Başak Burç Yorumları 16 Haziran 2021

Başak burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Başak burcunu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen onların sırtını kaşırsan onlar da senin sırtını kaşır mı Başak? 2021 yılında bile kulağa önemsiz gelebilir, ancak bugünün burcunuzdaki ay ile kararlı bire bir ilişkilere yönelik yedinci evinizdeki iyimser Jüpiter arasındaki zorlu karşıtlık, durumunuzun “alışverişi” konusunda bir yanılsama yaratabilir. Kabul, biraz iyimserlikle yanlış bir şey yok. Ama aynı şekilde, bunu hak etmeyen birine kendinizi fazla kaptırıyor olabilirsiniz. Başka bir notta, Luna macerayla ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla Uranüs ile uyumlu bir üçgen açı yapacak, böylece devam edip uçlarda yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

O iş arkadaşına çıkma teklif etme ya da o sıradan müşteriyle flört etme zamanı. İşinizle ilgili olabilecek biri var. Biriyle görüşüyorsan, iş fantezilerini aklında tut.

Başak Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Başak, kariyerinde bağımsızlık için can atıyorsun ve şimdi bunu almanın zamanı geldi. İletişim gezegeni Merkür, kariyerinizin onuncu evinde İkizler’de ve sizi düşünmeye itiyor. Belki de daha serbest veya serbest meslek yaşam tarzı sizin için daha uygun? Her zaman yaptığınız şeyin dışına çıkmak için kendinizi zorluyorsunuz. Bir büyüteçle yeni fırsatlara bakmayı unutmayın; Merkür hala geri harekette.

Bir doz sağlıklı hırs, kariyerinizi belirsizlikten kurtaracaktır. Daha agresif ol!

Başak Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kafanın içinde kaybolmak senin için kolay, Başak. Ay burcunuza doğru süzülürken, Çarşamba günü gökyüzü vücudunuzla yeniden bağlantı kurmanızı ve dünyaya geri dönmenizi hatırlatır. Luna’nın buradaki varlığı, temaslarının olmaması düşük aktiviteli bir gün yarattığından, kendinizi biraz TLC’ye adamak için ideal bir gün yapar. Bir kez olsun kendi ihtiyaçlarınız ile yedeklemeyi senkronize etme fırsatını benimseyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.