Oğlak Burç Yorumları 26 Mayıs 2021

Oğlak burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Yapma ya da kırma zamanı Oğlak burcu. Artık sizi durağan tutan insanlara, yerlere ve şeylere tutunmuyorsunuz. Unutmayın… Ay, yedinci bire bir ilişkiler evinize hükmeder ve bugünün ayı on ikinci kapanış evinize, rüyalara, affetmeye ve karmaya tutulacak. Bu sizi, size hizmet etmeyen algılardan ve bilinçsiz davranışlardan kurtarıyor. Bununla birlikte, şu anda romantik bir durumun geçerliliğini sorgulayanlarınız için, tek çıkış yolu budur. İç kargaşanızla yüzleşin, onu serbest bırakın ve kararınızla barış yapın. Sezginiz her zaman en iyisini bilir, bu yüzden sorgulamayın.

Oğlak Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi biraz zorlamalısınız, bu yüzden ne olursa olsun programa bağlı kaldığınızdan emin olun. İşler kasvetli görünüyorsa, kendinize inanın ve sonra ne olacağını görün.

Oğlak Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, çalışma programınızda ve kişisel inançlarınızda değişikliklere hazırlanın. Yay ay tutulması hayatınızın bu alanlarını harekete geçirirken, bu sizin için güçlü bir zamandır. Ay tutulmaları da dolunaylardır, ancak karmik Düğümlerden etkilendiklerinden daha güçlüdürler. Yay burcu ayı bilinçaltınızdadır ve altıncı iş evinizde İkizler güneşi ile bir karşıtlık oluşturur. Bu enerji, ilerlemenizi geciktiren bazı sınırlayıcı inançları iyileştirirken, işinizi nasıl yapacağınızı günden güne tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Karşıt faktörler bir uzlaşmaya varıyor – hayatınızdaki uyumun tadını çıkarın.

Oğlak Burcu 26 Mayıs 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba günkü gökyüzü pek kolay olmayacak Oğlak burcu. Dalgın Yay burcundaki dolunay ay tutulması bugün ortaya çıkıyor ve beraberinde katarsis arayan duygularla dolu bir yumruk getiriyor. Ortaya çıkan duyguları işlemek için kendinize geniş bir alan verin, çünkü bu yoğun ay, hangi kendini sabote edici davranışların salıverilmesi gerektiğini ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bir terapistle konuşmak, duygularınızı günlüğe kaydetmek veya güvendiğiniz bir arkadaşınıza güvenmek için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.