Boğa Burç Yorumları 25 Haziran 2021

Boğa burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 25 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Neptün, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, dostluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu yönetiyor ve bugün haritanızın bu alanı üzerinden geri harekette duracak. Umutların, dileklerin ve hayallerinle yeniden iletişime geçmeye hazır mısın Boğa? Gezegen yöneticiniz Venüs, meraklı üçüncü iletişim evinizden geçerken, istediğinizi elde etmek için göz kamaştırıcı karizmanıza ve ikna gücünüze güvenebilirsiniz. Ama tatlınız bu yeni girişime katılıyor mu? Geniş maceralı dokuzuncu evinizdeki ay ile burcunuzdaki asi Uranüs arasındaki bugünkü tatlı üçgen açı sizi ileriye taşıyacak ve sizin için doğru olan yolda sezgisel olarak size rehberlik edecek.

Boğa Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlarda hayat sana nasıl davranırsa davransın, yatağın sağ tarafında uyanır ve bugün gördüğün şeye bayılırsın. Ruh haliniz bulaşıcı olmayabilir, bu yüzden birkaç huysuzluğa hazır olun.

Boğa Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, netliğin bugün gelirinize ve öz değerinize geri döndüğünü hissedebilirsiniz. Sadece düşünceye hükmeden Merkür, ikinci öz-değer evinize İkizler’e yönelmekle kalmaz, aynı zamanda Balık’taki Neptün’ü çevreleyen pus bugün gerilemeye başlarken dağılıyor. Neptün, gelecekteki umutlarınızı, dileklerinizi ve ilişki kurduğunuz insanları etkiliyor. Belki de gelecek vizyonunuzun değiştiğini fark edebilirsiniz ve şimdi işinizi destekleyen insanlarla kendinizi kuşatmanın zamanıdır.

Çöküşün atılgan, cüretkar, yıkıcı bir şekilde yapılabilir olmadığını kim söylüyor? Bu!

Boğa Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün her zamanki rutininizden çıkmanız sizin için önemli. Durgun bir boşlukta sıkışmış hissetmeniz muhtemeldir ve yardımcı olacak tek şey maceradır. Aniden bir yolculuk yapamazsanız, beyninizi meşgul etmek ve yeni bakış açıları aramak için elinizden geleni yapın. Topraklanmış Oğlak ayının elektrikli Uranüs ile bağlantısı, kendini ifade etmene heyecan verici, huzursuz bir enerji verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.