Balık Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Balık burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha sonra pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün Balık. Merkür gerilemesi, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, ailenizi ve iç temellerinizi harekete geçirmeye devam ediyor, ancak sisli gezegensel yöneticiniz Neptün ile hala çatışıyor. Her şeyin her zaman göründüğü gibi olmadığını ve mevcut enerjilerin bir istisna olmadığını herkesten daha çok biliyorsunuz. Bugünün mücadelesi? Kim olduğunuzu hatırlayın ve öz değerinizi göz ardı etmeyin. Luna, istikrar arayan ikinci değerler evinizi harekete geçirecek, ancak aynı anda Mars ve Pluto ile çarpışacak. Yine, bir ilişki söz konusu olduğunda kendinizi çok iyi tahmin ediyor olabilirsiniz, ancak kendinize nedenini sormanız gereken yer burasıdır. Kontrol altına almak.

Balık Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Sezginiz sizi hayal kırıklığına uğratmadı – ancak bugünkü durum için doğru araç değil. Duruma mantıklı bir şekilde bakın ve çok tuhaf bir günün diğer tarafına geçin.

Balık Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balık, havadaki kafa karıştırıcı kozmik enerji nedeniyle bugün çalışmak zor olabilir. Ayrıntılar konusunda kararsız hissedebilirsiniz ve hatalar meydana gelebilir. Stres yapmayın, siz insansınız ve hata yapmaktan dolayı kendinizi suçlu hissetmemelisiniz! Bu enerji, Balık burcundaki gezegensel yöneticiniz Neptün ile bir kare oluşturan İkizler’deki iletişimsel Merkür geri hareketiyle şiddetleniyor. Bugün acele etmeyin, çalışmanızı yeniden kontrol edin ve yavaşlayın. Harika bir işi aceleye getirmeye gerek yok.

Yeni bir egzersiz rutinine başlamak için güzel bir gün. Yüzme havuzunda şnorkelle yüzme?

Balık Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yağmur yağdığı günlerden biri Balık burcu. Sinir bozucu Mars duygusal olarak ham Pluto ile huzursuz edici bir muhalefete kilitlendiğinden, gerginlikler gün boyunca dokunur. Bu bakış açısı, hedeflerinizle ileri gitme yeteneğinizin etrafındaki yaralara bakmanızı ve önünüze neyin çıktığını anlamanızı ister. Romantik bağlantılar, sırları açığa çıkarmak ve bilinmeyen gerçekleri de açığa çıkarmakla yükümlüdür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.