Kova Burç Yorumları 25 Mayıs 2021

Kova burcunun 25 Mayıs 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 25 Mayıs 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 25 Mayıs 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Mayıs 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Mayıs 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 25 Mayıs 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 25 Mayıs 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

İlerlemeye devam et Kova. Ayarlanmış Akrep ayı, içgüdüsel olarak yeni bir yol açmanıza yardımcı olduğu için, bugün kariyer cephesinde bir şeyler gerçekleştirmek için ivme kazandınız. Luna kendini motive olmuş Mars ve yaratıcı Neptün ile destekleyici bir bağlantıyla yükselmiş buluyor, eterden ilham almanıza ve onu hayata geçirmenize yardımcı oluyor. Karizmanız var ve iş cephesinde sallanıyorsunuz, bu yüzden bunu kendi yararınıza kullanın!

Kova Burcu 25 Mayıs 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İçinizdeki çocuğunuz Kova burcuna girmekten korkmayın. Kalbinizi ne kadar çok açarsanız, aradığınız ve hak ettiğiniz aşkı bulma şansınız o kadar artar. Unutmayın, güneş sizin adanmış yedinci önemli evinizi yönetir ve şu anda meraklı Merkür, büyüleyici Venüs ve Kuzey Düğümü ile birlikte romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizde oturmaktadır. Zaten eşleşmişseniz, bu yön sizi ilişkinizde daha fazla eğlenmeye ve belki de işleri o kadar ciddiye almamanıza teşvik ediyor. Kabul edelim ki, bugünün Akrep ayı biraz acımasız görünebilir, ancak Neptün ile üçgen açı, akışa devam etmenizi sağlar.

Kova Burcu 25 Mayıs 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Değerlerinizin hayatınızın geri kalanını nasıl etkilediğini düşünün. Dalgın bir ruh halindesiniz ve sizin için daha iyi sonuç verip vermediklerini görmek için birkaç şeyi derinlemesine incelemek isteyebilirsiniz. Oynak olun!

Kova Burcu 25 Mayıs 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, evren sizi tam da bunu yapmanız için etkileyebilse bile, aceleci kararlar vermemek önemlidir. VIP’lerle ve hatta şu anda çalıştığınız önemli bir müşteriyle ilgili bir hayal kırıklığı hissedebilirsiniz. Bu, kariyerinizin onuncu evinden geçen zor Akrep ayından kaynaklanmaktadır. Ay ayrıca gezegen yöneticiniz Satürn ile şimdi Kova burcunda geri hareket eden bir kare oluşturuyor. Kendinizi kısıtlanmış ve en iyi olduğuna inandığınız fikirlere göre hareket edebilecekmiş gibi hissedebilirsiniz. Bunun tartışmaya istekli olduğunuz bir şey olup olmadığını veya gitmesine izin vermenin akıllıca olup olmadığını not alın.

Bir gram merhamet bir kilo tedaviye değer – önemsediğinizi onlara bildirin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.