Koç Burç Yorumları 29 Mayıs 2021

Koç burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, bugünün astrolojisi, özellikle kişisel ve profesyonel yaşamınız açısından bir denge çağrısıdır. Ve bekar ya da halihazırda kendini adamış olsan da, muhtemelen neyi kontrol etmeye çalıştığına bakılmaksızın, gerçekte neyin önemli olduğu size hatırlatılıyor. Örneğin, bugünün ayı dünyadaki hırslı onuncu otorite, kariyer ve itibar evinizi vurgulayacak, ancak aynı zamanda on ikinci teslimiyet eviniz aracılığıyla Neptün ile bağlantı kuracaktır. Kontrol duygusu hissetmek için neyi feda ediyorsun? Ay’ın için için için yanan Plüton ile birleşimi, bilinçli farkındalığınıza aynı anda bazı gölgeler getirebilir. Başka bir şey yapmadan önce kendiniz üzerinde çalışın.

Koç Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Ciddi bir ilişki içinde olmama konusunda fazla endişelenmemeye çalışın. Arkadaşlarınızın çoğunun zaten bir ortağı varsa, onlar için iyi. Şu anda hayatta senin için giden başka şeyler var.

Koç Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Koç, dikkatli olmazsanız bugün işte güç mücadeleleri ortaya çıkabilir. Belki de bir VIP veya otorite figürü sizi kısıtlanmış ve işinizi tam olarak yapamayacak durumda bırakıyor. Bu, kariyerinizin onuncu evinizdeki Oğlak ayı tarafından tetikleniyor ve Pluto retrograd ile bir bağlantı oluşturuyor. Ay, Koç burcundaki Chiron ile de sürtüşme yaratıyor. Bu yüzden tepki vermemek ve biraz düşünmek en iyisidir. Belki de kariyerde bir değişiklik arama zamanı gelmiştir? Her iki durumda da, aceleci kararlar şu anda en iyisi değil.

Göksel etkiler sizi nihai diplomat yapar. Bütün BM olabilirsin

Koç Burcu 29 Mayıs 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu olarak iletişime hızlı, net ve doğrudan yaklaşılmasını tercih edersiniz. Bu doğal arzu, Cumartesi günkü kozmik manzara altında engellenmiş gibi hissedilebilir. Messenger gezegen Mercury bugün retrograd aşamasına başlıyor ve sizden eğitim planlarını, projeleri yazmayı, iletişim becerilerinizi ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizi gözden geçirip yeniden gözden geçirmenizi istiyor. Geriye dönük bu gerekli zihinsel bakış, bugünden 22 Haziran’a kadar sürer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.