Akrep Burç Yorumları 12 Haziran 2021

Akrep burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınızda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Ama bu süreçte geride bırakman gereken birkaç şey var, Akrep. Tüm bunların gümüş astarı, bir “kule anının” etkilerini iyi biliyor olmanızdır. O yüzden en iyi yaptığın şeyi yap ve anka kuşu gibi yeniden yüksel. Ancak bu arada, ay macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizde dolaşmaya devam edecek, ama aynı zamanda bu süreçte Uranüs ile büyüleyici bir altmışlık açı yapacak. İlişki sektörünüzü alt üst eden ve devrim yaratan Luna’nın asi gezegene altmışlığı, özgür kalma fırsatı sunuyor.

Akrep Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Neredeyse her an etrafınızda olan şeylerle uğraşmanız gerekiyor, bu yüzden tüm gün şimdiye odaklanın ve vaktiniz olduğunda gelecek için endişelenin.

Akrep Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, spot ışıkları sizin şu anda olmanız gereken en doğal yer değil. Aslan burcundaki Mars, yaşam yolunuza ve olmanız gereken yere uyum sağlamanız için sizi zorluyor. Hayatınıza eğlence enjekte edip geri getirebilecek yaratıcı yeni bir iş projesi bu zamanda gelişebilir. Yaptığınız işten ve yaşamak için yaptığınız işten zevk almayı hak ediyorsunuz! İçinizdeki çocuğa dokunmak için zaman ayırın ve bu enerjiyi iş gününüze getirin. Bu transit vesilesiyle yükselin.

Bugün aldığınız bir riskin büyük sonuçları olacaktır, bu yüzden buna değdiğinden emin olun.

Akrep Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün rutinden kaçmasına izin ver Akrep. Bir macera ve yeni bir bakış açısı için can atıyorsun, öyleyse neden kendini aynı dört duvar arasında kilitli tutuyorsun? Ay, tüm gün boyunca derin duygu Yengeç’te amaçsızca yüzer ve geçen hafta olmayabilir duygusal denge hissini yeniden kazanmanıza yardımcı olur. Luna’nın kozmik bağlantılardan yoksun olması, kucaklamak için sade ve huzurlu bir gün yaratır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.