Terazi Burç Yorumları 28 Mayıs 2021

Terazi burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 28 Mayıs 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Mayıs 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Mayıs 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Yapacak çok düşünmen var, o yüzden gerekirse geri adım at, Terazi. Bugünün ayı, rahat dördüncü evinize, ailenize ve duygusal temelinize inecek, sizi duygusal olarak güvenlik duygunuzu çevreleyen temalara bağlayacak ve diğerleriniz için bunun gerçek yaşam alanınızla bir ilgisi olabilir. Ve bekar ya da zaten bağlı olsanız da, yer değiştirme ve / veya aşk için hareket etme düşüncesi bu süre zarfında aklınızdan geçebilir. Luna’nın düzensiz Uranüs’le özgürleştirici üçgen açıları kesinlikle işe yarayabilir, ancak bugünün Merkür-Venüs birleşimi, hayallerinize biraz fazladan bir şey katıyor.

Terazi Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Yeni bir planınız veya fikriniz yüzünden karşınızda biri var gibi, ancak bu meydan okumayı tipik diplomatik şevkinizle karşılayabilirsiniz. Aslında insanları ikna etmek için harika bir gün!

Terazi Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Teraziler bugün titriyor ve barışı korumak zor olabilir sevgili Terazi. Yoğun bir T-kare gezegen hizalanması yaşıyorsunuz. Bu, duygusal merkezinizdeki Oğlak ayını, kariyerinizin onuncu evindeki Yengeç burcundaki Mars’ı ve iş ilişkisi sektörünüzdeki Koç’taki Chiron’u içerir. Birlikte, bu gezegensel hizalanma, daha sonra pişman olabileceğiniz ani tepkilere neden olabilir. Önce duraklamak, dinlemek ve strateji oluşturmak için zaman ayırmak akıllıca olacaktır. İletişim anahtardır, bu nedenle doğal barış yapma yeteneklerinizden yararlanın.

Misafirperverliğinizi artırın. İyilik geldiğinde minnettar olacaksın.

Terazi Burcu 28 Mayıs 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün size ulaşan önemli haberler için uyanık olun, Terazi. Yönetici gezegeniniz, büyüleyici Venüs, mesaj taşıyan Merkür’den bir ziyaret alıyor. Bu birlik, zihinsel hızınızı artırır, sizi önemli konuşmalara dahil eder ve büyük resim yaşam planlarınızla ilgili önemli mesajlar verir. Oğlak burcunun topraklanmış ayı enerjinizi temellerinize odakladığından, düşük bir profil tutmaya ve yaşam ortamınıza odaklanmaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.