Yengeç Burç Yorumları 27 Mayıs 2021

Yengeç burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 27 Mayıs 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezginiz kelimelerden daha yüksek sesle konuşuyor ve yine de üçüncü boyutta doğrulama arıyorsunuz. Bu gerçekten gerekli mi, Yengeç? Kabul edelim ki, bugünün astrolojisinin yoğunluğu her zamankinden daha ağır gelebilir… oyalanmaya devam eden ay tutulması sonrası akşamdan kalma göz önüne alındığında. Topraklı kalın. Şu anda bekar olsanız, sizden uzakta olan birine gizlice aşık olsanız da, bugünün Venüs-Neptün meydanı kafa karışıklığı ve / veya belirsizlik duyguları yaratmaya mahkumdur. İyi haber şu ki, bu sen değil, kozmos. Ancak bu, herhangi bir dürtüsel risk almanız gerektiği anlamına gelmez.

Yengeç Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Akıllı ağzınız bugün sizi iyileştirebilir, ancak bu onu kapalı tutmanız gerektiği anlamına gelmez! Bazen sırf onları dünyaya tanıtmak için rahatsız edici gerçeklerden söz etmeniz gerekir.

Yengeç Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, topluluk önünde konuşuyor ve görüşlerini kolektifle paylaşıyorsan dikkatli ol. Evrensel enerji oldukça kafa karıştırıcıdır ve diğerleri sizi yanlış anlayabilir. Bunun nedeni, gizli bölgenizdeki İkizler’deki Venüs’ün, daha yüksek perspektifli dokuzuncu evinizde Balık’taki sisli Neptün ile zorlu bir bağlantı oluşturmasıdır. Ya önemli iletişim çabaları için farklı bir gün seçin ya da konuya dikkat edin.

Patronunuzun sizi yanlış şekilde ovması, değerli olmadığınız anlamına gelmez.

Yengeç Burcu 27 Mayıs 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yapılacaklar listenizden bir şeyler çizme havasındasınız, Yengeç. Yine de, kendinizi fantezilere sürüklemekten alıkoymak zor olabilir. Bağ kurma Venüs, günü Neptün ile gerçeği büken bir meydanda geçirerek geçmiş aşıkların kafa karıştırıcı hayallerinde veya vizyonlarında kaybolmayı kolaylaştırır. Bu yolda kendinizi çılgına çevirmek yerine, sizi geri çeken şeyin kökenini kabul etmeye çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.