Akrep Burç Yorumları 24 Haziran 2021

Akrep burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 24 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ölümcül cazibe? İçin için yanan aşk ilişkilerine katılmakla ilgili bir iki şey biliyor olmanıza rağmen, macerayla ilgili dokuzuncu evinizdeki Venüs ile, meraklı iletişim sektörünüz aracılığıyla, güçlü gezegen hükümdarınız Plüton arasındaki bugünün boğucu karşıtlığı, sizin tarafınızda biraz direnç yaratabilir. Ayrıca, üçüncü ani değişimler evinizde bir dolunay olacak ve bu da size farklı bir lens seti, Akrep ile konuşma veya romantik bir ilişkiye bakma fırsatı sunuyor. Bu, özellikle sevgi dolu beşinci evinizdeki ayın Jüpiter’e altmışlık açısı için geçerlidir, bu yüzden buna bir şans vermekten korkmayın.

Akrep Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

İşler durmaya başladı ve yapabileceğin hiçbir şey yok, zorlamaktan ve cesur ve çılgınca bir şey yapmaktan başka bir şey yok. En azından doğru kişiye gerçekte kim olduğunuzu göstermelisiniz.

Akrep Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, iletişim bugün çok önemlidir ve hafif hareket etmezseniz işinizde işler tıkanabilir. Oğlak dolunayı, iletişimle ilgili üçüncü evinizde zaaf içinde ve iş sektörünüzde Chiron Koç’ta gergin bir görünüm oluşturuyor. Birlikte, bu, meslektaşlarınızla zor konuşmaları gündeme getirebilir. Belki liderliğinize değer verilmiyor ya da bir süredir göz ardı ediliyorsunuz. Şimdi sizin için doğru kararı verme zamanı, ancak bunu nasıl ifade ettiğiniz konusunda profesyonel kalın.

Sağlık vuruşunuzda momentumu devam ettirin. Bir spor salonuna katılmak için iyi bir gün.

Akrep Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı inanç sistemlerinizi tazeliyor, Akrep. Hangi yanılgılar ilerlemenizi engelliyor gibi görünüyor? Ayrıca, daha fazla büyüme ve kendini genişletme sunan konfor bölgesi kırma fırsatlarına başlamakla da meşgulsünüz. Bugünün dünyevi Oğlak burcundaki dolunayı, zihinsel sağlığınızın durumunu ve düzeltilmesi gereken iletişim kusurlarını ortaya çıkardığı için sizi bu makro zihniyetten çıkarıp mikroya geri götürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.