Kova Burç Yorumları 31 Mayıs 2021

Kova burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Aradığınız cevaplar tam önünüzde Aquarius. Güneş, uyum arayan yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı, bire bir ilişkilerinizi ve önemli diğerlerini yönetir. Aynı zamanda, bugün romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Kuzey Düğümü ile güçlerini birleştirecek ve bir bağlantıda deneyimlediğiniz neşeden (veya yokluğundan), değişimlerinizden kaynaklanan tutkuya kadar her şeyi vurgulayacak. Ay ayrıca burcunuzda dolaşacak ve aynı anda Merkür’ü geri çekecek ve size o özel kişi hakkında gerçekten ne hissettiğinizi ifade etme fırsatı sunacak. Bırakın kalbiniz kendi adına konuşsun.

Kova Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Artık yaratıcı fikirlerle dolusunuz, bu yüzden biraz daha açın ve sadece aynı eski şeyler üzerinde çalışmadığınızdan emin olun. Yaratıcı vizyonunuzda inanılmaz ilerleme kaydedebilirsiniz!

Kova Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılığınız söz konusu olduğunda gerçeğinizle daha uyumlu hissediyorsunuz, Su taşıyıcı. Geçmişten bir grupla bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz, hareket etmek istediğiniz yöndeki zihinsel netliğinizi yeniden canlandırıyor olabilirsiniz. Kova Ayı, İkizler’deki Merkür gerilemesi ve Venüs ile pozitif bir bağlantı oluşturuyor. Bu, beşinci kendinizi ifade etme ve yaratıcılık evinizi güçlendiriyor. Bu zamandaki gerçeğinizden ve geleceğe yönelik fikirlerinizle bağlantı kurun. Sonuçta burcun en yenilikçi burcusunuz!

Onlara havuç ısırmanızı isteyen bir tavşan var. Cömert olun.

Kova Burcu 31 Mayıs 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kendini yeterince dinliyor musun Aquarius? Pazartesi gününün gökyüzü romantizm, ilişkiler ve yaratıcı kendini ifade etme etrafında kritik açıklamalar getirmeye çalışıyor. Aydınlatıcı güneş, kaderin Kuzey Düğümü ile eşleşerek yukarıda bahsedilen arenalara olayları getirir. Başka yerlerde, go-getter Mars, esinlenen Neptün ile aynı hizaya gelir ve esirden ilham almanıza ve iş yükünüze uygulamanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.