması olmamalı, İkizler. Ay, bugün özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve geniş ağlar eviniz aracılığıyla iddialı Koç burcuna giriyor, ancak aynı zamanda bu süreçte yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek. Yeni sevgilinizin arkadaş çevrenizle iyi geçinip geçinmeyeceğini mi merak ediyorsunuz? İyi haber şu ki, Luna iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizde hem Mars hem de Venüs ile uyum içinde olacak. Bazılarınız için bu bağlantı çevrimiçi veya bir flört uygulaması aracılığıyla başlamış olabilir. Ama değilse, kaydolmak için asla geç değildir.


Yengeç Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kanser, ciddi patron hamleleri yapıyorsun. Bu, özellikle bugünün ayı, hırslı onuncu otorite evinizin üzerinde gezinirken geçerlidir. Ama aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek. Yakalayış? Belirli inisiyatifler ve/veya riskler almak söz konusu olduğunda kendinizi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz, bu nedenle kontrol listenizdeki kriterleri karşılayacak bir sevgiliye yatırım yapmayı tercih edersiniz. Başka bir deyişle, yerleşmiyorsunuz; hepsini bir arada bulunduran birini istiyorsun. Luna ayrıca istikrar arayan ikinci para, değerler ve öz değer eviniz aracılığıyla Mars ve Venüs ile uyum içinde olacaktır. Gözünüz ödülde.


Aslan Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Aşk Yorumları

Korkun bir yanılsama, Leo. Ay, heyecan, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile birlikte oturuyor – bu nedenle, kişisel veya romantik olarak konuşacak olursak, bir sonraki girişiminize gelince, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. . Bununla birlikte, çok daha parlak bir notta, Luna, burcunuzda hem Mars hem de Venüs ile uyum içinde olacak ve bu da size küçük zorlukları aşmak için gereken güven ve cesareti verecektir. Bu nedenle, uzaktan veya belki de farklı bir dini geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyorsanız, bunun tutkunuzun önüne geçmesine izin vermeyin.


Başak Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Aşk Yorumları

Her zaman bir tür muamma oldun… ama şu anki astro havası çok gizemli geliyor Başak. Bakın, ay, seks, karışıklıklar, samimi birliktelikler ve enerji alışverişlerinden oluşan perili sekizinci evinizden geçişine ek olarak, aynı zamanda gizemli onikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler aracılığıyla hem Mars hem de Venüs ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. her şey perde arkasında. Belki de gizli bir aşk ilişkisi? Klişe geliyor, ama kimi kandırıyoruz? Çok fazla yansıtma yapıyorsunuz ve hatta bir sonraki hamlenizi sessizce planlıyorsunuz. Birine aşık olmak mı? Olayları farklı bir ışıkta görüyorsunuz ve bu, evrim sürecinizin bir parçası. Pes etme.


Terazi Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi, destek için arkadaşlarınıza güvenme ve romantizm söz konusu olduğunda ufkunuzu keşfetme fırsatı veriliyor. Unutmayın, ay bugün Koç burcuna girecek ve sırayla, önemli kişilerden ve bire bir ilişkilerden oluşan uyum arayan yedinci evinizi harekete geçirecek. Luna, yaralı şifacı Chiron ile birlikte oturacak, bu da bu süreçte şifa bulmanız için bir fırsat olduğu anlamına geliyor. Ayrıca ay, topluluk ve bireysel özgürlükle ilgili on birinci eviniz aracılığıyla hem Mars’a hem de cilveli gezegen yöneticiniz Venüs’e uyumlu açılar yapacak. Bağlanmak için bir fırsat var, ancak yalnızca buna hazırsanız.


Akrep Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Aşk Yorumları

Fizikselleşmek, Akrep? Koç burcundaki bugünün ayı, sağlık bilincine sahip günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili altıncı evinizi aydınlatacak, dikkatinizi bugününüzü ve refahınızı çevreleyen temalara getirecektir. Partnerinizle akşam yemeği ya da hak ettiğiniz bir ter sesi harika bir fikir. Luna’nın Chiron ile iyileştirici birleşimi, rutininizde stres yaratabilir, ancak buna yardımcı olamazsanız değil. Herhangi bir şey varsa, bu enerji sizi ertelemek yerine yapılacaklara öncelik vermeye teşvik ediyor. Başka bir notta, ay, görünürlükle ilgili onuncu eviniz aracılığıyla hem Mars’ı hem de Venüs’ü üçgen açı yapacaktır, bu yüzden o kısma bakmak için yapmanız gerekeni yapın.


Yay Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Aşk Yorumları

Kalbinizi ne kadar açarsanız, o kadar çok sevgiyi kabul edersiniz, Yay. Bildiğiniz gibi, ay erotik sekizinci seks evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir. Ama bugün aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçiriyor. Daha da önemlisi, yaralı şifacı Chiron’a yakın oturuyor, bu da sizi geçmişteki yaralarla veya sevgiyi çevreleyen korkularla yüzleşmeye zorlayabilir. O özel birine açılmaktan korkuyor musun? Neyse ki ay, aşkla ilgili beşinci evinizin yöneticisi olan Mars ve cilveli Venüs ile de uyum içinde olacak. Yani tutku kaçınılmazdır.


Oğlak Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Gerçekte yanlış gidemezsin – bu yüzden kendine karşı dürüst ol, Oğlak. Hem Mars hem de Venüs, seks, karışıklıklar, birleşmeler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla gözlerinizi kamaştırmaya devam ediyor, samimi birlikteliklerinizden ruhsal yatırımlarınıza kadar her şeyi enerjilendiriyor ve uyumlu hale getiriyor ve siz tutkularınızın yoğunluğunu şımartmaya hazırsınız. Bu arada, Koç burcundaki bugünün ateşli ayı ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi aydınlatacak ve bu da sizi en içteki duygularınızla temasa geçmeye teşvik edecek. Bu, özellikle ay, yaralı şifacı Chiron ile bu süreçte kavuşum yapacağı için geçerlidir. Kırılganlığınız sizin süper gücünüzdür.


Kova Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Aşk Yorumları

Aklınızı söylemekle bir durumda savunmasız olmak arasında fark vardır, Kova. Bekar veya bağlı, durumu tamamen reddetmek yerine, kendinizi ifade etmeniz ve ilişkinizde açıkça iletişim kurmanız önemlidir. Yapabileceğin çok fazla ayrılık var, biliyorsun. Bu arada ay bugün Koç burcuna ve iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili merak uyandıran üçüncü evinize girecek. Ama aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek. Luna ayrıca ilişki sektörünüzde hem Mars hem de Venüs ile uyum içinde olacak, siz ve tatlınız arasındaki dinamiği canlandıracak ve karamelize edecek. Yine, dürüstlük en iyi politikadır.


Balık Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Aşk Yorumları

Korkuyla tezahür etmediğiniz sürece paranıza odaklanmanızda yanlış bir şey yok, Balık. Sonuçta, çektiğiniz bolluk aşk hayatınıza da dökülecek, bu yüzden bu nimetleri temiz bir kafa ile çağırın. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizin üzerinde geziniyor ve para kazanma yeteneklerinizden öz değerinizi çevreleyen temalara kadar her şeyi vurguluyor. Yakalayış? Luna, belki de bir zamanlar güvenlik duygunuzu bastıran geçmiş yaraları tekrar gözden geçirmeniz için size meydan okuyabilecek olan yaralı şifacı Chiron’a katılacak. Luna’nın Mars-Venüs üçgeni, çarşaflar arasında olsa bile ifade için bir çıkış bulmanızı hatırlatır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.