Balık Burç Yorumları 22 Haziran 2021

Balık burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizi takip etmek her zaman herkesle iyi geçinmeyecek – ve sorun değil, Balık. Bekar veya bağlı, güneş kız kardeşiniz Yengeç burcunda yüzdüğünde en iyi hayatınızı yaşarsınız, çünkü aynı zamanda aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizi harekete geçirir. Bugünün ayı, dünyadaki kariyer, miras ve itibarla ilgili hırslı onuncu evinizi vurguluyor olsa da, muhtemelen otorite duygunuz ve daha da önemlisi kamusal kişiliğiniz gibi daha ciddi konularla daha fazla meşgul oluyorsunuz. Spotlar şu anda üzerinizde olabilir veya olmayabilir, ancak canınız çektiği aşk hayatını aktif olarak sürdürmekten sizi alıkoyan şey bu mu?

Balık Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Birisi, orada olduklarının veya en azından ne amaçladığının farkına bile varmadan size gizlice yaklaşmayı başarır. Bu bir aşk tuzağı olabilir, o yüzden kucaklamaya ya da çığlık atarak kaçmaya hazır olun!

Balık Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Fish, sonunda kariyerinle ilgili önemli kararlar almak için bir baskı hissedebilirsin. Yay burcu, kariyerle ilgili onuncu evinizde, güney ay düğümünü aktive ediyor ve İkizler’de Merkür’ün karşısında. Gezegeni yöneten iletişim olan Merkür, aynı zamanda dördüncü ev evinize doğru dönüyor ve bu da ilerlemenize yardımcı oluyor. Evle ilgili konulara uyum sağlamak için işinizin belirli yönlerini değiştirmeniz gerekebilir. Bu gerileme dönemi, sizi başka bir çalışma yönüne doğru da etkilemiş olabilir.

Başkalarını çok iyi önemsiyorsun, ama kendini ne kadar önemsiyorsun? Kendinizi şımartın.

Balık Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Temellerin ayaklarının altından kayıyor Balık. Haftalarca süren iç gözlem ve yeniden düzenlemelerden sonra, geçmişinizden şimdiki zamana geçmeye hazırsınız. Merkür’ün retro evresi nihayet bugün sona eriyor ve ev ve aile hayatınıza çok ihtiyaç duyulan netliği getiriyor. Başka yerlerde, ateşli Yay, dikkatinizi kariyer ve itibar konularına yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.