Aslan Burç Yorumları 1 Temmuz 2021

Aslan burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Korkun bir yanılsama, Leo. Ay, heyecan, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile birlikte oturuyor – bu nedenle, kişisel veya romantik olarak konuşacak olursak, bir sonraki girişiminize gelince, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. . Bununla birlikte, çok daha parlak bir notta, Luna, burcunuzda hem Mars hem de Venüs ile uyum içinde olacak ve bu da size küçük zorlukları aşmak için gereken güven ve cesareti verecektir. Bu nedenle, uzaktan veya belki de farklı bir dini geçmişe sahip biriyle bağlantı kuruyorsanız, bunun tutkunuzun önüne geçmesine izin vermeyin.

Aslan Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün muhteşemliğin zirvesine ulaştınız. Muhteşem görünümünüzü biraz yenilikçi bir duyarlılıkla (veya parlak turuncu bir yelek) giydirin ve trafiği durduracaksınız. Yeter ki kendini fazla kaptırma.

Aslan Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün enerjide büyük bir artış hissediyorsunuz! Eylem gezegeni Leo’daki Mars, benliğinizin ilk evini ateşliyor. Sanatla ilgilenmek için harika bir zaman; içinizdeki çocuğun parlamasına izin verin. İşinize tekrar neşeyi nereden getirebilirsiniz? Bu zamanı iş arkadaşlarınızla sosyalleşmek ve hatta yaptığınız işe toplum katmak için kullanın. Doğal Aslan cazibenizi esnetin ve bu sizi profesyonel olarak çok ileriye götürecek.

Dayanılmazsın. Bir çiçekten ya da iyi bir futbol maçından bile daha dayanılmaz.

Aslan Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Temmuz’un gelişiyle birlikte işler kozmik olarak ısınıyor, Leo. Şu anda burcunuzda bulunan kendi kendini motive eden Mars, sınırlamaları koyan Satürn ile kendini gergin bir bakışın içinde bulur. Bu rahatsız edici yön, bağlılık, gelecek planları ve bağımsızlıkla ilgili konuları vurgulayan ilişki sürtüşmelerini tetikleyebilir. Ağırdan alın, riskli faaliyetlerden kaçının ve bugün vücudunuza dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.