Boğa Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Boğa burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, gizli on ikinci kapanış evinize, rüyalara, karmaya ve gizli gündemlere kayacak – sizi bir adım geri atmaya ve günlük kaostan geri çekilmeye teşvik edecek, bu yüzden bir şeyler alın, Boğa. Bu, özellikle günümüzün çalkantılı astrolojisi düşünüldüğünde doğrudur, bu yüzden duruma daha fazla baskı eklemeyin. Tek ya da zaten bağlı, bir sonraki büyük hamleniz üzerine düşünüyorsunuz, ancak Luna’nın için için için yanan Plütonlu kare, bu yaklaşan değişikliği olduğundan çok daha korkutucu gösterebilir. Bununla birlikte, Ay’ın Merkür geri hareketine olan sekstili, size bir adım geri atmanızı ve bu süreçte temel değerlerinizi yeniden gözden geçirmenizi hatırlatır.

Boğa Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

O tatlı ya da iyi arkadaş için duygularınız şu anda dolup taşıyor – ama onları saklamanıza gerek yok! Etkilerini görebilmek için konuşun ve gerekirse büyük, gösterişli bir jest yapın.

Boğa Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Çevrimiçi bir işletme veya sosyal medya girişimi olan Taurus, şu anda bazı zorluklarla karşılaşabilir. Bunun nedeni, ikinci para evinizdeki Merkür gerilemesi ile ağ sektörünüzdeki Neptün arasındaki kafa karıştırıcı bir durumdur. Bu aynı zamanda eş ağınızdaki iletişim kesintilerini de beraberinde getirebilir. Hızlı kararlar vermeden önce paranızın ayrıntılarına bakmak için iyi bir zaman olacaktır. Önemli bir e-postanız, ürün lansmanınız veya yeni bir girişiminiz varsa, temiz enerjiyi beklemek akıllıca olacaktır.

Güç mücadelesini nasıl hecelersiniz? Bugün ortaya çıkan her şeyde iyi şanslar.

Boğa Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzünün altında işler kızışıyor, Boğa. Bugünkü kelime seçiminize ve üslubunuza dikkat edin, çünkü kendinizi ifade etme ve ihtiyaçlarınızın karşılanması ile ilgili herhangi bir sorun ortaya çıkacaktır. Sinirli Mars, duygusal olarak ham Pluto ile gözleri kilitler ve sizi gerçeğinizi söylemeye teşvik eder, ancak söylemesi zor. Başka yerlerde, bireysel Koç ayı, yalnızlığı, dinlenmeyi ve salıvermeyi teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.