Aslan Burç Yorumları 22 Haziran 2021

Aslan burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ateşlisin ve ateş bulaşıcı, Leo. Cesur Mars, ateşli bölgenizde cızırdayarak, ateşli tutkularınızdan cinsel libidonuza kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Bu arada, bugünün ayı romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle ateşleyecek ve duygusal dikkatinizi cinsel içgüdülerinizi ve şefkat arzularınızı çevreleyen temalara getirecek. Luna sadece burcunuzda Mars ile hizalanmakla kalmayacak, aynı zamanda seksi sekizinci evinizde Jüpiter ile yüzleşecek. Şehvet üzerinde aşırıya kaçmayın; işler biraz sarpa sarabilir. Ayrıca, aşk söz konusu olduğunda önceliklerinizi sıraladığınızdan emin olun. Dürüst ol.

Aslan Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün her şey çok eğlenceli. Her nasılsa, ruh haliniz tartışılmaz, ancak arada sırada biraz kesinti yaşayabilirsiniz. İyi enerjiyi yayın!

Aslan Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Gecikme dönemin bugün sona eriyor, sevgili Leo. İletişim gezegeni, İkizler’deki Merkür, doğrudan dönüyor ve on birinci evinizdeki gelecek umutlarınız, hayalleriniz ve dileklerinize ara veriyor. Ayrıca geçmiş iş bağlantılarınızla yeniden bağlantı kurabilir, geçmişteki bir tanıdık veya meslektaşınızdan fırsatlar alabilirdiniz. Bu, sizi çalışmanızı istediğiniz yeri gözden geçirmeye itmiş olabilir. Artık tutulan veya devam eden şey artık sizin için istediğiniz yöne doğru ilerlemeye başlayabilir.

Dinlemeye başlayın ve başkalarının konuşmasına izin vermenin ne kadar değerli olabileceğini keşfedin.

Aslan Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Neyi hedefliyorsun, Leo? Messenger Mercury’nin retrograd aşaması, neyin peşinden koşmaya değer olduğunu bulmak için hırslarınızla mücadele etmenize yardımcı oluyor. Salı günü gökyüzü, Merkür’ün yön değiştirdiğini ve doğrudan döndüğünü görüyor, bu da grup bazlı projeleri tekrar rayına oturtuyor ve isteklerinize netlik getiriyor. Başka yerlerde, ayın koca yürekli Yay burcuna girişi, eğlenceli eğlence ihtiyacınızı ortaya çıkarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.