Akrep Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Akrep burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tabağınızda çok şey var, bu yüzden çiğneyebileceğinizden daha fazla ısırmayın, Akrep. Sağlığınız, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti için sorumlu altıncı evinizden bugünün ay geçişine ek olarak, Luna hem göksel yöneticileriniz, hem Mars hem de Pluto ile anlaşmazlık içinde olacaktır. Elbette, baskı altında çalışmakla ilgili bir iki şey biliyorsunuz, ancak bu, duygularınızı bastırmanız ve iş yükünüzden çıkarmanız gerektiği anlamına gelmez. Merkür gerilemesi aynı zamanda şüpheli sekizinci samimiyet evinizi de sarsıyor; kafanızda ağır basan bir şeyi düşünmeye, gözden geçirmeye ve yeniden gözden geçirmeye yönlendiriliyorsunuz.

Akrep Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Günün ilerleyen saatlerinde karşınıza küçük bir sır gelir ve ona bir cankurtaran halatı gibi tutunmanız gerekir. Arkasındaki hikayeyi gerçekten bilmiyor olabilirsiniz, ancak bu çok yakın gelecekte daha net hale gelecektir.

Akrep Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Seyahat veya uluslararası iş konuları bugün sizin için bir odak noktası olabilir, Akrep. Yoğun bir programınız olabilir. ve bu bazı stres duyguları yaratabilir. Bunun yerine, gün için görevlerinizi planlamak için zaman ayırın. Bu, daha az bunalmış ve daha üretken hissetmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, kafa karışıklığı nedeniyle bir meslektaşınızla gerginlik ortaya çıkabileceğinden, iletişiminizin farkında olun. Kozmos bugün bir doz sisli enerji veriyor.

Kariyerinizle ilgili olarak küçük bir veya iki kriz yaşayabilirsiniz. Bu ne demek oluyor?

Akrep Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Duygular Cumartesi gününün gökyüzünün altında yükseliyor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars, Pluto’yu ortaya çıkaran ağrılı lekeyle gözleri kilitler. Bu eşleşme duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır, dürüstlüğe olan ihtiyacınızı artırır ve muhtemelen iletişim yoluyla katartik salıverme sağlar. Saldırı modunda olmanız kolay olduğundan, bugün kelime seçiminize dikkat edin. Salgılanmaya sağlıklı beslenme ve aktif egzersiz yoluyla erişilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.