Başak Burç Yorumları 30 Haziran 2021

Başak burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, manipülatif taktiklere ve inceliklere dikkat edin. Bu sizden ve değişken zihninizden geliyor olabilir, bu yüzden rolleri buna göre uygulayın. Bu arada ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma, önemli diğerleri ve bire bir ilişkiler evinizde dolaşmaya devam ediyor – ama dahası var. Luna, her şeyi kapsayan Neptün ile güçlerini birleştirecek ve aynı anda aşk, tutku ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla altmışlık için için yanan Pluto ile güçlerini birleştirecek. Bu sadece bulunduğunuz durumun romantik fantezisini yoğunlaştırmakla kalmaz, aynı zamanda işleri biraz daha derinleştirir. Karma gerçekten gerçektir—yani, umarım ikiniz de işi bitirmek için bilinçaltı akıl oyunları kullanmıyorsunuzdur.

Başak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Olaylar aptalca görünse bile bugün plana sadık kalın. Doğaçlama şu anda sizin için pek iyi gitmiyor, ancak işler çok yakında sizin yönünüze dönecek.

Başak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Başak, önemli bir kariyer hamlesini veya iş ilişkisini çevreleyen gerçekler bugün sizin için gelebilir. Değişim zorlayıcı gelse de nihayetinde bu sizin profesyonel iyiliğiniz içindir. Bunun nedeni, işbirliği alanınızdaki Balık ayının, kariyer sektörünüzde İkizler’deki yönetici gezegeniniz Merkür ile sert bir görünüm oluşturmasıdır. Yanlış iletişim, artık sizin için profesyonel olarak uygun olmayan şeyleri ortaya çıkarabilir. Kendiniz için doğru değişikliği yapın.

Enerji bulaşıcıdır – bu yüzden kendinizi sevdiğiniz türden insanlarla kuşatın.

Başak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İlişkileriniz bugün gözlerinizin önünde şekil değiştiriyor Başak. Ay’ın diğer dünyadaki Balık burcunuzdaki varlığı, bugün keşfedilmemiş ilişki hikayelerine önemli bir vurgu yapıyor. Luna’nın gerçeği büken Neptün ile birleşmesi, günü kafa karıştırıcı, gerçekçi olmayan bir pusla dolduruyor – özellikle ortaklıklar etrafında. Daha sonra, ayın Pluto ile buluşması, eğlenceli romantizm ve seks yaklaşımınız etrafında neyin iyileşmesi gerektiğini keşfetmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.