Aslan Burç Yorumları 18 Haziran 2021

Aslan burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 18 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kızıl-sıcak Mars, sabit ateşleriniz arasında cızırdayarak, sakral çakranızdan cinsel arzularınıza kadar her şeyi aktive ediyor; senin cinsel karizmasına karşı koymak neredeyse imkansız Leo. Tek? Bu zamanda erotik fetihlerinizi fethetme konusundaki doğuştan gelen yeteneğinize rağmen, bugünün Terazi ayı, meraklı üçüncü evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi aydınlatacak, düşüncelerinizden genel alışverişlerinize kadar her şeye duygusal farkındalık getirecek. Bununla ilgili daha da ilginç olan şey, Luna, öfkeli Mars ile uyum içinde olacak, duygularınızı hareketlerinizle birleştirecek, böylece top sizin sahanızda olacak. Onunla ne yapacaksın?

Aslan Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün bir şeyler değiştiğinde çıldırmamaya çalışın – elbette her zaman olur ve her zaman hayatta kalmayı başarırsınız. Aslında, biraz rahat bırakma konusunda rahatlayabilirseniz, oldukça iyi yapmalısınız!

Aslan Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Aslan, bugün muazzam miktarda sürüş hissedebilirsiniz. Kendinizi işinizle ifade etmek sizin için son derece önemlidir ve şimdi bunu yapmak için gereken enerjiyi hissedebilirsiniz. Ay, iletişimle ilgili üçüncü evinizde, diğer yaratıcı enerjide, Terazi. Leo’daki eylem gezegeni Mars’a pozitif enerji gönderiyor. Birlikte, bu gezegensel uyum size harika fikirler veriyor ve diğerleri onlara açık olacak. İşleri halletmek ve fikirlerinizi gerçekleştirmek için bu günü kullanın.

Bugün bir ego çatışmasına tanık olduğunuzda, bir iş arkadaşınız hakkında bazı önemli bilgiler edineceksiniz.

Aslan Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma göğünün altında kıpırdamadan oturmanı bekleme, Leo. Yapılacak işler ve görülecek yerler var! Ay, mantıksal Terazi’de yüzerek zihinsel sağlığınıza erişmenize ve ihtiyaçlarınızı değerlendirmenize yardımcı olur. Luna’nın Mars ile bağlantısı, karizmanızı öne çıkaran tüm fırsatlar için bu günü ideal bir gün haline getiriyor. Aynı zamanda günlük tutmak, okumak, şarkı söylemek – hikayenizi açığa çıkarmanıza yardımcı olacak herhangi bir şey için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.