Boğa Burç Yorumları 17 Haziran 2021

Boğa burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 17 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 17 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 17 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, ay beşinci aşk, tutku ve zevk evinizden geçerken, duygularınızı kalp çakranızın yanı sıra sevgi arzularınızı çevreleyen temalara sezgisel olarak yatırım yapmaya yönlendiriliyorsunuz. Luna aynı zamanda cilveli gezegen hükümdarınız Venüs ile de iletişimin meraklı üçüncü evinizdeki yolculuğunun ortasında uyum içinde olacak. Sözlerin bal damlıyor. Bugünkü meydan okuma? Luna, sosyetenin deneysel onbirinci evindeki sınırsız Neptün’e doğrudan bir muhalefet yapacak ve muhtemelen konu aşk olduğunda karar verme sürecinizi etkileyecek. Ve arkadaşlarınızın biraz desteğiyle yanlış bir şey olmamasına rağmen, kendinizi kolayca sallamanıza izin vermemelisiniz.

Boğa Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün sözde bir arkadaşınız sizinle alay etmeye veya can sıkıntısından kurtulmak için rol yapmaya başladığında öldürme dürtüsüne karşı koymalısınız. ‘İntikam’ altında dosyalayın ve daha sonra geri alın.

Boğa Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, hala mali durumunuza ve kazandığınız gelire güçlü bir odaklanma var. İkizler güneşi burcun son derecelerinde hareket ediyor ve aynı zamanda ikinci evinizde İkizler burcunda geri giden iletişim gezegeni Merkür’ü harekete geçiriyor. Maddi kazanımlarınızı gözden geçirmenizi gerektiren zorlu anlar olmuş olabilir. Hayati detayları kaçırdıysanız, şimdi onları yakalamanın ve düzeltmenin tam zamanı. Bu, Merkür geri hareketinden en iyi şekilde yararlanıyor.

Son zamanlardaki garip davranışlar, düğmelerinize basmak içindi. Onları çağır.

Boğa Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, yeteneklerinle temasa geçmekle ilgili, Boğa. Ne kullanmıyorsun ve hangi becerileri daha iyi geliştirmek istiyorsun? Kararlı Başak burcundaki bugünün ilk dördün ayı, kendinize olan güveninizin etrafında olması gereken değişiklikleri vurguladığı için bu hikayeyi daraltmanıza yardımcı oluyor. Kendinize bir sahne bulup yürekten paylaşmaktan korkmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.