Aslan Burç Yorumları 28 Haziran 2021

Aslan burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Leydi Venüs, ilahi muadili Mars’a dün burcunuzda katıldı, bu nedenle kozmos size ilahi dişil ve kutsal eril enerjileri enjekte ediyor. Bu enerjinin baştan çıkarıcı olduğunu söylemek yetersiz kalır, Leo. Bu sadece romantik arzularınız ile ateşli tutkularınız arasında uyum yaratmakla kalmaz, aynı zamanda aurik alanınızı cızırtılı bir karizma ile süsler. Bu arada, bugünün ayı, cinsel ilişki, birleşmeler, ruhsal ilişkiler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan büyüleyici sekizinci eviniz aracılığıyla rüya gibi Balık’a kayacak ve duygusal yakınlık arzunuzu çevreleyen temalara vurgu yapacak. Üstüne üstlük, Luna, aşkla ilgili beşinci evinizin hükümdarı olan Jüpiter ile güçlerini birleştirecek ve bir umut ve bolluk katmanı ekleyecek.

Aslan Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Önsezileriniz bugün saf altın. İçgüdülerinizi dinleyin ve onlara göre hareket edebildiğinizden emin olun. Değilse, birkaç şeyi yeniden düzenlemeniz gerekir, böylece her şey hakkında daha iyi hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Leo, bu senin için hayırlı bir zaman. Bolluk gezegeni Venüs Aslan’da ve burcunuzu olumlu etkiliyor. Bugün Kova burcundaki ay, işbirliği sektörünüzde ve Venüs ile bir karşıtlık oluşturuyor. İş yerinde bu, yenilikçi biriyle ortak olma fırsatını getirebilir. Bu, yaratıcı bir şekilde ilham verici bir gün olabilir – özellikle de başkalarından fikir alabildiğinizde. Bu nedenle, bundan en iyi şekilde yararlanmak için ekip çalışması yapın.

Takım çalışması — dağlara nasıl tırmanılır, problemler nasıl çözülür ve kariyerler yapılır.

Aslan Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Odağınızı dünyanızdaki yakın ilişkilere yönlendirin Leo. Ay, bugün iletişimle ilgili Kova burcunda süzülüyor ve aşk hayatınızın değişen arazisine odaklanmanıza yardımcı oluyor. Luna’nın yön eksikliği, güne yavaş başlamaya neden olur, bu nedenle yeni girişimler başlatmaktan kaçının. Daha sonra, ay duygulu Balık burcuna geçer ve büyük yürekli Jüpiter ile birleşir. Bu, ortaklıklara iyimser bir hava katıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.