Kova Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

Kova burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 30 Mayıs 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Alışılmadık biri bugün üzerinizde iyi bir izlenim bırakıyor, öyle ki, duygusal düşünceleriniz olabilir. Göreyim seni. En tuhaf bağlantılar artık en iyi romantizmleri ortaya çıkarıyor.

Kova Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Kova, bugün sabırlı ol. İkizler’deki Zihinsel Merkür, beşinci yaratıcılık ve kendini ifade etme evinizde geri dönüyor. Çalışmalarda büyük projeleriniz varsa veya yaratıcı bir alanda çalışıyorsanız, şu anda yeni lansmanları ertelemek en iyisidir. Bunun yerine, zaten yaptığınız şeyi gözden geçirmek için zaman ayırın. Ayrıca, ihtiyaç duyulan şeyin yerine getirilmesinde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığının kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin. Her seferinde bir dakika atın.

Kendi başına ve çevrenizdeki insanlarla birlikte bir keşif yolculuğundasınız.

Kova Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

En son ne zaman kendini şımarttın Aquarius? Besleyici ay burcunuza kayarken, bugün kendinizi beslemek ve tedavi etmek için adımlar atın. Luna’nın buradaki varlığı, ihtiyaçlarınızın karşılanmadığı ve ifade edilmediği yerlere dikkat çekiyor. Bugün bedeniniz ve görünümünüzle bağınızı derinleştirmek için elinizden geleni yapın. Daha sonra, ağır Satürn ve sürpriz getiren Uranüs ile ayın kavgası, bireysel ve aile ihtiyaçları arasındaki gerilimi vurgulayabilir.

Kova Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün ayı, duygusal dünyanıza bir mantık ve netlik katmanı ekleyerek burcunuzda dolaşacak. Bununla birlikte, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a sekstili – on birinci dernek eviniz, bireysel özgürlüğünüz ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – belirli bir duruma daha yakından bakmanız için sizi zorlayacaktır, özellikle de hissediyorsanız ufkunuzu keşfetme düşüncesine karşı isteksiz. Örneğin, ortak bir arkadaş veya belki de geniş ağınız arasında olan biriyle ilgileniyorsanız, bu, seçeneklerinizi tartmanız ve sizin için en iyisini, Kova burcunu ayırt etmeniz için bir fırsattır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.