Terazi Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

Terazi burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İstediğin aşk sandığından çok daha yakın, ama kendine karşı daha nazik olmalısın Terazi. Bugünün Oğlak burcunun ayı, dördüncü evinizdeki dördüncü evi, ailenizi ve temelleri aydınlatacak, içsel istikrarınız ve duygusal zekanızın etrafında dönen temalara duygusal vurgu ve yapı getirecek. Bugünkü kaostan geri adım atmaktan çekinmeyin, özellikle de profesyonel yaşamınız sizi dengeden alıyorsa. Luna’nın, sorumlu altıncı pratik eviniz ve durum tespiti yoluyla rüya gibi Neptün’e olan seksiliği, size içe doğru gitmeniz ve yaşadığınız durumların üzerine çıkmak için gereken içsel çalışmayı yapmanız için ilham verebilir.

Terazi Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza ulaşmakta biraz güçlük çekiyorsunuz, ancak her şeyin daha derin duygularıyla ilgili olduğunu gördüğünüzde, mesajınızı, söylediklerinizi az çok anlayabilmeleri için ayarlayabilirsiniz.

Terazi Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işinizle ilgili olarak son derece duygusal hissedebilirsiniz sevgili Terazi. Oğlak ayı, duygusal merkezinizde ve kariyerinizin onuncu evinizde Yengeç’te duygusal olarak reaktif Mars’ı aktive ediyor. Bu sinir bozucu bir durum gibi gelebilir – özellikle her iki gezegen de güçsüzlük içindeyken. İhtiyaçlarınızı meslektaşlarınıza ifade etmeden önce duygularınız üzerinde çalışmak için zaman ayırın. Bazen duraklamadan önce tepki vermek, mükemmel sonuçlardan daha azını sağlayabilir. Enerjiniz ve motivasyonunuz düşük hissedebilir, bu yüzden bugün fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın.

Yıldızlar, zaten güzel olan benliğinize ekstra bir karizma desteği verdiler.

Terazi Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Zihninizin son kararlarınızdan bazılarından sert bir sola dönüş yaptığını hissedebilirsiniz, Terazi. Messenger Mercury bugün geriye dönük ifadesine başlıyor ve hayatınız için yarattığınız yeni vizyona yeniden değerlendirme için güçlü bir ihtiyaç getiriyor. Şu andan 22 Haziran’a kadar mevcut seyahat ve eğitim planlarınızda gerekli kurs düzeltmelerini yapmak için bu son derece içe dönük dönemi kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.