Aslan Burç Yorumları 29 Haziran 2021

Aslan burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 29 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, sevgilinin zihni, bedeni ve ruhuyla tam olarak birleşmek için egoyu eve geri bırakman gerekecek. Özellikle hem Mars hem de Venüs sizi heyecanlandırırken ve sabit ateşlerinizi tutuştururken kulağa rahatsız edici geliyor, ancak teslim olma yeteneğinde güç var. Tek? Toplulukla ilgili on birinci evinizdeki Merkür, birleşmelerle ilgili sekizinci evinizde ay ile çatıştığından, belki de bir durum gemisi bugün rahatlık için biraz fazla yakınlaşıyor. Neyse ki, ay ve görkemli gezegen yöneticiniz güneş arasındaki uyumlu bir üçgen, yin ve yang’ın özünü somutlaştırmanıza yardımcı olacaktır. Bugün gücünüzün yettiği yerdesiniz.

Aslan Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün bir süreliğine kendini kilitle ki düşünebilesin. Biraz huzur ve sükunete ihtiyacınız var, ama buna kesinlikle değer. Her zamankinden daha derine inebilir ve bazı seçim fikirleriyle geri dönebilirsiniz.

Aslan Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İşinizde olumlu değişimler bugün gelişebilir, Leo. İşiniz için çok çaba harcadınız ve şimdi bunun karşılığını alabileceğiniz bir zaman. Balık burcu, büyüme gezegeni Jüpiter retrosu ile diğerlerinin parasının sekizinci evinde. Ay ve Oğlak burcundaki geri giden Plüton arasında da bu finansal hasadı gösteren olumlu bir aktivasyon var. Bu, yatırımcılar şeklinde veya bir kredi yoluyla bir miktar para şeklinde gelebilir. Bu yeni keşfedilen genişlemeden en iyi şekilde yararlanın.

Alçakgönüllülük sen olur – herkes seni harika olduğuna ikna etmeye çalışıyor!

Aslan Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, her zaman daha karmaşık, daha savunmasız duygularınızı paylaşan biri değilsiniz. İyileştirici Balık burcu, kendinizi güvenilir bir sırdaşla paylaşmaya teşvik ederken, evren sizi bu omuz silken duyguları paylaşmaya ve onları bugün ışığa getirmeye teşvik ediyor. Bu arada, Luna’nın asi Uranüs ile olan destekleyici bağlantısı, kariyer cephesine taze bir anlayış ve ilham veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.