Koç Burç Yorumları 30 Mayıs 2021

Koç burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 30 Mayıs 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Mayıs 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 30 Mayıs 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün olabildiğince çok çağrı alın. Bunlardan en az biri sizin için oyunun kurallarını değiştirebilir! Kendinize ait büyük bir şey yapana kadar size daha fazla haber getiren o günlerden biri.

Koç Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Koç, sosyalleşin ve bugün profesyonel bağlantılarınızdan yararlanın. Yeni fırsatların ve hatta işinizi üst düzeye çıkarabilecek fikirlerin anahtarını ellerinde tutabilirler. Kova ayı, bu enerjiyi on birinci grup evinizde, arkadaşlarınızda ve ağınızda aktive ediyor ve İkizler güneşi ile pozitif bir bağlantı oluşturuyor. Merkür ayrıca bugün geriye doğru gidiyor ve geçmiş temaslarla yeniden bağlantı kurmanız için harika bir zaman olduğunu gösteriyor. Kimin ya da neyin ortaya çıkacağını asla bilemezsiniz! Yeni olasılıklara ve başkalarının desteğine açık olun.

Yaşamak için ne yaptığınızı değerlendirin. Başka bir şey yapmalı mısın?

Koç Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç burcu insanları, kendileriyle aynı çizgide hissetmek için genellikle bir göreve ihtiyaç duyar. Ay çözüm arayan Kova burcuna doğru süzülürken, Pazar gününün gökyüzü bu hikayenin etrafında toplanıyor. Luna’nın buradaki varlığı, mevcut özlemlerinize odaklanmanıza yardımcı olur. Daha sonra, ayın sorumlu Satürn ve düzensiz Uranüs ile zor karşılaşması, hedefleriniz etrafında zihinsel engeller oluşturabilir. Bunları bunalmadan kabul edin.

Koç Burcu 30 Mayıs 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşık seçeneklerinizin çok iyi farkındasınız ama değişim düşüncesiyle mücadele ediyorsunuz Koç. Neredeyse tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve onu elde etmek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz, ancak herhangi bir hamle yapmıyorsunuz. Belki geri giden Merkür’ü suçlarsınız, ancak her zaman özgür iradeniz vardır. Ancak bu arada, on birinci toplum evinizdeki ay ile burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron arasındaki tatlı bir seks, destek için kabilenize yaslanmanızı hatırlatıyor. Bu, özellikle mevcut “durumunuz” konusunda kararsız hissedenleriniz için geçerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.