Terazi Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

Terazi burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Mayıs 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Sizin için önemli olan bir konuda iki fikirlisiniz. Arkadaşlarınızı bir karara varmanıza yardımcı olun, ancak sonunda onları belirsizliğe sürüklerseniz şaşırmayın!

Terazi Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün kafa karışıklığına dikkat et, Terazi. Baştan çıkarıcı gelse de, şimdi tamamen yeni bir şey başlatmak için ideal bir zaman değil. İkizler’de Merkür gerilemesi, dokuzuncu büyük görüş evinizde başlar ve bu, başkalarına herkese açık olarak sunmaya karar verdiğiniz projelere bir miktar sis eklemeye başlayabilir. Mümkünse, daha kusursuz bir deneyim için retrograd sis kaybolana kadar bekleyin. Ayrıntıları gözden geçirmek ve gerekirse yarım kalmış işleri çözmek için zaman ayırın.

Ağır aksaklıklar, bir iş ilişkisini rotadan saptırmaya çalışabilir.

Terazi Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günkü gökyüzü, yavaşça eğlenmeyi gerektirir, Terazi. Ay, ruh arayan Kova burcunda süzülüyor, sizi sanatsal bir çıkış noktası keşfetmeye, yaratıcı bir projeye dalmaya veya romantik bir harikalar diyarında kaybolmaya itiyor. Konu kur yapma konusunda oyununuzda olduğunuz için brunch randevusu için ideal bir gün. Daha sonra, ay, kapalı Satürn ve dengesiz Uranüs ile boğuştuğunda, tonu oldukça ağır bir ruh hali ilişkisine geçer.

Terazi Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir birlik içinde duygusal doyumu gerçekten deneyimlemek başka bir şey ve başka bir şey. Ve bekar ya da bağlı olmanıza rağmen, bugünün astro hava durumu sizi taahhüt etmeyi kabul ettiğiniz şey ile gerçekte size neşe getiren şeyler arasında ayrım yapmaya davet ediyor. Şöyle bir bakın, Terazi: Ay, romantik beşinci ev sevginizi, tutkunuzu, zevkinizi ve kendini ifade etmeyi harekete geçirecek – sizi duygusal olarak sevinç ve şefkat arzularınız etrafında dönen temalara bağlayacak. Bununla birlikte Luna, ilişki sektörünüzdeki yaralı şifacı Chiron’u alt üst edecek ve ruh bağlarınızın sekizinci eviniz aracılığıyla aynı anda özgürlüğü seven Uranüs ile çarpışacak. Kendinizi zehirli karışıklıklardan kurtarmanın zamanı geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.