Aslan Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Aslan burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Arkadaşların kararınla aynı fikirde mi Leo? Ay, geniş dokuzuncu fırsat evinize ve inanç sıçramalarına inecek ve aynı zamanda Merkür’ü, platonik on birinci topluluk eviniz aracılığıyla geri çekilecek. Öyleyse, yeni sıkıştırmanızı ruh kabilenize karıştırmayı düşünüyorsanız, bunun için endişeli olabilirsiniz… ama yine de bunu yapacaksınız. Meydan okuma? Luna, hem Mars hem de Pluto ile anlaşmazlığa düşecek, bu yüzden sinirlerinizin ve / veya bilinmeyen korkunuzun ilerlemenizi engellemesine izin vermeyin. Aslında, teslim olduktan sonra ne kadar iyi hissedeceğine şaşıracaksın.

Aslan Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün her zamankinden biraz daha rahat hissediyorsun ve pek çok iyi düşünmeyi başarabilmen gerekiyor – ama sadece biraz yalnız vakit geçirebilirsen! Bu zor olabilir ama bir yolunu bulabilirsin.

Aslan Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Aslan, çalışmalarınızda daha fazla ön planda olma fırsatı bugün size gelebilir. Hedefleriniz söz konusu olduğunda çok çalıştınız ve bilginizin dünya ile paylaşılması gerekiyor. Bu zamanda sizin için çevrimiçi olarak daha geniş bir şekilde konuşma veya düşüncelerinizi daha geniş bir şekilde paylaşma fırsatı ortaya çıkabilir. Dokuzuncu evinizdeki cesur Koç ayı, on birinci ağ evinizdeki İkizler güneşi ile destekleyici bir bağlantı oluşturuyor. İletişim anahtar iken, kalbinizden konuşun ve yanlış yapamazsınız!

Bal kadar tatlısın ve bir o kadar doğalsın. Güzel kokuyorsun, ama oldukça yapışkan.

Aslan Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gününün gökyüzünün altında gerginlikler yükselir Leo. Kişisel ihtiyaçlarınızla ilgili gömülü öfke veya uzun süredir devam eden kızgınlıkların bugün ortaya çıkması muhtemeldir, çünkü bencil Mars gerçeği açığa vuran Plüton’la kafa tutuyor. Gösteriyi bilinçaltınızın yönetmesine izin vermek yerine, duygularınızla dürüstçe ve nazikçe oturmaya çalışın. Aktif Koç ayı, fiziksel egzersiz ve macera yoluyla bir çıkış sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.