Boğa Burç Yorumları 28 Haziran 2021

Boğa burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Mütevazı meskeninizi süsleyin ve yaşam alanınızı güzelliklerle süsleyin, Boğa. Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs, dün Aslan burcunda resmi çıkışını yaptı ve ev, aile ve duygusal temellerden oluşan rahat dördüncü evinizi harekete geçirdi. Ve bu geçiş, romantik olarak dışavurumcu olmaktan çok içsel olma eğiliminde olsa da, sevgilinizi eve anne babanızın yanına getirmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, bugünün ayı, deneysel onbirinci dernekler, topluluk ve genişletilmiş ağ eviniz aracılığıyla rüya gibi Balık’a kayacak. Bu, benzer düşünen birey grupları ve akraba ruhlarla işbirliği yapma arzusunu vurgular. Çifte randevu almak veya arkadaşlarınızla dışarı çıkmak ister misiniz?

Boğa Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Yalnız hissediyorsanız ve birinin size yaklaşmasını istiyorsanız, şimdi cesur bir şeyler denemenin tam zamanı. Henüz yapmadıysanız, uygulamalara göz atın, ofisteki yakışıklıya sorun veya daha çılgın bir şey deneyin.

Boğa Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün odak noktanız yaşam yolunuza kayıyor. Belki hızlı bir fırsat çıkar ya da yenilikçi bir projeyle ilgili haberler alırsınız. Bunun nedeni, Kova burcunun kariyerle ilgili onuncu evinizi harekete geçirmesi ve Aslan’daki Mars ile bir karşıtlık oluşturmasıdır. Olasılıklara açık olun, ay aynı zamanda para sektörünüzde İkizler’deki Merkür ile sinerjiktir. Bu zamanda Kova’nın eşsiz ruhuna dokunduğunuzda, iş çabalarınızda finansal açıdan başarı görebilirsiniz.

Etrafınızda bir belirsizlik var — yasal belgeleri imzalamayın ve taahhütlerden kaçının.

Boğa Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Mevcut kariyer projeleriniz etrafında toplanan tüm boşlukları alın, Boğa. Ay mantıklı Kova burcunda dolanırken, şimdi dikkatinizi bakıma ve küçük onarımlara göndermenin zamanı geldi. Ayın temas eksikliği, günü yavaş ve rahat bir hale getirir, bu yüzden kendinizi çok fazla zorlamayın. Luna empatik Balık’a kayar ve daha sonra iyimser Jüpiter ile birleşerek sosyal ağınıza kalpleri kaldıran bağlantılar sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.