Boğa Burç Yorumları 20 Haziran 2021

Boğa burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 20 Haziran 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, akranlarını büyülüyorsun ve kelimeler akıyor. Zevk arayan gezegen hükümdarınız Venüs, genel değiş tokuşlarınızdan yerel ortamınıza kadar her şeyi uyumlu hale getirerek, iletişim, düşünce süreci ve anlık atmosferlerin değişken üçüncü evinizde dolaşıyor. Bu arada, bugünün ayı, bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara duygusal ve sezgisel farkındalık getirerek, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar, müzakereler ve diğer önemli evinize kayacak. Tek? Muhtemelen sevgilinizin ihtiyaçlarıyla normalden daha uyumlusunuz – ama bir yakalama var. Luna, aynı anda ateşli Mars ile çatışacak ve bu, duygusal patlamaları ve/veya ego yolculuklarını tetikleyebilir.

Boğa Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

İhtiyaçlarınız her zamankinden daha önemli görünüyor, ancak henüz farkına varmasanız da büyük ölçüde karşılandı. Şimdi, birisine ulaşıp bir sürü puan toplamasına yardım etmek için iyi bir zaman.

Boğa Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün motivasyonun azalmaya başlayabilir. Bunun nedeni, iletişim sektörünüzde bugün Güneş’in Yengeç burcuna geçmesidir. İşleri halletmek için daha pasif bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. Şans gezegeni, Balık burcundaki Jüpiter, bağlantılarınızla yeniden bağlantı kurmanız için sizi teşvik ediyordu, ancak şimdi on birinci bağlantı evinizde de gerilemeye başlıyor. Bu, kaçmak istediğiniz bir zaman olsa da, işinizi hala aklınızda tutmanız önemlidir. Bugün kendinizi normalden daha az motive hissettiğinizde dinlenme alıştırması yapın.

Bir şey canınızı sıktığında, arkadaşlarınızla konuşun. Onların şefkati yardımcı olur.

Boğa Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Keşfedilmemiş yeteneklerinizi geliştirmek için hevesle ilerliyorsunuz, Boğa. Şimdi kanatlarını uzatma ve onları test etme zamanı! Güneş meraklı İkizler’den ayrılıyor ve duygusal Yengeç’e doğru ilerliyor. Bu geçiş, enerjinizi önümüzdeki haftalarda sesinizi dünyayla paylaşmaya odaklar. Şimdi yerel seyahat, kardeşlerle yeniden bağlantı kurmak ve proje yazmak için çalışmak için ideal bir zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.