Balık Burç Yorumları 18 Haziran 2021

Balık burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 18 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan flörtöz beşinci evinizi yönetiyor ve şu anda erotik sekizinci yakınlık, birleşme, enerji alışverişi evinizde dolaşıyor. İşleri bir sonraki seviyeye mi taşıyorsun, Balık? Luna, ilahi görevlerin uygulamalı altıncı evinde cüretkar Mars ile uyum içinde olacak. Bu, duygusal dünyanız ve cinsel arzularınız arasında büyüleyici bir sinerji yaratır. Elbette, geri giden Satürn’ün yaralı şifacı Chiron ile hizalanması, bazı kısıtlama duygularını ön plana çıkarabilir. Ama şimdiden büyük ikramiyeye doğru gidiyorsunuz. Momentumu kaybetmeyin; bastırılmış enerjileri serbest bırakmak için bir çıkış bulun.

Balık Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Her zamankinden biraz daha akıllı hissediyorsun ve ihtiyacı olan bir arkadaşının izini iyi tavsiyelerle doldurman gerekiyor. Ne yapacağınızı bildiğinizden daha fazla adayınız olabilir, bu yüzden öncelik verin!

Balık Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Balık, diğer insanların parasını, borçlarını ve kredilerini çevreleyen konuşmalar stres getirebilir. Belki de çalışmanızın karşılığında kazandığınız miktarın eşit olmadığını fark ediyorsunuz. Terazi ayı, paylaşılan kaynaklar sektörünüzde ve para sektörünüzde Koç burcundaki yaralı Chiron ile zorlu bir bağlantı kuruyor. Unutulmaması gereken en önemli şey, önce kendi değerinizi anlamak ve diğerlerinin buna tam tersi şekilde uymasına izin vermektir. Bunu yapabilirsin, Balık.

Hayallerinizin seçimlerinizi etkilemesine izin vermek zaman kaybıdır. Gerçeğe sadık kalın.

Balık Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bu hafta sonunun odak noktası şifa ve yakın temas, Balık. Ay bugün diğer odaklı Terazi’ye kayıyor ve dikkatinizi ilişki hikayenizdeki ifade edilmemiş duygulara yöneltiyor. Daha çok içe dönük olma havasında olduğunuz ve içinde biraz psikolojik araştırma yaptığınız için aşırı sosyalleşmeden kaçının. Luna’nın Mars ile enerji verici bağlantısı, herhangi bir iş projesinde dayanıklılık sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.