Aslan Burç Yorumları 23 Haziran 2021

Aslan burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya bağlı, büyük bir parıltı yaşıyorsunuz ve doğum gününüz bile değil, Leo. Cesur Mars, burcunuzda cızırdayarak hareket ediyor ve siz kalbinizin sesini korkusuzca ve özür dilemeden takip ediyorsunuz. Bu arada, bugünün ayı romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinize dokunacak ve cinsel içgüdülerinizi ve şefkat arzularınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu getirecek. Meydan okuma? Luna, sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Jüpiter (haritanızın bu bölgesinin yöneticisi) ile çatışacak. Daha basit bir ifadeyle, tek gecelik bir ilişki mi, gerçek anlaşma mı yoksa belki ikisi birden mi? Devam edecek.

Aslan Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni, muhtemelen oyunun kurallarını değiştiren bilgiler oldukça erken geliyor ve neredeyse kesinlikle daha fazlasını öğrenmeniz gerekiyor. Merakınız, bir kez çağrıldığında güçlü bir güçtür ve işler çok daha ilginç hale gelebilir!

Aslan Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün büyümeyi hak ediyorsun Aslan. Sizin için sarsıcı olabilecek büyük kariyer değişimlerinden geçiyordunuz. Şimdi emeğinizin meyvelerini alma zamanı. Yengeç burcundaki güneş gizli sektörünüzde ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizde geri giden Balık burcundaki Jüpiter ile faydalı bir bağlantı kuruyor. Belki de finansal desteğe ihtiyaç duyan bir proje üzerinde çalışıyorsunuz? Bu, bu yardımı sağlayan aktivasyon olabilir.

Farklı biriyle tanıştığınızda fikirleriniz sorgulanacak.

Aslan Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün içinizde yükselen iyimserliğe yaslanın, Leo. Yönetici gezegeniniz, hayat veren güneş, bugün inanç aşılayan Jüpiter ile uyumlu bir anlaşma yapıyor. Bu eşleştirme, kendinizi iyi hissetmenizi ve büyük resmi görmenizi kolaylaştırır – özellikle de bir zamanlar yolunuza çıkan eski duygusal materyalin etrafında. Bununla birlikte, sevgili Venüs gerçeği arayan Plüton’la kafa kafaya geldiğinden, yoğunluğun başını ilişki meseleleri etrafında büyütmesi muhtemeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.