Boğa Burç Yorumları 14 Haziran 2021

Boğa burcunun 14 Haziran 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 14 Haziran 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 14 Haziran 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Haziran 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Haziran 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 14 Haziran 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 14 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Satürn retrosu, burcunuzda Uranüs ile çelişiyor, bu nedenle bu süre zarfında anlaşmalar veya yeni taahhütler önerilmez, Boğa. Bu arada ay, bilinçsiz onikinci eviniz, rüyalar, karma ve sırlar aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve sizi geçmiş yaraların enerjisini potansiyel olarak size fayda sağlayabilecek bir şeye dönüştürmeye teşvik edecek. uzun koşu. Güneş ayrıca bugün Neptün ile çatışacak ve bu da güvenlik duygunuz ile çevrenizdeki insan topluluğuna öncelik verme arzunuz arasında sürtüşme yaratabilir. Kırmızı bayraklara dikkat edin; Aynı kalıplar aşk hayatınızda da karşımıza çıkıyor.

Boğa Burcu 14 Haziran 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Mümkünse bugün işlerin kaymasına izin verin. Zaman zaman bir şeyler yüzünden biraz sinirlenebilirsiniz, ancak herhangi bir durumu yükseltmeyi seçerseniz, işler çok hızlı bir şekilde kontrolden çıkabilir!

Boğa Burcu 14 Haziran 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu, profesyonel yaşamınızı büyük ölçüde etkileyecek son derece önemli bir gezegensel uyumdur. Kova burcundaki yapı gezegeni Satürn, kariyerle ilgili onuncu evinizde geri gidiyor ve Boğa’da düzensiz Uranüs ile zorlu bir açı oluşturuyor. Bunun gibi bir yön, sizde ve işinizde ani bir değişikliği, kaymayı veya olayı temsil eder. Belki de kariyerleri tamamen değiştiriyorsunuz veya kendinizi yeni bir organizasyonla uyumlu hale getiriyorsunuz. Değişim iyidir, ancak bu süre zarfında kendinizi topraklamak için öz bakım uygulayın.

Cazibe evrenseldir. Dili konuşmadığınızda, sıcak bir gülümseme her şeyi anlatır.

Boğa Burcu 14 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Tüm dünyan yeniden inşa ediliyor, Boğa. Pazartesi günü gökyüzü sadece bu hikayeye odaklanmaya devam ediyor ve sizi bir atılım bulmaya itiyor. Yapı arayışında olan Satürn, Pazartesi günü gökyüzü altında asi Uranüs ile karşı karşıya geliyor. Bu güçlendirilmiş yön, sizi kariyerinizin ve inanç sisteminizin eskiyen kısımlarını memnuniyetle yenilemeye zorlar. Başka yerlerde, tembel Aslan ayı, ev cephesinde geçirilen sessiz ve dinlendirici zamanı teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.