Yengeç Burç Yorumları 28 Mayıs 2021

Yengeç burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Mayıs 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu hassas bir denge, Yengeç. Bugünün ayı, kararlı yedinci anlaşmalar evinize kayacak, uzlaşacak ve önemli diğerleri sizi duygusal olarak bire bir ortaklıklarınız ve potansiyel beklentileriniz etrafında dönen temalara bağlayacak, ancak daha fazlası var. Luna, yaralı şifacı Chiron ile eşzamanlı olarak çatışacak ve belirli bir birliğin bütünlüğüne veya belki de sizin veya partnerinizin kontrol arzusuna meydan okuyacak. Unutmayın, Merkür bugün karmik on ikinci kapanış eviniz, hayalleriniz ve karmanız aracılığıyla cilveli Venüs ile güçlerini birleştirecek ve bazılarınızın hak ettiğiniz netliği elde edebileceğini öne sürüyor, özellikle de bir “durum gemisi . “

Yengeç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

İnsanlar bugün her zamankinden daha dikkatli dinliyor gibi görünüyor, sizler için konuşma fırsatını değerlendirmeli ve çalışanlarınızın gerçekten dinlemesini sağlamalısınız. Onları çok büyük bir şeye ikna edebilirsiniz!

Yengeç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu gün doğal liderlik yeteneklerinizin ortaya çıktığı bir gün. Başkaları Kardinal enerjinizi gözden kaçırma eğilimindeyken, kendinizi ifade etme ve iletişim kurma güvenine sahip olacaksınız. İletişim gezegeni Merkür, gizli sektörünüzde Venüs ile bir bağlantıyla teşvik ediliyor. Bunun da ötesinde, İkizler güneşi, kariyerinizin onuncu evinizdeki Koç burcundaki Chiron’u olumlu bir şekilde etkiliyor. Liderliği üstlenerek aksilikleri iyileştirin, sizinle çalışanlar yeni keşfedilen özgüveninize açık olacaklar.

Ev ve tanıdık olanlar, olduğu yerdedir. Ailenle öğle yemeği ye.

Yengeç Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Şu anki ortaklık hikayenizde neler oluyor, Yengeç? Bağ kurma Venüs zihinsel Merkür ile birleşirken, bugün size rüyalardan, vizyonlardan ve rastlantılardan gelen bilinçaltı içgörülere uyum sağlayın. Başka yerlerde, ay, gerçekçi Oğlak burcunuzun karşısındaki burcunuzdan geçerek açık, dürüst, temeli tartışmaları teşvik eder. Dayanıklılık ve ilham verici bir zihin gerektiren herhangi bir ortak çalışma üzerinde çalışmak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.