Boğa Burç Yorumları 1 Temmuz 2021

Boğa burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, boşluk almak her zaman iyi bir fikirdir. Bu özellikle, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla kızgın Mars’ın yanında oturan cilveli gezegen hükümdarınız Venüs için geçerlidir. Zen’inizde kalmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ve siz de kımıldamıyorsunuz. Tek? Ayın uykulu onikinci evinizden geçişine ek olarak, her zaman büyüleyici olan Mars ve Venüs ile uyum içinde olacak. Bununla birlikte, yuva kurma ve evim güzel evimin keyfini çıkarma arzusu göz önüne alındığında, bugün gerçekten sosyalleşme havasında değilsiniz. Bunun yerine biraz güzellik uykusu çekin.

Boğa Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlarda her projeyi devralmak için uğraşıyorsunuz ve bu zaten zayıf olan kararlılığınızı yıpratıyor. Aklınızı kaybetmeden ve daha da kötüsü, arkadaşlarınızın ve iş arkadaşlarınızın iyi niyetini kaybetmeden önce devreye girecek ve yardım edecek birini bulun.

Boğa Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün işte sinirli hissedebilirsiniz. Duygularınızın gösteriyi yönetmesine izin vermemeye dikkat edin. Reaktif Koç ayı bilinçaltınızda ve iletişim sektörünüzde Yengeç ayı ile zor bir kare oluşturuyor. Sadece bu da değil, ay, Chiron ile liderlik niteliklerinizi tam olarak onurlandırmadığınız bir yeri ortaya çıkarabilecek bir aktivasyon oluşturuyor. Bugün derinlere inme ve işinizi halletmek için neye ihtiyacınız olduğunu savunma zamanı. Kişisel bakım önemlidir ve sınırları belirlemek size kalmıştır.

Konu insan olmaya geldiğinde hoşgörü, iyi bir insan olmanın tam yanındadır.

Boğa Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Temmuz yoğun bir enerjiyle başlıyor, Boğa. Bugün onarıcı yalnız zaman sağlayarak huzurunuzu koruyun. Öfkeli Mars, yapı arayışında olan Satürn ile boğucu bir karşıtlığa kilitleniyor ve ev ortamınız ve aile bağlantılarınızla ilgili planları anlık olarak durduruyor. Bu yön aynı zamanda kariyer gerilimlerini de tetikleyebilir. Bu nedenle, hızınızı yavaşlatmak için ipucu alın ve yolunuzda neyin durduğunu inceleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.