Yay Burç Yorumları 31 Mayıs 2021

Yay burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek seni özgür kılacak Yay. Güneş bugün Kuzey Düğümü ile güçlerini birleştirecek ve bu karmik kavuşma, bu bağlantının karşılıklı kimyasından, gerçekleşmesi gereken konuşmalara kadar her şeyi vurgulayarak yedinci anlaşma evinizi, uzlaşmayı ve önemli diğerlerini aydınlatacak. Unutmayın, Mars romantik beşinci tutku evinizi yönetir ve Neptün’ü sekizinci yakınlık evinizden geçişinin ortasında üçgenler. Sizi sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşmekten alıkoyan nedir? Her zaman olduğu gibi, ayarlanması gereken sınırlar var, ancak ödülünüzü alma zamanı.

Yay Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Düşüncede kayboldun ve bu iyi! Sonunda, tabii ki, bundan çıkarsınız, ama büyük olasılıkla hayatınızı değiştirecek bir şey bulamazsınız. Her durumda, her şeyden oldukça memnunuz.

Yay Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yay, ayrılmaz bir çalışma ilişkisi içinde hareket sizin için olabilir. Belki sözleşmeye dayalı yeniden müzakereler veya işbirliği yapılacak yeni terimler hakkında tartışmalar. Bu aynı zamanda görüşlerinizi ve bakış açılarınızı başkaları üzerinde çok yoğun bir şekilde zorlama ihtiyacını da beraberinde getirebilir. Neye ihtiyacınız olduğunu belirtin, aynı zamanda başkalarının da kendi gerçeklerini söylemesi için yer açın. Fazla dogmatik olma eğilimi şu anda ortaya çıkabilir. Gerilim yaratabileceğinden, buna dikkat edin.

Olmadığın bir şey varsa o da sıkılır. Bu kadar çok şey varken nasıl olabildin?

Yay Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcuyla bugün ilişki cephesinde ortaya çıkan hikayeleri izleyin. Güneş, günü kaderin Kuzey Düğümü ile birleştirerek, mevcut ortaklık hikayenize ifşalar veya içgörüler getirerek geçirir. Bu içgörüler, bağlılık konusunda uzun süredir sahip olduğunuz inançlarınızı etkileyecektir. Başka yerlerde, ileriye doğru hareket eden Mars, duygusal Neptün ile aynı hizaya gelir ve eski aile yaralarını iyileştirme konusunda ilerleme kaydetmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.