Boğa Burç Yorumları 6 Haziran 2021

Boğa burcunun 6 Haziran 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 6 Haziran 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 6 Haziran 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Haziran 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Haziran 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 6 Haziran 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, “konuşmaktan” pek hoşlanmıyorsunuz. Aksine, istikrar için can atıyorsunuz ve güvenebileceğinizden daha azını beklemiyorsunuz. Ancak bu arada, bugünün ayı burcunuza değecek ve bu, en içteki hislerinizden rahatlık arzunuza kadar her şeyi vurgulayacaktır. Her ne kadar imparatoriçe enerjinize uyum sağlamanın ortasında, Luna tatlı gezegensel hükümdarınız Venüs’e tatlı bir altmışlık açı yapacak. Unutmayın, tanrıça gezegeniniz şu anda geveze üçüncü iletişim evinizi aktive ediyor, bu yüzden bastırıcı duygularla bile uğraşmayın. Bunun yerine şiire veya bir aşk mektubuna dönün.

Boğa Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün biraz sanat yapın veya mümkün olduğunca çok şey içinize çekin. Kalite gözünüz keskindir, bu nedenle satın almayı düşünmek için iyi bir zaman bile olabilir. Kendinizi huzurlu hissettirecek bir şey bulun.

Boğa Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, bu sizin için güçlendirici bir gün. Fikirlerinizi özgürce paylaşıyorsunuz ve birçoğu sizin kim olduğunuza daha özgün. Boğa ayı, benliğinizin ilk evinde, Boğa burcundaki Uranüs’ün sallandığı gezegen ile bağlantı kuruyor. Konuşmaktan nerede çekindin? Başkaları sizin düşüncelerinizi kabul etmese de, evren sizden yine de ilerlemenizi istiyor. Çalışmanız kendisi için konuşacak.

Kazanmak için orada olmalısınız. Bu yüzden senin için önemliyse, ortaya çıktığından emin ol.

Boğa Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü, sizi barış duygunuzla yeniden buluşturmak için çalışıyor, Boğa. Ay bu sabah burcunuzda süzülerek dünün sıcaklığından kaynaklanan aşırı sinirliliğinizi üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor. Luna’nın burcunuzdaki varlığı, sizi bedeniniz, sağlığınız ve en acil bireysel ihtiyaçlarınız ile yeniden ilişkilendirmeye çalışır. Ay’ın tatlı Venüs ve koca yürekli Jüpiter ile olan canlandırıcı bağlantısı, kolaylıkla iletişim kurmanıza ve arkadaşlarınızdan destek almanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.