Başak Burç Yorumları 25 Haziran 2021

Başak burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 25 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Hem Jüpiter hem de Neptün, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla konjugasyon yaparken, şansınız ya kendinizi aşırı genişletiyorsunuz ya da belki de olayları gerçekte oldukları gibi görmüyorsunuz, Başak. Neyse ki, Neptün bugün ilişki sektörünüzden geriye doğru yolculuğuna başlayacak ve bu da sizi gerçeklikten alıkoyan belirsiz sisi çözecek. Ayrıca, tutkuyla ilgili romantik beşinci evinizdeki ay ile macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizdeki asi Uranüs arasındaki bugünkü üçgen açı sizi potansiyel olarak ezici bir çekim duygusuyla şaşırtabilir. Bu, elbette mantıklıdır – artık bilinçli zihninizden nelerin gizlendiğini görebilirsiniz.

Başak Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün harika fikirlerle dolusun. Ve onları sohbetler, mesajlar veya başka bir iletişim şekli aracılığıyla ortaya çıkarırsanız, daha da çılgın hale gelirler. İşler çok ısınabilir!

Başak Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bütünsel bir çalışma ilişkisi gerçeğiyle yüzleşmenin zamanı geldi, Başak. Aldatma gezegeni Neptün Balık burcunda ve iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde geri hareketine başlıyor. Neptün geri hareketine geçtiğinde, daha önce karşılaşmadığınız gerçeklerin ortaya çıkmasıdır. Gezegensel yöneticiniz, İkizler’deki iletişimsel Merkür, kariyerle ilgili onuncu evinizde ve Neptün’e sert açılar oluşturuyor. Şu anda bağlarınızı koparmanız veya gerçeğinizi söylemeniz istendiğini hissedebilirsiniz. Profesyonel olmayı unutmayın, aynı zamanda sizi ileriye taşıyan şeylere sadık kalın!

Siz ve tatlı biri güzel bir yere seyahat ediyorsunuz – uçakla, trenle veya koltukla.

Başak Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, iş kesintisi söz konusu olduğunda kendinize aşırı derecede sert davranabilirsiniz. Bugün aşırı üretken olma ihtiyacından kurtulmanıza izin verin ve neşe ve zevki ön planda tutmayı hedefleyin. Dünyevi Oğlak ayı, odağınızı tutku projelerine ve romantik hayallere yönlendirir. Luna’nın heyecan verici Uranüs ile bağlantısı, seyahat planlarına veya eğitim girişimlerine yeni bir ilham kaynağı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.